Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canm adet öncesi gibi karın ağrım var ama onun dışında adet olmadan önceki sinirlilik, iştahsızlık, bacaklarda ağrı yok.. normalde her ay böle olur bu ay sadece ara ara karın ağrısı var
canım zaten bu gebelik belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı oluyomuş pek ayırt edilmiyor diyorlar inşallah bebeğin seninledir.ama her aydan farklı olarak bişey varsa daha yüksek ihtimal vardır.
emine preseed mi aldın kısss
hadi hayırlı olsun

evet zeynom aldım ama nasıl aldım biliyon mu.ben preseed almaya karar verdim seninle konuştukya sonra biraz araştırıym dedim araştırırken lover arkadaşla karlılaştık preseed hakkında konuştuk oda sipariş ettiğini söyledi neyse ben bir türlü alamadım kaldı öyle bugün lover özel mesaj atmış bana hamileymiş prseedi kullanmaya gerek kalmadan bana yolluyo aldığı preseedi ya işte böyle oldu.

aaa tesadüfe bak emine hadi inşaallah

sen napıyon zeynom sabah konuşamadık işim bitmedi işim bitince geldim site açılmadı bakımdaymış

benimde ilk ve ekimde aşılamam olucak yarın doktotdayım ve hastalandım bakalım..
çok heyecanlıyım..inşallah tutar çok istiyorum günler nsıl geçicek hiç bilmiyorum..
allah hepimize nasip etsin..

emine yine hayat bana oyun oynuyo mafoldumben
bugün gecikeli 7. gün evde test yaptım silik çizgi çıktı bu seferki net
ya negatifleri ben neden hep pozitif görüyorum budamı sınav yarabbim
emineeeee
dün annemler umreden geldi sen çaldırdığında ben ordaydım gelemedim

günaydın zeynom kız silikte olsa ikinci çizgi çıktıysa gebelik vardır canım fotosunu çekip gösterebilirmisin bana

günaydın zeynom kız silikte olsa ikinci çizgi çıktıysa gebelik vardır canım fotosunu çekip gösterebilirmisin bana
emine geçen ayda çıkmıştı hatırlamıyormusun
bak ben testi yaptım lavaboda 5dk bekledi belirmeye başladı o 2. yer incecik bir çizgi şeklinde kırmızıydı belirgindi resmini çekmeye çalıştım ama telefon görmüyo başkada makinem yok şimdi o ince kırmızı yer yayıldı kahverengi ama çok açık kahverengi kaldı
zannetmiyorum olacağını hemde hiç boşver başka şeyden konuşalım
sen ne yaptın

şimdide kaybolacak derecede silindi emine neden böle oluyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldırıcam artık ooooooooooofffffffffffffffffffffffffff mafoldumben

canım boşver deme bak halen adet olmadın boşyere test pozitif çıkmaz bir çaresine bak acilen.ben napıym işte çalışıyorum günlük yaşantıma devam ediyorum.

canım boşver deme bak halen adet olmadın boşyere test pozitif çıkmaz bir çaresine bak acilen.ben napıym işte çalışıyorum günlük yaşantıma devam ediyorum.

10 gün olsun doktora giderim yani 3 gün sonra cumartesiye geliyo işim var o gün pazartesine kaldı anca o zamana kadar hastalanmazsam giderim
boşyere para vermek ve o koltuğa yatmak istemiyorum emine artık çöktüm muayene edilirken psikolojik olarak acı duyuyorum çok zor

doğru söylüyosun canım bende doktora gitmekten bıktım usandım doktor lafı duyunca tüylerim diken diken oluyo zor zeynom zor anlıyorum seni:teselli:

cumartesi bidaha yap testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…