doğru söylüyosun canım bende doktora gitmekten bıktım usandım doktor lafı duyunca tüylerim diken diken oluyo zor zeynom zor anlıyorum seni:teselli:
cumartesi bidaha yap testi
bu arada bugün son net kapanıyo ev alıyoruz kemerleri sıkmak lazım artık mesajlaşırız emoşum yada mail adresimle konuşuruz
bugün sonmu hani şuabata kadar burdaydın şimdiden mi kapattınız neti üzüldüm ya burdaki gibi konuşamayız artık:gitme:
öleydi ama işler değişti kurbandan sonra taşınmayı düşünüyoruz
evi hafta sonu alıcaz inşaallah
net 30 tl geliyor sadece ben kullanıyorum neti boşu boşuna 30 tl
kemer sıkmazsak çok borç altına gireriz evimizi sadece eşim geçindiriyo ben çalışmıyorum onun için dikkat etmemiz lazım
:1hug:
amin canım sağolanladım canım napalım kısmet buraya kadarmış Rabbim yüzünü tez vakitte güldürür inşallah zeynom kendine çok iyi bak beni unutmasenağlama
zeynep anlamadığım bişey var net kapanıyosa mail adresinle nasıl konuşucaz canım
amin canım sağol
anneme gidiyorumya haftada orda net var her gittiğimde bakarım mailime yada siteye girer yazarımda bi şekilde haberleşiriz
kız deliiiiii ben seni unuturmuyum hiç canım arkadaşım inşaallah sende bir an önce emeline kavuşursun:teselli:
hıııımmm ben annenlerde net yok diye biliyodum neyse zeynom bebişlerimiz gelsinde varsın konuşmayalım.
zamanla herşey unutuluyo canım.amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın:Saruboceq:
ben unutmam ama sen unutursan bilemem :dilcikar:
ben kolay unutan bir insan olsaydım bu bebek meselesini unuturdum çoktan yok canım bende unutmam merak etmeŞeniz
10 dk ya gelirim
geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?