Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doğru söylüyosun canım bende doktora gitmekten bıktım usandım doktor lafı duyunca tüylerim diken diken oluyo zor zeynom zor anlıyorum seni:teselli:

cumartesi bidaha yap testi

bu nasıl iş anlamıyorum şimdide tüm silindi
amannn boşver emine benim sabrım sınanıyo yine bidaha test ne yapmıycam çok üzülüyorum çünkü olursa olur olmazsa olmaz
eminee akşam kayınbabam gelecek buraya benle konuşmaya akşam kıyamet kopacak hihoyyyt çok eğlenceli tam bana göre

bu arada bugün son net kapanıyo ev alıyoruz kemerleri sıkmak lazım artık mesajlaşırız emoşum yada mail adresimle konuşuruz

bu arada bugün son net kapanıyo ev alıyoruz kemerleri sıkmak lazım artık mesajlaşırız emoşum yada mail adresimle konuşuruz

bugün sonmu hani şuabata kadar burdaydın şimdiden mi kapattınız neti üzüldüm ya burdaki gibi konuşamayız artık:gitme:

bugün sonmu hani şuabata kadar burdaydın şimdiden mi kapattınız neti üzüldüm ya burdaki gibi konuşamayız artık:gitme:

öleydi ama işler değişti kurbandan sonra taşınmayı düşünüyoruz
evi hafta sonu alıcaz inşaallah
net 30 tl geliyor sadece ben kullanıyorum neti boşu boşuna 30 tl
kemer sıkmazsak çok borç altına gireriz evimizi sadece eşim geçindiriyo ben çalışmıyorum onun için dikkat etmemiz lazım
:1hug:

anladım canım napalım kısmet buraya kadarmış Rabbim yüzünü tez vakitte güldürür inşallah zeynom kendine çok iyi bak beni unutmasenağlama

zeynep anlamadığım bişey var net kapanıyosa mail adresinle nasıl konuşucaz canım

anladım canım napalım kısmet buraya kadarmış Rabbim yüzünü tez vakitte güldürür inşallah zeynom kendine çok iyi bak beni unutmasenağlama
amin canım sağol
zeynep anlamadığım bişey var net kapanıyosa mail adresinle nasıl konuşucaz canım

anneme gidiyorumya haftada orda net var her gittiğimde bakarım mailime yada siteye girer yazarımda bi şekilde haberleşiriz

kız deliiiiii ben seni unuturmuyum hiç canım arkadaşım inşaallah sende bir an önce emeline kavuşursun:teselli:

amin canım sağol

anneme gidiyorumya haftada orda net var her gittiğimde bakarım mailime yada siteye girer yazarımda bi şekilde haberleşiriz

hıııımmm ben annenlerde net yok diye biliyodum neyse zeynom bebişlerimiz gelsinde varsın konuşmayalım.

hıııımmm ben annenlerde net yok diye biliyodum neyse zeynom bebişlerimiz gelsinde varsın konuşmayalım.

geçenlerde annemden konuştum kardeşim varya 19 yaşında netsiz oyunsuz duramaz bende gidince alırım bilgisayarı merak etme bi şekilde konuşuruz

emine dün annemler geldi orda yemek yendi tüm akrabağlar oraya gidip temizlik yapmam lazım kadın çok yorgun beni affet olurmu
ben seni çok sevdim sen çok iyi birisin Allah herşeyi gönlüne göre versin inşaallah
biran önce yavruları kucağına almayı nasip etsin Allah
hiçbir zaman sıkıntı çekme inşaallah
benim çıkmam lazım akşamada ordayım benim içinde dua et seni hiç bırakmıycam emine bi şekilde konuşucaz
Allaha emanet ol sabırlı ol
seni çok seviyorum canım arkadaşım :1hug:

emine dün annemler geldi orda yemek yendi tüm akrabalar geldi ev battı oraya gidip temizlik yapmam lazım kadın çok yorgun beni affet olurmu
ben seni çok sevdim sen çok iyi birisin Allah herşeyi gönlüne göre versin inşaallah
biran önce yavruları kucağına almayı nasip etsin Allah
hiçbir zaman sıkıntı çekme inşaallah
benim çıkmam lazım akşamada ordayım benim içinde dua et seni hiç bırakmıycam emine bi şekilde konuşucaz
Allaha emanet ol sabırlı ol
seni çok seviyorum canım arkadaşım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…