Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tamam canım bende seni çok sevdim Rabbim yolunu açık etsin Allaha emanet ol olumunekankayizsmile

tamam canım hadi git sen bak işine gücüne ben buralardayım hep gelirsen konukaydirigubbakcemile5şuruz

merhabalar arkadaşlar önceden tanıdıklarımdan zeynep4 emineu sizler hala dostça devam ediyorsunuz görebildiğim kadarıyla kıskandım valla sanal ortamda bu kadar güzel bir dostluk harikaa
kısaca özetleyim bu arada neler oldu 2 kez aşılama sonuçlar negatif 2 kez tüp bebek biri negatif ikincisi işte o konuda yardımlrınıza ihtiyacım var 12 eylülde transferim oldu normalde 26 eylülde test yapmam gerekti ancak bugün dayanamadım ve sonuç 24.74 olarak geldi şimdi kafam dahada karıştı umarım sonuç olumlu olur ne olur dua edin arkadaşlar

meraba nazenin sen baya eskilerdensin hatırladım seni burda bi zeynep bi ben kaldık artık oda yok gitti bitek ben kaldım.sonucun pozitif canım hayırlı olsun bebişin Allah tamamına erdirsin inşallah değerin katlanarak artar.

Nazenin 2gün sonra tekrar yaptır.2 ye katlanmışsa hamilesin canım.>>Şimdiden twbrikler

arkadaslar merhaba. uzun zamandır forumu takıp edıyorum. ama uye olarak ılk defa yazıyorum. 3 yıllık evliyim. yumurta takıbı olayını aştık. şimdi ilk defa ekim ayında aşılama yaptırıcam. hem cok heyecanlı hemde cok tedırgınım. duygularımı tarıfe gerek yok. sizinde aynı seyleri yasadıgınızı tahmin edebiliyorum. Rabbim hayırlı sonuclar versın hepımıze....

merheba arkadaşlar. bende bugün ikinci aşılama için ilaç kullanmaya başladım ekim ayının ilk günlerinde olur sanırım aşılamam.RABBİM gönlümüzdekine tez zamanda sağlıkla kavuştursun hepimizi...

merhaba bende ekim ayında aşılama yaptıracak olanlardanım.adet olmayı bekliyorum işte adetin 3.günü doktora gidip ilaçlara başlıycam.bu hafta sonu olmam lazım.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

hayırlısı olsun inşallah..senin kaçıncı aşılaman?

merhaba.. bende 2. yi yaptırıcam. ilkinde daha gergindim nasıl bi işlem olduğunu bilmiyodum. şimdi daha rahatım ama geçen seferki işlem biraz zor geçmişti. umarım bukez daha kolay olur.. Rabbim kolaylıklar versin sabır versin inşlallah sonundada bebişlerimizi bize versin AMİN:Saruboceq:

Hayırlı olsun tedavileriniz arkadaşlar.İnşallah ekim ayı size uğurlu gelir.hep pozitif olun çok sters yapmayın.

arkadaşlar bende ağustos ayında aşılama yaptırdım ve dış gebelikle sonuçlandı şimdi altı ay hamile kalmamam gerekiyormuş aşılamanın böyle kötü sürprizleride olabiliyor şimdi anlıyorumki aşılama sadece zaman ve para kaybı bence iyice düşünün öyle karar verin en güzeli biran evvel tüp bebek yaptırmak

Bende varım ekimde aşılama yaptıracaklar arasında antalyada olan varmı aranızda bende doktor değiştirip tüp bebek merkezindemi yaptırsam acaba burda 500 tl dediler aşılama için yani manavgatta

Arkadaşlar eski listemizi sizlerin adını yazarak güncelliyorum.Ben devamını getiremesemde siz güncellersiiniz burdan.Sizlere umut olması açısından

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz:CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz :CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...........................20 mart hamilemiz :CüvCüv:

esinte.......................1.tüp bebek............................??????..........................10 mayıs hamilemiz :CüvCüv:

bugulll......................2.tüp bebek.............................??????...........................ağustos hamilemiz :CüvCüv:

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN........................?????...........................?????

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

liman....................1.aşılama..................................??????..................................???

avci82.................2.aşılama..................................??????..................................???

biozard...............1.aşılama..................................??????..................................???

yavuzguray1757......1.aşılama..................................??????..................................???

kızlar selam.. nergis55 liste için teşekkürler.. ben gonal f ve ovitrelle kullanıyorum ilaç olarak. çarşmba günü yumoşlarıma bakılcak.. inşallah herşey yolunda gider..sizler ne alemdesiniz arkadaşlar? tedavileriniz ne aşamada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…