kayınbaban ne konuşacakmış seninle zeyno
emine dün annemler geldi orda yemek yendi tüm akrabalar geldi ev battı oraya gidip temizlik yapmam lazım kadın çok yorgun beni affet olurmu
ben seni çok sevdim sen çok iyi birisin Allah herşeyi gönlüne göre versin inşaallah
biran önce yavruları kucağına almayı nasip etsin Allah
hiçbir zaman sıkıntı çekme inşaallah
benim çıkmam lazım akşamada ordayım benim içinde dua et seni hiç bırakmıycam emine bi şekilde konuşucaz
Allaha emanet ol sabırlı ol
seni çok seviyorum canım arkadaşım :1hug:
tamam canım bende seni çok sevdim Rabbim yolunu açık etsin Allaha emanet ol olumunekankayizsmile
bi sürü olay olduya kaynanamla kavga ettimya onu konuşacak
merhabalar arkadaşlar önceden tanıdıklarımdan zeynep4 emineu sizler hala dostça devam ediyorsunuz görebildiğim kadarıyla kıskandım valla sanal ortamda bu kadar güzel bir dostluk harikaa
kısaca özetleyim bu arada neler oldu 2 kez aşılama sonuçlar negatif 2 kez tüp bebek biri negatif ikincisi işte o konuda yardımlrınıza ihtiyacım var 12 eylülde transferim oldu normalde 26 eylülde test yapmam gerekti ancak bugün dayanamadım ve sonuç 24.74 olarak geldi şimdi kafam dahada karıştı umarım sonuç olumlu olur ne olur dua edin arkadaşlar
merhabalar arkadaşlar önceden tanıdıklarımdan zeynep4 emineu sizler hala dostça devam ediyorsunuz görebildiğim kadarıyla kıskandım valla sanal ortamda bu kadar güzel bir dostluk harikaa
kısaca özetleyim bu arada neler oldu 2 kez aşılama sonuçlar negatif 2 kez tüp bebek biri negatif ikincisi işte o konuda yardımlrınıza ihtiyacım var 12 eylülde transferim oldu normalde 26 eylülde test yapmam gerekti ancak bugün dayanamadım ve sonuç 24.74 olarak geldi şimdi kafam dahada karıştı umarım sonuç olumlu olur ne olur dua edin arkadaşlar
merhaba bende ekim ayında aşılama yaptıracak olanlardanım.adet olmayı bekliyorum işte adetin 3.günü doktora gidip ilaçlara başlıycam.bu hafta sonu olmam lazım.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
arkadaslar merhaba. uzun zamandır forumu takıp edıyorum. ama uye olarak ılk defa yazıyorum. 3 yıllık evliyim. yumurta takıbı olayını aştık. şimdi ilk defa ekim ayında aşılama yaptırıcam. hem cok heyecanlı hemde cok tedırgınım. duygularımı tarıfe gerek yok. sizinde aynı seyleri yasadıgınızı tahmin edebiliyorum. Rabbim hayırlı sonuclar versın hepımıze....
merheba arkadaşlar. bende bugün ikinci aşılama için ilaç kullanmaya başladım ekim ayının ilk günlerinde olur sanırım aşılamam.RABBİM gönlümüzdekine tez zamanda sağlıkla kavuştursun hepimizi...
merhaba bende ekim ayında aşılama yaptıracak olanlardanım.adet olmayı bekliyorum işte adetin 3.günü doktora gidip ilaçlara başlıycam.bu hafta sonu olmam lazım.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
arkadaslar merhaba. uzun zamandır forumu takıp edıyorum. ama uye olarak ılk defa yazıyorum. 3 yıllık evliyim. yumurta takıbı olayını aştık. şimdi ilk defa ekim ayında aşılama yaptırıcam. hem cok heyecanlı hemde cok tedırgınım. duygularımı tarıfe gerek yok. sizinde aynı seyleri yasadıgınızı tahmin edebiliyorum. Rabbim hayırlı sonuclar versın hepımıze....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?