Nazenin 2gün sonra tekrar yaptır.2 ye katlanmışsa hamilesin canım.>>Şimdiden twbrikler
canım teşekkürler ama 26 eylülde 67,8 olan değer 2 sonra 57,7 olarak geldi sanırım biyokimyasal gebelik yaşıyorum hala kanamada olmadı herşeyin hayırlısı dualarınızı bekliyorum
senin nasıl gidiyor hamilelik umarım bir sıkıntı yoktur
kızlar selam.. nergis55 liste için teşekkürler.. ben gonal f ve ovitrelle kullanıyorum ilaç olarak. çarşmba günü yumoşlarıma bakılcak.. inşallah herşey yolunda gider..sizler ne alemdesiniz arkadaşlar? tedavileriniz ne aşamada?
merhaba kızlar benim de ekim ayında aşılama olacak. dün adetimin ilk günüdü. nasıl bir işlem beni ne bekliyor yardımcı olur musunuz? yarın dr. a gideceğim ama ayrıntılı anlatmayabilir. heyecanlı ve tedirginim. beni de listeye ekleyebilir misiniz? normalde adet günüm 27 ekim. adet gününde oynama oluyor mu bilmiyorum ama. görüşmek üzere
Canım doktorun yumurta geliştirici iğne vericek onları kullanacaksın.3-4 günde bir kontrole gideceksin büyümüşlermi diye.18-24mm ye ulaştıklarında çatlatma iğnesi olacaksın.36 saat sonrada aşılmaan olacak.Hadi hayırlısı
bende bugün ilaçlara başladım bakalım hayırlısı.
canım seninle aynı zamanda aşılamamız olabilir o zamana ben de bugün sabah başladım. sabah akşam klomen kullanıyorum sen?
teşekkür ederim canım cevapladığın için. ben de bugün ilaca başladım klomen verdi dr. iğne değil. ilk kontrolüm de pazartesiye dedi. bakalım ne olacak. sen ikiz bebek mi bekliyorsun canım? aşılama ile mi oldu ? Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. görüşmek üzere
ben akşamları puregon iğne vuruyorum kendime.dün başladım bende bugün ikinciyi yapıcam pazarteside kontrole gidicem.aynı zamanda ilerliyoruz belkide aynı gün olur aşılamamız.beraber bekleriz bekleme süresini :)
Benimki tüp bebek ile oldu canım.Aşılamam tutmamıştı.[/QU
kaç defa aşılama denenmişti sende canım?
Hadi hayırlısı, yumoşlar güzel güzel büyüsün annesi kaydirigubbakcemile3
Üzüldüm katlanmadığına ama herşeyin hayırlısı demek lazım.Bende 31 haftalık oldum iyice ağırlaştım.Kızlar annelerini çok yoruyor.:bbo:
iğneyi kendin mi vuruyorsun canım? nasıl yapıyorsun kendine? dr. un bna hap vermesine sevi.ndim iğneyi her an yaptıramam diye korkuyordum. hap da kist falan yapmaz inş. vücudum kist yapmaya müsaitmiş. daha önce kendiliğinden 2 defa kist olmuştu. pazartesi ben de gideceğim bakalım ne diyecek. bi de pazartesiden cumaya kadar eşim yurt dışına gidecek. eşimin gelmesine göre ayarlayacak dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?