evet canım iğneyi kendim yapıyorum zaten çok ince bir iğne hiç canını yakmıyor kolay yapıyorum.ii de doktor onu nasıl ayarlıycak anlamadım yumurtanın büyümesini durduramazki büyüyüncede çatlar bunuda engelleyemez.cumaya kadar nasıl bekleyeceksin ben anlamadım.pazartesi gittiğinde sana yumurtalar 17-18 mm olmuş derse napıcan?ozaman ogün yada ertesi gün çatlatma iğnesini vermesi lazım bunu erteleyemez.
3 defa denendi.
İyi gidiyor yumoşların maşallahyumoşlarım büyümüş valla sağda 2 tane 12mm ve 13mm solda 2 tane 12mm bide küçükler var. bende pko var çok ağır değilmiş ama dr.um öyle dedi. cuma bidaha baktırcam bakalım hayırlısı inşallah olcak bu sefer ...:Saruboceq:
canım hadi hayırlısı az kalmış doğuma benim bugün yine test günüydü bugünkü değerde 145 olarak geldi acaba cihazda mı bir sorun vardı ya da gerçekten biyokimyasal gebelikmi yaşıyorum anlamadım ben bir şey cmt bidaha bakacağız hayırlısı olur inşallah
ya kızlar iğneleri olurken sizinde bu kadar ağrınız oldumu ya.ben bugün dayanamadım artık ağrı kesici içtim sağ kasığım patlayacak gibi oluyo.
bugün 4.yü olucam.toplamda 6 tane olup pazartesi gidicem kontrole ama dayanamadım bugün felaket ya sağ kasığımda bıçakla geziyomuşum gibiydi nefesimi kesti resmen çok şiddetliydi bende ağrı kesici içtim valla napıyım.acaba fazla yumurtamı oluştu diyorum yada şimdiden fazlamı büyüdüler?
belki ilacın dozu fazla gelmiştir yada çok büyümüştür bence dr. unu ara ilaç kullanma yumurtalarının kalitesini etkiler ben ilk aşılamada idrar yolu enfeksiyonu olmuştum baya şiddetliydi ama dr. um ilaç kullandırtmadı..
belki ilacın dozu fazla gelmiştir yada çok büyümüştür bence dr. unu ara ilaç kullanma yumurtalarının kalitesini etkiler ben ilk aşılamada idrar yolu enfeksiyonu olmuştum baya şiddetliydi ama dr. um ilaç kullandırtmadı..
kızlaaar ptesi yapılıyo aşılamam inşallah. hepinizin dualarını bekliyorum. inşallah olsun busefer hayırlısıyla:Saruboceq:
selam kızlar ALLAH ksımet ederse bende bu ay asılama yaptrcm,
27 EYLUL adetın 1.günü
01 EKIM adetin 5.gün klomene basladım
02 EKİM adetın 6.gün dr gıttım 2 tane 10 mm yumurta var
sabah aksam klomene devam carsamba kontrole gıdıcem, kısmet olursa bu benım ılk asılamam olucak o yuzden benı neler beklıyor cok merak edıyorum .....
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv:
adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv:
cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv:
aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz:CüvCüv:
sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv:
canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv:
nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv:
Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv:
pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv:
Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv:
pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz :CüvCüv:
sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv:
Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv:
dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv:
nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...........................20 mart hamilemiz :CüvCüv:
esinte.......................1.tüp bebek............................??????..........................10 mayıs hamilemiz :CüvCüv:
bugulll......................2.tüp bebek.............................??????...........................ağustos hamilemiz :CüvCüv:
beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN........................?????...........................?????
miray15......................1.aşılama.............................klomen............................27ekim
emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????
zeynep4....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????
ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????
liman....................1.aşılama..................................??????..................................???
avci82.................2.aşılama...............................gonalf-ovitrelle............................???
biozard...............1.aşılama...............................pregon.-ovitrelle............................???
yavuzguray1757......1.aşılama..................................??????..................................???
connet....................1.aşılama..............................klomen....................................?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?