Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bilmiyorum ki ben söyledim eşim pazartesi- cuma ararsında yok diye o da ona göre ayarlama yaparız merak etmeyin dedi. bilmiyorum nasıl olacaak. ama pazartesi de 8. günüm hemen çatlatma iğnesi yapmaz herhalde. inş. ilaçlar boşa gitmez yaa. ben de çok merak ediyorum.

İyi gidiyor yumoşların maşallah

Canım hadi inşallah hamilesindir, önceki tahlilde hata yaptılar belkide, kanlar karışmış bile olabilir, inşallah 2 gün sonra değerin 2 kat artmış olur.

kızlaaar ptesi yapılıyo aşılamam inşallah. hepinizin dualarını bekliyorum. inşallah olsun busefer hayırlısıyla:Saruboceq:

ya kızlar iğneleri olurken sizinde bu kadar ağrınız oldumu ya.ben bugün dayanamadım artık ağrı kesici içtim sağ kasığım patlayacak gibi oluyo.

ya kızlar iğneleri olurken sizinde bu kadar ağrınız oldumu ya.ben bugün dayanamadım artık ağrı kesici içtim sağ kasığım patlayacak gibi oluyo.

iğnenin kaçıncı günü bugün? kontrollere gidiyomusun? benimde kasıklarım özellikle sol taraf ta hareket edince bi ağrı gerginlik oluyo ama öyle çok fazle deil. yumoşların büyümüştür ondandır bence ama ilaç kullanmadan önce dr. una sor bence

bugün 4.yü olucam.toplamda 6 tane olup pazartesi gidicem kontrole ama dayanamadım bugün felaket ya sağ kasığımda bıçakla geziyomuşum gibiydi nefesimi kesti resmen çok şiddetliydi bende ağrı kesici içtim valla napıyım.acaba fazla yumurtamı oluştu diyorum yada şimdiden fazlamı büyüdüler?

belki ilacın dozu fazla gelmiştir yada çok büyümüştür bence dr. unu ara ilaç kullanma yumurtalarının kalitesini etkiler ben ilk aşılamada idrar yolu enfeksiyonu olmuştum baya şiddetliydi ama dr. um ilaç kullandırtmadı..

valla canım içtim bile.yarında bu kadar şiddetli olursa ararım artık.inşallah bişey olmaz pazartesi gelsede gitsem ya.

arkadaşlar merhaba
bende aşılama için iğne oluyorum ve ilaç kullandım
bi zararı varmı acaba biliyormusunuz

selam kızlar ALLAH ksımet ederse bende bu ay asılama yaptrcm,
27 EYLUL adetın 1.günü
01 EKIM adetin 5.gün klomene basladım
02 EKİM adetın 6.gün dr gıttım 2 tane 10 mm yumurta var
sabah aksam klomene devam carsamba kontrole gıdıcem, kısmet olursa bu benım ılk asılamam olucak o yuzden benı neler beklıyor cok merak edıyorum .....

bugün 2. aşılamamı yaptırdım arkadaşlar hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlanır..

kızlaaar ptesi yapılıyo aşılamam inşallah. hepinizin dualarını bekliyorum. inşallah olsun busefer hayırlısıyla:Saruboceq:

Hadi canım hayırlısı ,inşallah ekim uğurlu gelicek

Hayırlı olsun tedavin canım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz:CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz :CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...........................20 mart hamilemiz :CüvCüv:

esinte.......................1.tüp bebek............................??????..........................10 mayıs hamilemiz :CüvCüv:

bugulll......................2.tüp bebek.............................??????...........................ağustos hamilemiz :CüvCüv:

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN........................?????...........................?????

miray15......................1.aşılama.............................klomen............................27ekim

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

liman....................1.aşılama..................................??????..................................???

avci82.................2.aşılama...............................gonalf-ovitrelle............................???

biozard...............1.aşılama...............................pregon.-ovitrelle............................???

yavuzguray1757......1.aşılama..................................??????..................................???

connet....................1.aşılama..............................klomen....................................?????

kızlar bende bugün doktora gittim kontrole sanırım 4 adet yumurta vardı.2 tane sağda 2 tanede solda.sağdakiler 12 ve 11mm soldakiler ikiside 10mm.çarşamba tekrar gidicem bakalım büyüyeceklermi.doktor iğneyide daha vermedi.kullanmana gerek yok dedi.kendiliğinden büyürler dedi.bakalım büyüyeceklermi.çarşamba artık aşılama günüde belli olur herhalde.hafta sonunu bulacak ama sanırım aşılama.

pazar aşılamam oldu ,umarım olmucak bişeyin peşinde koşmuyorumdur, çocukken anlatırlardı, şu kadının çocuğu olmuyor, bunun çocuğu yok yazık diye bende insanın başına gelmez sanırdım,
umutsuzluğa kapılıyom bazen.erkenden hayırlısıyla sonucu öğrensem ne güzel olur, en erken ne zaman belli olur,

aynen bende öyleyim canım aşılamada tutmayacak diye düşünüyorum.sanırım 14 gün sonra belli oluyormuş.

nergiscim merhabalar sanırım beni listeden çıkarmışsınız aşkolsun kırıldım size artk benide hamileler kısmına ekleyebilirsinizalkisalkisalkis bhcg enson 1024 oldu son 3 seferdir yükselişe geçti alkisalkisalkis sanırım hamileyim bu cuma usg yapılacak kesin gebelik tanısıs o zaman konmuş olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin
acaba emineu ve zeynep4 den habertin varmı? onlar buraları hiç yalnız bırakmazdı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…