nergiscim merhabalar sanırım beni listeden çıkarmışsınız aşkolsun kırıldım size artk benide hamileler kısmına ekleyebilirsinizalkisalkisalkis bhcg enson 1024 oldu son 3 seferdir yükselişe geçti alkisalkisalkis sanırım hamileyim bu cuma usg yapılacak kesin gebelik tanısıs o zaman konmuş olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin
acaba emineu ve zeynep4 den habertin varmı? onlar buraları hiç yalnız bırakmazdı?
merhaba nazenin bakıyorumda zeyneple ben topiğe gelmeyince siz gelir olmuşsunuz biz burdayken kimse gelmiyodu nergis pek uğramıyodu ama şimdi listeyi falan düzenlemiş yeni arkadaşlar edinmiş demekki biz olmayınca daha rahat oluyo iyi o zaman sen rahat ol biz zeyneple artık gelmiyoruz zaten bu topiğe herkes bırakıp gitti bizi hele hamile kalanlar bırakınca iyice çöktük baktık bu durum bizim psikolojimizi bozuyo bizde ayrıldık zeyneple ve buraya gelmemeye karar verdik Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin ne diyim burda bizimle beraber hamile kalmak için çırpınan arkadaşlara veren Rabbim bizede birgün evlat verir herşeyin tek sahibi Allahım bizimde yüzümüzü güldürür birgün.
pazar aşılamam oldu ,umarım olmucak bişeyin peşinde koşmuyorumdur, çocukken anlatırlardı, şu kadının çocuğu olmuyor, bunun çocuğu yok yazık diye bende insanın başına gelmez sanırdım,
umutsuzluğa kapılıyom bazen.erkenden hayırlısıyla sonucu öğrensem ne güzel olur, en erken ne zaman belli olur,
nergiscim merhabalar sanırım beni listeden çıkarmışsınız aşkolsun kırıldım size artk benide hamileler kısmına ekleyebilirsinizalkisalkisalkis bhcg enson 1024 oldu son 3 seferdir yükselişe geçti alkisalkisalkis sanırım hamileyim bu cuma usg yapılacak kesin gebelik tanısıs o zaman konmuş olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin
acaba emineu ve zeynep4 den habertin varmı? onlar buraları hiç yalnız bırakmazdı?
Hadi hayırlısı canımkızlar dün dr. a gittim sağ tarfımda 15mm lik bi yumurta oluşmuş soldakiler daha küçükmüş. çarş. yine kontrol. perş. akşamı iğne ve cumartesi aşılama olacak büyük ihtimal. cumartesiyi heyecanla bekliyorum.. görüşmek üzere.
kızlar benide listeye ekleyinnn
ilk aşılamam merional kullandım bu aksam çatlatma iğnesini olucam
perşembe sabahta aşılama işallahrabbim hepimizin yanında ve yardımcısı olsun amin
hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin,nergiscim merhabalar sanırım beni listeden çıkarmışsınız aşkolsun kırıldım size artk benide hamileler kısmına ekleyebilirsinizalkisalkisalkis bhcg enson 1024 oldu son 3 seferdir yükselişe geçti alkisalkisalkis sanırım hamileyim bu cuma usg yapılacak kesin gebelik tanısıs o zaman konmuş olacak inşallah dualarınızı eksik etmeyin
ben 7 haziranda açık ameliyat oldum.sağdan 4.5 soldan 6.5 cm lik çikolata kisti aldılar.3aylık menapoz iğnesi yapıldı.bugün 5 ekim ve ben hala adet olmadım.4 ay cidden zor geçti.yazın o sıcak günlerinde sıcak basmaları çekilmez olıyor.bu iğneyi olanlar ne olur bişeyler yazsın neden hala adet olmadım.1 hafta daha bekleyeceğim olmazsa dr gideceğim.korkuyorum.bebeğim olsun istiyorum.
dr yıl sonuna kadar doğal yolla hamile kalmazsan ocakta gel 1kez aşılama deneyelim sonra tüp bebek dedi.eşimde her şey çok iyi.tüplerimin açık olduğunu umduğunu söyledi dr.tabi aşılama öncesi film çekilir.
ne olur birileri bişeyler yazsın.yalnız olmadığını ve umut olduğunu duymak iyi gelecek.
ellerine sağlık nergis cim. inşallah bu ay listeyi yeniden düzenleyip hamile yazmaktan yorulursunkaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım transfer sonrası 9.günde başladım ama normal zamanı tranfer sonrası 12.günhayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin,
kaçıncı gün başladın test yaptırmaya
merhaba nazenin bakıyorumda zeyneple ben topiğe gelmeyince siz gelir olmuşsunuz biz burdayken kimse gelmiyodu nergis pek uğramıyodu ama şimdi listeyi falan düzenlemiş yeni arkadaşlar edinmiş demekki biz olmayınca daha rahat oluyo iyi o zaman sen rahat ol biz zeyneple artık gelmiyoruz zaten bu topiğe herkes bırakıp gitti bizi hele hamile kalanlar bırakınca iyice çöktük baktık bu durum bizim psikolojimizi bozuyo bizde ayrıldık zeyneple ve buraya gelmemeye karar verdik Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin ne diyim burda bizimle beraber hamile kalmak için çırpınan arkadaşlara veren Rabbim bizede birgün evlat verir herşeyin tek sahibi Allahım bizimde yüzümüzü güldürür birgün.
arkadaşlar
nedir bu ohss belirtileri nelerdir nasıl anlarım ohss olduğumu
saçmaladım mı bilmiyorum ama ohss hakkındada pek bir fikrim yok
yardım lütfen
selam kızlaar.. ekimin ilk hamiş haberi kimden gelcek şimdi inşallah?en yakın kimin belli olcak sonucu??
benim 15 inde 12gün olcak geçen sefer 12. günde adet olmuştum.. eğer o gün olmazsam ertesi gün baktırırım heralde..
slm kızlar cumartesi aşılamam olacak. ayın 9u tam olarak 14 gün sonra mı kanda çıkıyor. benim ne yapmam lazım yazar mısınız arkadaşlar. dr. bana sadece bol sıvı al dedi. kabız olmaman lazım dedi..adet tarihim değişiyor bu durumda 23 eylül oluyor.
çok Teşekkürler canım kısaca ilk 3 ay tavsiyelerini belirtirmisin?daha çok nelere dikkat edeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?