Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun tedavin canım[/QUOTE]

tskr ederım canım... benide lısteye eklemıssın ne guzel :)

merhaba nazenin bakıyorumda zeyneple ben topiğe gelmeyince siz gelir olmuşsunuz biz burdayken kimse gelmiyodu nergis pek uğramıyodu ama şimdi listeyi falan düzenlemiş yeni arkadaşlar edinmiş demekki biz olmayınca daha rahat oluyo iyi o zaman sen rahat ol biz zeyneple artık gelmiyoruz zaten bu topiğe herkes bırakıp gitti bizi hele hamile kalanlar bırakınca iyice çöktük baktık bu durum bizim psikolojimizi bozuyo bizde ayrıldık zeyneple ve buraya gelmemeye karar verdik Allah herkesin yolunu bahtını açık etsin ne diyim burda bizimle beraber hamile kalmak için çırpınan arkadaşlara veren Rabbim bizede birgün evlat verir herşeyin tek sahibi Allahım bizimde yüzümüzü güldürür birgün.

kızlar dün dr. a gittim sağ tarfımda 15mm lik bi yumurta oluşmuş soldakiler daha küçükmüş. çarş. yine kontrol. perş. akşamı iğne ve cumartesi aşılama olacak büyük ihtimal. cumartesiyi heyecanla bekliyorum.. görüşmek üzere.

kızlar benide listeye ekleyinnn
ilk aşılamam merional kullandım bu aksam çatlatma iğnesini olucam
perşembe sabahta aşılama işallahrabbim hepimizin yanında ve yardımcısı olsun amin

Offf......hep sitem, hep sitem, sıkıldım artık haaa...Bu kadar da alıngan olma. klava:

Hayırlı olsun tedavin canım senide ekliyorum listeye

çok tebriklerrrrr canım demekki öncekinde kanlar karışmış.İnşallah sağ salim kucaklıyacaksın bebişini.Yazdım listemize.Kendine iyi bak ilk 3 ay çok önemli.

Hadi hayırlısı canım
kızlar benide listeye ekleyinnn
ilk aşılamam merional kullandım bu aksam çatlatma iğnesini olucam
perşembe sabahta aşılama işallahrabbim hepimizin yanında ve yardımcısı olsun amin

Ekledim canım

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz:CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz :CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...........................20 mart hamilemiz :CüvCüv:

esinte.......................1.tüp bebek............................??????..........................10 mayıs hamilemiz :CüvCüv:

bugulll......................2.tüp bebek.............................??????...........................ağustos hamilemiz :CüvCüv:

nazenin28.................2.tüp bebek..............................??????l..........................eylül hamilemiz :CüvCüv:

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN........................?????...........................?????

miray15......................1.aşılama.............................klomen............................27ekim

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

liman....................1.aşılama..................................??????..................................???

avci82.................2.aşılama...............................gonalf-ovitrelle............................???

biozard...............1.aşılama...............................pregon.-ovitrelle............................???

yavuzguray1757......1.aşılama..................................??????..................................???

connet....................1.aşılama..............................klomen....................................?????

semi.........................1.aşılama..............................merional...................................????

miki24.......................1.aşılamam................................?????.................................????

ellerine sağlık nergis cim. inşallah bu ay listeyi yeniden düzenleyip hamile yazmaktan yorulursunkaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin,
kaçıncı gün başladın test yaptırmaya

ben 7 haziranda açık ameliyat oldum.sağdan 4.5 soldan 6.5 cm lik çikolata kisti aldılar.3aylık menapoz iğnesi yapıldı.bugün 5 ekim ve ben hala adet olmadım.4 ay cidden zor geçti.yazın o sıcak günlerinde sıcak basmaları çekilmez olıyor.bu iğneyi olanlar ne olur bişeyler yazsın neden hala adet olmadım.1 hafta daha bekleyeceğim olmazsa dr gideceğim.korkuyorum.bebeğim olsun istiyorum.
dr yıl sonuna kadar doğal yolla hamile kalmazsan ocakta gel 1kez aşılama deneyelim sonra tüp bebek dedi.eşimde her şey çok iyi.tüplerimin açık olduğunu umduğunu söyledi dr.tabi aşılama öncesi film çekilir.
ne olur birileri bişeyler yazsın.yalnız olmadığını ve umut olduğunu duymak iyi gelecek.

Menopoz iğnesi hakkında bişey bilmiyorum canım.Ama doktor verdiğine göre bu iğneyi korkacak bişey yok demekki.İstersen bir hafta beklemeden bi sor bakalım doktoruna neden böyle oluyor diye

arkadaşlar
nedir bu ohss belirtileri nelerdir nasıl anlarım ohss olduğumu
saçmaladım mı bilmiyorum ama ohss hakkındada pek bir fikrim yok
yardım lütfen

selam kızlaar.. ekimin ilk hamiş haberi kimden gelcek şimdi inşallah?en yakın kimin belli olcak sonucu??
benim 15 inde 12gün olcak geçen sefer 12. günde adet olmuştum.. eğer o gün olmazsam ertesi gün baktırırım heralde..

slm kızlar cumartesi aşılamam olacak. ayın 9u tam olarak 14 gün sonra mı kanda çıkıyor. benim ne yapmam lazım yazar mısınız arkadaşlar. dr. bana sadece bol sıvı al dedi. kabız olmaman lazım dedi..adet tarihim değişiyor bu durumda 23 eylül oluyor.

Son düzenleme:

aşk olsun canım neden bu kadar stemkarsın ben sizlerle umut buldum hernekadar yazmasamda sizlerin ne yaptığınızı merak ettim ve sizler için de hep dua ettim birçok bilgiyi sizin paylaştıklarınızdan öğrendim ve bu tüp bebek denemesinde şunu öğrendim nekadar çok düşünürsen bebiş senden o kadar uzaklaşıyor o yüzden ben bu süreci hiç kimseyle paylaşmadım annemde dahi sadece eişm ben ve doktorum biliyodu ve sonucuda hiç takmadım çünkü ilkinde çok büyük travma yaşammıştım hatt evliliğim dahi tehlikye girecekti herşeyin hayırlısı sen ve zeynepede allah tez elden bu duyguyu tattırsın inşallah sizleri burada tekrar görmek istiyoruz alınmak yok tamammı?

çok tebriklerrrrr canım demekki öncekinde kanlar karışmış.İnşallah sağ salim kucaklıyacaksın bebişini.Yazdım listemize.Kendine iyi bak ilk 3 ay çok önemli.

Hadi hayırlısı canım

teşekkürler canım kısaca ilk 3 ay tavsiyelerini belirtirmisin?daha çok nelere dikkat edeyim?

arkadaşlar
nedir bu ohss belirtileri nelerdir nasıl anlarım ohss olduğumu
saçmaladım mı bilmiyorum ama ohss hakkındada pek bir fikrim yok
yardım lütfen

ohss vücudun fazla yumurtlama ilacı alması sonucu su toplaması canım.Ohss olmuşsan vücudunda balon gibi şişmeler olur ve hemen doktoruna görünmen gerek.

inşallah hepiniz hamiş diye yazarım burada opuyorumnanaktan

ilk 45 dakika kalkmadan yat canım.idrara sıkışık gel derse doktorun, çok abartma.Çünkü aşılamadan sonraki 45 dakika çok zor oluyor.Tuvalete gitmemek için zor duruyorsun.Onun dışında normal hayatına devam edebilirsin. Sabahları aç karnına meyve yemekte kabiz olmayı önlüyor canım.

çok Teşekkürler canım kısaca ilk 3 ay tavsiyelerini belirtirmisin?daha çok nelere dikkat edeyim?

canım en önemlisi istirahat ve kendini yormamak.Çünkü bebek bu 3 ay içinde rahime tutunmaya çalışıyor aynı şekilde plasentada.O yüzden kendini çok yorma

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz:CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz :CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...........................20 mart hamilemiz :CüvCüv:

esinte.......................1.tüp bebek............................??????..........................10 mayıs hamilemiz :CüvCüv:

bugulll......................2.tüp bebek.............................??????...........................ağustos hamilemiz :CüvCüv:

nazenin28.................2.tüp bebek..............................??????l..........................eylül hamilemiz :CüvCüv:

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN........................?????...........................?????

miray15......................1.aşılama.............................klomen............................23ekim

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

liman....................1.aşılama..................................??????..................................???

avci82.................2.aşılama...............................gonalf-ovitrelle.........................15 ekim

biozard...............1.aşılama...............................pregon.-ovitrelle............................???

yavuzguray1757......1.aşılama..................................??????..................................???

connet....................1.aşılama..............................klomen....................................?????

semi.........................1.aşılama..............................merional...................................????

miki24.......................1.aşılamam................................?????.................................????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…