aşk olsun canım neden bu kadar stemkarsın ben sizlerle umut buldum hernekadar yazmasamda sizlerin ne yaptığınızı merak ettim ve sizler için de hep dua ettim birçok bilgiyi sizin paylaştıklarınızdan öğrendim ve bu tüp bebek denemesinde şunu öğrendim nekadar çok düşünürsen bebiş senden o kadar uzaklaşıyor o yüzden ben bu süreci hiç kimseyle paylaşmadım annemde dahi sadece eişm ben ve doktorum biliyodu ve sonucuda hiç takmadım çünkü ilkinde çok büyük travma yaşammıştım hatt evliliğim dahi tehlikye girecekti herşeyin hayırlısı sen ve zeynepede allah tez elden bu duyguyu tattırsın inşallah sizleri burada tekrar görmek istiyoruz alınmak yok tamammı?
kızlar beni listeden silebilirsiniz aşılamam iptal oldu.10 tane yumurta oluşmuş doktor riskli yapamayız dedi.bir dahaki ay daha düşük dozda ilaçla başlayacakmış.
selam kızlar dün dr gıttım 10.gün yumurtam 17 mm olmus cuma gunu tekrar gıdıcem kontrole, eger yumurta catlamamışsa, catlama ıgnesı verecek ve cumartseı gunude asılamam olucak ALLAH bır engel vermezse, ya bıse sorcam esımde bende grıp olduk ben hıc ılac almadım ama esım dun ve bugun ılac ıctı bısey olurmu telaslanıyorum,korkuyorum bır aksılık cıkacak dıye, ılk asılamam olucak o yuzden panık halındeyım.....
Oy maşallah 10 yumurta, kız ne yaptın sentüp bebekte bile olmuyor bazen bu kadar yumurta.Neyse doktor ilişki konusunda ne dedi, inşallah yasaklamamıştır.Ziyan olmasın 10 yumoş. Tutar bakarsın doğal yoldan
biozard üzüldüm canım hakkında hayırlısı
en çok 4 yumurta olması gerekir demiş drun benim 7 yumurtam vardı ve
bugün aşılama oldumdrunun dediği gibi ya 5 i tutarsa ben ne yapıcam ya
benim drum neden bişey demedi acaba
canım işte ozaman çok kötü olur çünkü tek tek keseleri yok ediyolarmış ve hepsi birden gidiyomuş çoğu zaman.bence çok riskli sana neden yaptılar anlamadım.inşallah hakkında hayırlısı olur.
kızlar beni listeden silebilirsiniz aşılamam iptal oldu.10 tane yumurta oluşmuş doktor riskli yapamayız dedi.bir dahaki ay daha düşük dozda ilaçla başlayacakmış.
ya canım benim sol tüpüm tıkalı yumoşların 4 tanesi o tarafta
yani açık tüp tarafında 3 yumurtam var
kapalı taraftaki yumurtaların döllenme sansı yok diye düşünüp 3yumurtayı mı baz aldı acaba drum bilmiyorum ki ya
drumun bir bildiği vardır sanırım deyip içimi rahatlatayımbari
birde drumbana jelde vermedi neden anlamadım
ne bileyim hakkımda hayırlısını versin rabbim
yaa canım üzüldüm bak beraber ilerliyorduk. benim kaç tane olduğunu bilmiyorum ama gece 11 de çatlatma iğnesi oldum. cumartesi sabahı da aşılamam olacak inş. hayırlısı olsun canım. boşa gitmemiştir inş. kist olmasın da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?