Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar beni listeden silebilirsiniz aşılamam iptal oldu.10 tane yumurta oluşmuş doktor riskli yapamayız dedi.bir dahaki ay daha düşük dozda ilaçla başlayacakmış.

selam kızlar dün dr gıttım 10.gün yumurtam 17 mm olmus cuma gunu tekrar gıdıcem kontrole, eger yumurta catlamamışsa, catlama ıgnesı verecek ve cumartseı gunude asılamam olucak ALLAH bır engel vermezse, ya bıse sorcam esımde bende grıp olduk ben hıc ılac almadım ama esım dun ve bugun ılac ıctı bısey olurmu telaslanıyorum,korkuyorum bır aksılık cıkacak dıye, ılk asılamam olucak o yuzden panık halındeyım.....

zeyneple ben çok üzüldük kırıldık nazenin anlamıyosunuz bizi biz burda bir grup olduk zor anlarımızda birbirimize hep destek olduk onlarla beraber üzüldük onlarla beraber sevindik ama noldu zor günleri biten arkadaşlar teker teker bıraktı gitti bizi oysaki bizim zor günlerimiz henüz bitmemişti ama bizi teselli edecek arkadaşlarımız kalmamıştı konuşacak dertleşecek dert ortaklarımız yoktu artık bunun ne kadar acı bişey olduğunu bilemezsin şimdi deybilirsin burası sonuçta sanal bir ortam öyle olsada biz burda bir sene boyunca herşeyi paylaştık terkedilmek ağır geldi be nazenin anne olamamanın acısına birde bu eklendi çok kötü oldu mafoldumbennergiste yazmış ooofff sıkıldım yine sitem diye ona cevap vermicem artık bana söyleyebileceği tek şey bu demek.hayat her anıyla bir sınav bunu daha iyi anlıyorum artık.

kızlar beni listeden silebilirsiniz aşılamam iptal oldu.10 tane yumurta oluşmuş doktor riskli yapamayız dedi.bir dahaki ay daha düşük dozda ilaçla başlayacakmış.

Oy maşallah 10 yumurta, kız ne yaptın sen tüp bebekte bile olmuyor bazen bu kadar yumurta.Neyse doktor ilişki konusunda ne dedi, inşallah yasaklamamıştır.Ziyan olmasın 10 yumoş. Tutar bakarsın doğal yoldan

Yok canım bişey olmaz merak etme.Bol bol sıvı al çabuk atlatırsın gribi

selam arkadaşlar bende bu ay ilk aşılamamı yaptırıcam umarım tutar. iğnelerden dolayı biraz ağrım var ama katlanıcam meleğim için aşılama yaptıran arkadaşlar tecrübelerinizi lütfen yazarsanız benim gibi ilk aşılamasını yaptıranlarada rehber olursunuz dilerim hepimiz bir an önce sağlıklı hayırlı meleklerimize kavuşuruzopuyorumnanaktan

Oy maşallah 10 yumurta, kız ne yaptın sen tüp bebekte bile olmuyor bazen bu kadar yumurta.Neyse doktor ilişki konusunda ne dedi, inşallah yasaklamamıştır.Ziyan olmasın 10 yumoş. Tutar bakarsın doğal yoldan

sorma ya sadece 6 tane 100lük iğneyle 10 tane hepside 15-16-17 mm civarındaydı.doktorda şaşırdı bide yaşım 30.doktor senin yaşındakilere 225ml lik iğne veriyoruz seninki kadar olmuyo yinede dedi.bidahaki ay 37.5 luk verecekmiş.doktor korunun dedi eğer 5i birden tutarsa çok kötü olur dedi.zaten aşılamayıda ondan yapmadık dedi.en fazla 4 yumurta olması lazımdı dedi.zaten kistte kalabilir bunlar napıcam bilmiyorum.boşa gitti.

biozard üzüldüm canım hakkında hayırlısı
en çok 4 yumurta olması gerekir demiş drun benim 7 yumurtam vardı ve
bugün aşılama oldumdrunun dediği gibi ya 5 i tutarsa ben ne yapıcam ya
benim drum neden bişey demedi acaba

canım işte ozaman çok kötü olur çünkü tek tek keseleri yok ediyolarmış ve hepsi birden gidiyomuş çoğu zaman.bence çok riskli sana neden yaptılar anlamadım.inşallah hakkında hayırlısı olur.

ya canım benim sol tüpüm tıkalı yumoşların 4 tanesi o tarafta
yani açık tüp tarafında 3 yumurtam var
kapalı taraftaki yumurtaların döllenme sansı yok diye düşünüp 3yumurtayı mı baz aldı acaba drum bilmiyorum ki ya
drumun bir bildiği vardır sanırım deyip içimi rahatlatayımbari
birde drumbana jelde vermedi neden anlamadım
ne bileyim hakkımda hayırlısını versin rabbim

yaa canım üzüldüm bak beraber ilerliyorduk. benim kaç tane olduğunu bilmiyorum ama gece 11 de çatlatma iğnesi oldum. cumartesi sabahı da aşılamam olacak inş. hayırlısı olsun canım. boşa gitmemiştir inş. kist olmasın da.

canım kesin öyle düşünmüştür doktorun.3 yumurtayla bişey olmaz ondan yapmıştır aşılamanı.benim sağda 6 solda 4 tane vardı.hepsininde döllenme şansı olduğu için riske atmak istemedi doktorum.sen içini ferah tut.

bende çok üzüldüm canım ama elimden bişey gelmedi.seninde aşılaman hayırlı olur inşallah.

miraycım aşılaman hayırlı olsun, erken yat bugün dinlen ,yarında iyi dinlen,yat bi süre

kızlar merabalar bende geldim bu benim 3.aşılamam dün doktora gittim yumurtam 2 tane olmuş 2 side 12 ml olmuş pazartesi tekrar gitcem hayırlısı inşallh

offf kızlar ooffffff 3 aydır aşılama için uğraşıyorum ilk ymurtlamamda ilaç kullanmadık kalitesini görmek için kaliteli 1 yumurtam oldu ilerki gündeki takipte yumurta ortadan kayboldu çatladı galiba aşılama yapılmadan. bu ay yeniden başladım bu sefer klomen kullanıyorum kontrollü olması için dünki yumurta takibinde gelişmiş bir yumurtam vardı henüz adetin 5. gününde bu günki ki kontrolde yine ortadan kaybolmuş aklım ermiyor bacılar oofffffffffffff.........

kızlar morelım cok bozuk hemde cok aglaamak ıstıyorum ama tıkanıp kaldım cok kotuyum, bugun aşılama olucaktım ama yumurtam çatlamamıs dun çatlama iğnesi oldum bugun dr 20 mm olmus ama çatlamamıs dedı pazartesı gel bakalım dedı zaten pazartesıde çatlamamıssa onumuzdekı aya kalır dedı nıye bole oldu pazartesı gunune kadar ne yapsamda çatlasa, normalde kendısı çatlayan yumurta buay ıgneye ragmen hala çatlamadı yardım lutfen.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…