Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım gebelik başlığı altında bhcg tutarsızlığı diye bi konu var orada dr soruları yanıtlıyor suan online bi yaz istersen

kızlar bugün aşılamam oldu ama dr. bana şunları yap dikkat et falan demedi. bişey de vermemişti. ben herhangi bir ilaç kullanmam lazım mı diye sorunca. bi jel yazdı. sabahları kullan dedi. çok garipti yani deneyimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur. ilişki falan ne zaman yapıloması lazım?

hayırlı olsun canım
bende 2 gün önce oldum ilk gün için ayaklarının altına yastık koy yat dedi
2 gün yavaş yavaş normal hayatına dönebilirsin dedi 2.gün akşamda mutlaka ilişki dedi
hiçbir ilaçta vermedi

sağolasın canım. inş. güzel haberleri burada verebiliriz. ben bugün yaptırdım yarın ilişki olması lazım öyle mi. bunu falan demedi ayy. benim karnımda sızı var sende de oldu mu?

sağolasın canım. inş. güzel haberleri burada verebiliriz. ben bugün yaptırdım yarın ilişki olması lazım öyle mi. bunu falan demedi ayy. benim karnımda sızı var sende de oldu mu?

merabalar kızlar miray sen nerde yaptırdın aşılamanı ve bu kaçıncı aşılaman

evet canım dr bana öyle söyledi
yanlış hatırlamıyorsan konden e 1 hafta hergün demişti
hepsi farklı söylüyor
karnımda aşılamadan önce ve sonra şiddetli ağrılarım vardı
aşılamadan önce ağladım bile
dr uma sordum normal mi ağrılar diye
o kadar normal ki yumurtaların çatlıyor dedi canım

canım artık ilişkiye girmiyormusunuz yoruldum valla yaaa

canım hayırlı olsun tedavin, inşallah bu ay uğurlu elir hepinize.

hayırlı olsun canım aşılaman

merhaba arkadaşlar bende dün aşılama yaptırdım listeye eklerseniz sevinirim ilk aşılamam
tamam canım uğurlu listemize ekliyorum

kızlar merabalar bende geldim bu benim 3.aşılamam dün doktora gittim yumurtam 2 tane olmuş 2 side 12 ml olmuş pazartesi tekrar gitcem hayırlısı inşallh

Hadi hayırlısı canım

Doktorun ne diyor?Eğer 5 günde olgunlaşıyorsa erken mi yapmak lazım acaba aşılamayı?

Canım moralini bozma 24mm olana kadar çatlama ihtimali var.24mm yi geçerse kiste dönüşüyor.

Hayırlı olsun canım aşılaman

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz:CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz :CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...........................20 mart hamilemiz :CüvCüv:

esinte.......................1.tüp bebek............................??????..........................10 mayıs hamilemiz :CüvCüv:

bugulll......................2.tüp bebek.............................??????...........................ağustos hamilemiz :CüvCüv:

nazenin28.................2.tüp bebek..............................??????l..........................eylül hamilemiz :CüvCüv:

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN........................?????...........................?????

miray15......................1.aşılama.............................klomen............................23ekim

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

liman....................1.aşılama..................................??????..................................???

avci82.................2.aşılama...............................gonalf-ovitrelle.........................15 ekim

yavuzguray1757......1.aşılama..................................??????..................................???

connet....................1.aşılama..............................klomen....................................?????

semi.........................1.aşılama..............................merional...................................????

miki24.......................1.aşılamam................................?????.................................????

begummmm..................1.aşılama..............................??????...............................?????

konden..................1.aşılama....................................??????...............................?????

FANU..................3.aşılama....................................??????...............................?????

anladm canım hepsi farklı diyor. benimki bişey demedi.sen aşılamanın kaçıncı günündesin. ilk aşılaman mıydı?

selamm kızlarr..
bu cuma test günüm başka yaptırcak olan varmı bu hafta??Allah ım inşallah hepimizinki de tutmuştur:Saruboceq:

benimde testimi pazartesi yaptırmam gerekiyor kondencim ama
şu an ki ruh halimde olursam hiiiçç istemiyorum test yaptırmayı
yine hastane yine test yine bekleme heyecan v s sıkıldım artık inan
sonuç olumluysa zaten benim kırmızılar gelmez anlarım yok değilse acelecidirler benimkiler zaten fazla bekletmeden gelirler.merakta bırakmazlar beniguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…