kızlar morelım cok bozuk hemde cok aglaamak ıstıyorum ama tıkanıp kaldım cok kotuyum, bugun aşılama olucaktım ama yumurtam çatlamamıs dun çatlama iğnesi oldum bugun dr 20 mm olmus ama çatlamamıs dedı pazartesı gel bakalım dedı zaten pazartesıde çatlamamıssa onumuzdekı aya kalır dedı nıye bole oldu pazartesı gunune kadar ne yapsamda çatlasa, normalde kendısı çatlayan yumurta buay ıgneye ragmen hala çatlamadı yardım lutfen.............
hayırlı olsun canım
bende 2 gün önce oldum ilk gün için ayaklarının altına yastık koy yat dedi
2 gün yavaş yavaş normal hayatına dönebilirsin dedi 2.gün akşamda mutlaka ilişki dedi
hiçbir ilaçta vermedi
sağolasın canım. inş. güzel haberleri burada verebiliriz. ben bugün yaptırdım yarın ilişki olması lazım öyle mi. bunu falan demedi ayy. benim karnımda sızı var sende de oldu mu?
evet canım dr bana öyle söyledi
yanlış hatırlamıyorsan konden e 1 hafta hergün demişti
hepsi farklı söylüyor
karnımda aşılamadan önce ve sonra şiddetli ağrılarım vardı
aşılamadan önce ağladım bile
dr uma sordum normal mi ağrılar diye
o kadar normal ki yumurtaların çatlıyor dedi canım
selam arkadaşlar bende bu ay ilk aşılamamı yaptırıcam umarım tutar. iğnelerden dolayı biraz ağrım var ama katlanıcam meleğim için aşılama yaptıran arkadaşlar tecrübelerinizi lütfen yazarsanız benim gibi ilk aşılamasını yaptıranlarada rehber olursunuz dilerim hepimiz bir an önce sağlıklı hayırlı meleklerimize kavuşuruzopuyorumnanaktan
biozard üzüldüm canım hakkında hayırlısı
en çok 4 yumurta olması gerekir demiş drun benim 7 yumurtam vardı ve
bugün aşılama oldumdrunun dediği gibi ya 5 i tutarsa ben ne yapıcam ya
benim drum neden bişey demedi acaba
tamam canım uğurlu listemize ekliyorummerhaba arkadaşlar bende dün aşılama yaptırdım listeye eklerseniz sevinirim ilk aşılamam
kızlar merabalar bende geldim bu benim 3.aşılamam dün doktora gittim yumurtam 2 tane olmuş 2 side 12 ml olmuş pazartesi tekrar gitcem hayırlısı inşallh
offf kızlar ooffffff 3 aydır aşılama için uğraşıyorum ilk ymurtlamamda ilaç kullanmadık kalitesini görmek için kaliteli 1 yumurtam oldu ilerki gündeki takipte yumurta ortadan kayboldu çatladı galiba aşılama yapılmadan. bu ay yeniden başladım bu sefer klomen kullanıyorum kontrollü olması için dünki yumurta takibinde gelişmiş bir yumurtam vardı henüz adetin 5. gününde bu günki ki kontrolde yine ortadan kaybolmuş aklım ermiyor bacılar oofffffffffffff.........
kızlar morelım cok bozuk hemde cok aglaamak ıstıyorum ama tıkanıp kaldım cok kotuyum, bugun aşılama olucaktım ama yumurtam çatlamamıs dun çatlama iğnesi oldum bugun dr 20 mm olmus ama çatlamamıs dedı pazartesı gel bakalım dedı zaten pazartesıde çatlamamıssa onumuzdekı aya kalır dedı nıye bole oldu pazartesı gunune kadar ne yapsamda çatlasa, normalde kendısı çatlayan yumurta buay ıgneye ragmen hala çatlamadı yardım lutfen.............
kızlar bugün aşılamam oldu ama dr. bana şunları yap dikkat et falan demedi. bişey de vermemişti. ben herhangi bir ilaç kullanmam lazım mı diye sorunca. bi jel yazdı. sabahları kullan dedi. çok garipti yani deneyimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur. ilişki falan ne zaman yapıloması lazım?
Hayırlı olsun canım aşılaman
evet canım dr bana öyle söyledi
yanlış hatırlamıyorsan konden e 1 hafta hergün demişti
hepsi farklı söylüyor
karnımda aşılamadan önce ve sonra şiddetli ağrılarım vardı
aşılamadan önce ağladım bile
dr uma sordum normal mi ağrılar diye
o kadar normal ki yumurtaların çatlıyor dedi canım
anladm canım hepsi farklı diyor. benimki bişey demedi.sen aşılamanın kaçıncı günündesin. ilk aşılaman mıydı?
ben 6 ekimde yaptırdım semi 7
inş. güzel haberlerinizi buradan alırız canım. ben 9 olunca birkaç arayla belli olacak yani.
evet canım kırklarımız karışcak inşallah
selamm kızlarr..
bu cuma test günüm başka yaptırcak olan varmı bu hafta??Allah ım inşallah hepimizinki de tutmuştur:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?