benimde testimi pazartesi yaptırmam gerekiyor kondencim ama
şu an ki ruh halimde olursam hiiiçç istemiyorum test yaptırmayı
yine hastane yine test yine bekleme heyecan v s sıkıldım artık inan
sonuç olumluysa zaten benim kırmızılar gelmez anlarım yok değilse acelecidirler benimkiler zaten fazla bekletmeden gelirler.merakta bırakmazlar beniguclubacismile
kızlar morelım cok bozuk hemde cok aglaamak ıstıyorum ama tıkanıp kaldım cok kotuyum, bugun aşılama olucaktım ama yumurtam çatlamamıs dun çatlama iğnesi oldum bugun dr 20 mm olmus ama çatlamamıs dedı pazartesı gel bakalım dedı zaten pazartesıde çatlamamıssa onumuzdekı aya kalır dedı nıye bole oldu pazartesı gunune kadar ne yapsamda çatlasa, normalde kendısı çatlayan yumurta buay ıgneye ragmen hala çatlamadı yardım lutfen.............
semi canım nasılsın varmı bi belirti falan
arkadaşlar yarın 10. günüm ve ben kanda test baktırıcam dua edin benim için..erken ama dayanamıyoruuummm.......
sonucunu söylee
.dualarım seninle, eğer yaptırmadıysan azıcık daha sabret 14-15 olsun.benimde
yarın 10. gün kasıklarımda ara ara ağrı oluyor.sende de varmı ağrılar kasılmalar,
arkadaşlar transferimin 9.günü ben dayanamadım bhcg testi yaptırdım 6.48 çıktı acaba hamilemiyim
arkadaşlar yarın 10. günüm ve ben kanda test baktırıcam dua edin benim için..erken ama dayanamıyoruuummm.......
günaydıınn kızlaaarrr..
tahlilimi verdim Allah ım yüzümü güldürsün inşallah..dua edin benim için...
sonuç:1,58
yapcak bişey yok mecburen 2 gün sonra yeniden bakmam lazım. 10. gün olduğundan ilaçların etkisi olabilir yada artabilir bilmiyorum ama iyiyim ben. en azından 1 i gördüm hep 0.100 çıkardı
hiçbir belirtim yok canım
göğüslerim çok acıyor ama ben belirti saymıyorum çünkü çatlatma iğnesini vurunduğumdan beri ağrıyorlar aşılamadan önce yani
ardada kısa süreli kramp giriyor bazen sağ bazen sol kasığıma
hepsi bu canım
sende varmı bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?