Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öyle deme kıs inan benimde içimde bi heyecan yok ama beklemekte ypratır insanı neyse çıksın Hayırlısı ne ise o olcak eminim

connetcim ne dedi dr un

merhaba arkadaslar
benımde bu ay ılk asılamam yapılacak bakalım rabbımden hayırlısı 2 ay klomen ve çatlatma ıgnesı ıle tedavı oldum ama olmadı bu ay puregon ıle basladık bakalım ınsallah bu ayın sonunda mutly haberı alırız
rabbım hepımıze hayırlısıyla meleklerımıze kavusmayı nasıp etsın inşallah

semi canım nasılsın varmı bi belirti falan

hiçbir belirtim yok canım
göğüslerim çok acıyor ama ben belirti saymıyorum çünkü çatlatma iğnesini vurunduğumdan beri ağrıyorlar aşılamadan önce yani
ardada kısa süreli kramp giriyor bazen sağ bazen sol kasığıma
hepsi bu canım
sende varmı bişey

arkadaşlar yarın 10. günüm ve ben kanda test baktırıcam dua edin benim için..erken ama dayanamıyoruuummm.......

arkadaşlar yarın 10. günüm ve ben kanda test baktırıcam dua edin benim için..erken ama dayanamıyoruuummm.......

sonucunu söylee
.dualarım seninle, eğer yaptırmadıysan azıcık daha sabret 14-15 olsun.benimde
yarın 10. gün kasıklarımda ara ara ağrı oluyor.sende de varmı ağrılar kasılmalar,

sonucunu söylee
.dualarım seninle, eğer yaptırmadıysan azıcık daha sabret 14-15 olsun.benimde
yarın 10. gün kasıklarımda ara ara ağrı oluyor.sende de varmı ağrılar kasılmalar,

aynen bendede kasıklarımda öyle ara ara giren ağrı var bide adet olmuşum gibi ağrım oluyo ara ara. bekleyemiycem için yarın yaptırıcam çok stress yapmaya başladım.. yoksada en azından yoktur derim yoluma bakarım diyorum...

arkadaşlar transferimin 9.günü ben dayanamadım bhcg testi yaptırdım 6.48 çıktı acaba hamilemiyim

Selam gizemcim ben dün akşam kontrole gitmiştim de doktoruma şu testi yaptırdığımda pozirif mi yazacak yoksa bi rakam falan mı diye sordum nasıl anlıyacağım dedim tutup tutmadığını. Bana dediki sonuç rakamsaldır eğer 5 in altında ise negatiftir eğer 5 in üstünde ise pozitiftir dedi. Bilmem acaba bu cevap senin için yeterli olur mu :))

Canım senin için dua ediyorum. İnşallahh hamilesindir inşallah Rabbim duy sesimiziiiiiiii..
Bu ay hepimiz hamile kalalııııımmmmmm.Aminnnnn.
Yarın sonucunu hemen yaz olur mu? Heyecanla bekliyoruz:)

günaydıınn kızlaaarrr..
tahlilimi verdim Allah ım yüzümü güldürsün inşallah..dua edin benim için...

sonuç:1,58
yapcak bişey yok mecburen 2 gün sonra yeniden bakmam lazım. 10. gün olduğundan ilaçların etkisi olabilir yada artabilir bilmiyorum ama iyiyim ben. en azından 1 i gördüm hep 0.100 çıkardı

sonuç:1,58
yapcak bişey yok mecburen 2 gün sonra yeniden bakmam lazım. 10. gün olduğundan ilaçların etkisi olabilir yada artabilir bilmiyorum ama iyiyim ben. en azından 1 i gördüm hep 0.100 çıkardı

Hadi hayırlısı canım. İnşallah 5 i geçersin şurda bi sevinç patlaması yaşarız hep birlikte. Çok ihtiyacımız var bunlara. Bende cuma gününü bekliyorum. Yoktan var eden Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün...

CAnım benim göğüslerimde dokunduğumda acıyo sağ kısağıma genelde iğne batması gibi kramplar oluyo birde sırtım çok ağrıyo durmadan genleşmek istiyorum okaar canım bendede inşallah rabbim aşılamaları vesile eylerde evlatlarımızı elimiz alırız. Aminnn

Kızlar selam, bende bu ay aşılama olucam ilk kez olucamm. çok tırsıyorum.. . bugün klomene başladım. pazartesi yumoşuma bakcak büyüdümü diye. eğer büyüdüyse muhtemelen ayın20 si gibi aşılama olur dimi?

sizlerde mi ilk kez klomen ile oldunuz? ben tutturdum doktora iğne ile daha iyiymiş diye. yok dedi önce bi bakalım ilaçla dedi ama 2 arada bi derede kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…