Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın arkadaşlaar
bu topik çok sakinleşti bu aralar nedense..bilmiyorumkismile
bi müjdeli haber verin artık şenlenelim hihoyyyt
hayırlı haberlerinizi bekliyorum haydin gariii...............

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz:CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv:
enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü.........................26 aralık hamilemiz:CüvCüv:

Hatice27..................2.aşılama.................................?????..............................26 ocak hamilemiz:CüvCüv:

pulsargulsen.............1.tüp bebek..................................................................10 şubat hamilemiz :CüvCüv:

sancux....................1.tüp Bebek...............................................................23 şubat hamilemiz :CüvCüv:

Tropheus.........................1.aşılama.......................??????..............................24şubat hamilemiz :CüvCüv:

dalia..........................3.aşılama..............................????.............................26 şubat hamilemiz :CüvCüv:

nergis55....................1.tüp bebek..........................gonal f...........................20 mart hamilemiz :CüvCüv:

esinte.......................1.tüp bebek............................??????..........................10 mayıs hamilemiz :CüvCüv:

bugulll......................2.tüp bebek.............................??????...........................ağustos hamilemiz :CüvCüv:

nazenin28.................2.tüp bebek..............................??????l..........................eylül hamilemiz :CüvCüv:

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN........................?????...........................?????

miray15......................1.aşılama.............................klomen............................23ekim

emineu......................DOĞAL YOLDAN...............................................................?????

zeynep4....................DOĞAL YOLDAN........................................................?????

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

liman....................1.aşılama..................................??????..................................???

avci82.................2.aşılama...............................gonalf-ovitrelle.........................15 ekim

yavuzguray1757......1.aşılama..................................??????..................................???

connet....................1.aşılama..............................klomen....................................?????

semi.........................1.aşılama..............................merional...................................????

miki24.......................1.aşılamam................................?????.................................????

begummmm..................1.aşılama..............................??????...............................?????

konden..................1.aşılama....................................??????...............................?????

FANU..................3.aşılama....................................??????...............................?????

sylar........................1.aşılama....................................?????...............................????

aysegultiamo...............1.aşılama...............................klomen...........................?????

Nergis bu hamilemiz diye belirttiğin ne oluyo ? şuan hamilelermi?

Evet canım, geçen sene ekim ayında ilk bu listemizi yapmaya başlamıştık.O zaman kimse hamile değildi tabiii.Bir sene boyunca bu kadar arkadaşımız hamile kaldı.Kimisi doğal yoldan , kimisi aşılama ile kimide tüp bebekle.İnşallah bu liste sizlerede uğurlu gelir. :teytey:

ben yarın yeniden test yaptırıcam 1.58 artmışmı diye hem 12. günüm yarın..inşallah vardır bebek??

ben yarın yeniden test yaptırıcam 1.58 artmışmı diye hem 12. günüm yarın..inşallah vardır bebek??

İnşallah hamilesindir. Bende yarın kontrole gidiyorum kanamam dün akşam durdu. İnşallah kalan yumurtam hala oradadır. Çok heycanlıyım gene. Bu arada aşılama ile hamile kalan arkadaşlara sesleniyorum kasık ağrınız oldu mu hiç?

Doktorun ne diyor?Eğer 5 günde olgunlaşıyorsa erken mi yapmak lazım acaba aşılamayı?

canım sürekli yumurta takibine gidiyorum bu gün yine gittim pazartesi günü 16mm olan yumurtalarım kaybolmuş yani çatlamış yine, aşılamam bu ayda yattı. yumurtlama adet görme aralıklarına bağlıymış geçen sefer çok geç adet olduğum için olmuş bu doktorun bu gün söylediğine göre, hiç tatmin edici değildi. progestan100mg ve folic asit yazdı bu gün 1 ay kullan gel dedi bakalım. bulunduğum yerde gelişmiş bir hastane yok bartında yaşıyorum ben. tüp bebek yaptırmak istiyorum bakalım zonguldak buraya yakın orada bu tedaviyi yapan bir yer bulabilecekmiyim.

üzüldüm canım :çok üzgünüm:

bende üzüldüm çok umutluydum pozitiftim ama nasip demekki daha zamanı değilmiş.yarın ultrason yaptırcam sorun yoksa üçüncüye başlıycam sanırım.. ne biliyim yaa çok zorrrsenağlama çokda toparlanamadım aslında...

olsun her yeni tedaVİ yeni bir umut demektir.Bu sefer olur inş.

kızlar listenizde bende vardım sanırım
malesef benim de bu kez olmadı nasip 2. ye

slm arkadaşlar bende kasım aralık ayında aşılama olmayı düşünüyom yardımcı olurmusunuz

selam arkadaşlar bende bu cuma günü ilk aşılamamı yaptırdım allahtan hayırşlısı artık.
aşılaması tutmayan arkadaslara bı sorum olacak sorununuz neydı kıst mı vardı yoksa yumurtanız mı kalıte olarak dusuktu bunları merak edıyorum kendımle karsılastırmak ıcın .
rabbım hepımızın yardımcısı olsun

aşılaman hayırlı olsun cnaım inş.güzel sonuclar alırsın

aşılaman hayırlı olsun cnaım inş.güzel sonuclar alırsın

tesekkur ederım ecrın bısey sorcam benım basıma bısey geldı asılama sırasında bı yapışıklıktan dolayı katater ılerlemedı sonra actılar ve asılamam yapıldı acaba dıyorum bu yapısıklıktan dolayı oncesınde gebe kalamamıs olabılırmıyım varmı bı fıkrınız :uhm:

ben bilmiyorum canım bilmem belkiden ondan hamıle kalamamıs olabılırsınde doktora sorsaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…