Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yardimmm arkadaslar 4 ekimde 2.asilamami yaptirdim bugun sonucu aldim 4.8 cikti doktor bir daha tahlil yaptirin dedi pozitif yada negatif demedii boyle bir durumla karsilasan arkadaslardan yardim istiyorum

yardimmm arkadaslar 4 ekimde 2.asilamami yaptirdim bugun sonucu aldim 4.8 cikti doktor bir daha tahlil yaptirin dedi pozitif yada negatif demedii boyle bir durumla karsilasan arkadaslardan yardim istiyorum

merhaba canım.. normalde 5 in altı negatif deniyo. sen çarşamba bitest daha yaptır artmışsa hamilesindir..inşallah artar değerin hayırlısı olsun..

selamm arkadaşlar bende bugun 3. aşılamamı yaptırdım ,umarım herkesin istedigi sonuçlar bir an önce elinde olur..

hakkında hayırlı olur inşallah.Allah ım gönlünün muradını versin inşallah.. benimde 3. yapılacak ama sanırım kasıma kaldı kist olmuş 2. aşılama neg. olduğu için..

selam arkadaşlar, dün aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı.Allah herkesein yüzünü güldürür inş.
Bir şey soracam progestan diye ilaç yazdı.nasıl kullanılacağını söyemedi.Eczacı bayan doktorun nasıl kullanacağını söyledimi dedi bende yok dedim . altan koyarsan daha etkili olur dedi.ne yapmalıyım sizlerden kullanan varmı.Bilgilendirirseniz sevinrim .

kızlar bn de bu ay pazartesi ya da salı aşılamamı yaptırcam :)
biz de sorun yok ama 1.5 senedir bebek te yok

herkese merhaba
Ben 18 ekim de ilk aşılamamı yaptırdım 4 gün oldu inş tutar, ovitrella iğne ve onun öncesinde klomen kullandım sonra da aşılamam yapıldı bekleme aşamasındayım:)

hayırlı olsun arkadaşlar. inşallah olumlu sonuçlanır..güzel haberlerinizi bekliyoruz

herkese merhaba
Ben 18 ekim de ilk aşılamamı yaptırdım 4 gün oldu inş tutar, ovitrella iğne ve onun öncesinde klomen kullandım sonra da aşılamam yapıldı bekleme aşamasındayım:)

bende 18 ekimde aşılama yaptırdım.inş tutar beklemek çok geliyor . Allah herkesin gönlüne göre versin .inş olumlu sonuçlar alırız .

bende 18 ekimde aşılama yaptırdım.inş tutar beklemek çok geliyor . Allah herkesin gönlüne göre versin .inş olumlu sonuçlar alırız .

merhaba aynı gün yaptırmışız ben yaptırdığım günüde sayıyorum ağrın varmı diğer aşılamamda aşırı ağrım vardı şimdi çok wc ye gidiyorum sanırım psikolojik ara ara kasık sancım var birde belim sanki hasta olacakmışım gibi kendimi çok yorgun hissediyorum ik ay önceden dr folbiol vermişti onu kullanıyorum pregoston verdi 23nde başlıycakmışım 19 -23 arası çalışma dedi dün ara verdik ....senin tedavi şeklin nasıl bilgi verebilirmisin canım bana....inşallah istediğimiz sonucu alırız

Aynı gün olmuş aşılamamız:) Bana doktor hiçbir ilaç vermedi burdan okuyorum çoğunlukla herkes ilaç kullanıyor aşılama sonrası bana vermedi gerek yok dedi bilmiyorum neden.
Aynen bana da beklemek çok zor geliyo hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

arkadaşlar yeni gebelerin nar ve nar suyundan kacınması gerekmiş haberınız olsun
arkadaşlar bu aşılamadan sonra verilen purogesteron ılacı bana mantar yaptı kasıntı acıma mahvoldum agızdan alıyorum şmdı umarım oda etkılıdır dr alabılırsın agızdan da dedı bakalım rabbım cuma gununun hayrına hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eder inş
:Saruboceq:

Buyuk gecmis olsun mantar cok kotu insallah gecer canim artik gebelik adina ne ilac varsa hepsinden nefret ediyorum uc senedir kullanmadigim ilac kalmadi ben doktorlardan ilaclardan usandim onlar benden bikmadi

Son düzenleme:
merhaba millet nasılsınız sizleri çok özledim kıslar evde internet yok giremiyorum
özlemay ev alamadık canım çok pahalı kiraya taşınıcaz tekrar hayırlısı artık
hala bebek yok malesef inşaallah benide bekletmez sıpa
emoşum hamilesin canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşaallah
annemdeyim ben bi giriyim yazıyım dedim sizleri çok seviyorum herkese selam
dualarınızı bekliyorum hoşçakalın

merhaba bende 23 ekimde ilk aşılamamı oldum beklemedeyim. ama çok ağrı var karnımda ve göğüslerde şişkinlik. dua edin lütfen... 1 hafta sonra test yaptırıcam en erken kaçıncı gün yapılabilir sizce? ve değer kaç olmalı hcg de

bende 24 ekimde aşılamamı yaptırdım bu ikinci aşılamam dua edinde bu sefer olsun kızlar ben bebk özlemi çeken ve isteyen herkeze dua ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…