yardimmm arkadaslar 4 ekimde 2.asilamami yaptirdim bugun sonucu aldim 4.8 cikti doktor bir daha tahlil yaptirin dedi pozitif yada negatif demedii boyle bir durumla karsilasan arkadaslardan yardim istiyorum
merhaba canım.. normalde 5 in altı negatif deniyo. sen çarşamba bitest daha yaptır artmışsa hamilesindir..inşallah artar değerin hayırlısı olsun..
selamm arkadaşlar bende bugun 3. aşılamamı yaptırdım ,umarım herkesin istedigi sonuçlar bir an önce elinde olur..
selam arkadaşlar, dün aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı.Allah herkesein yüzünü güldürür inş.
Bir şey soracam progestan diye ilaç yazdı.nasıl kullanılacağını söyemedi.Eczacı bayan doktorun nasıl kullanacağını söyledimi dedi bende yok dedim . altan koyarsan daha etkili olur dedi.ne yapmalıyım sizlerden kullanan varmı.Bilgilendirirseniz sevinrim .[/QUOTE
aşılamadan sonra progestan fitil olarak kullanılması için veriliyor genelde. Ben günde 3 defa 2şer kapsül vajinadan fitil oalrak kullandım. En mantıklı kullanma yöntemi bu eğer bebeğin tutunursa düşüğü engelliyor.
herkese merhaba
Ben 18 ekim de ilk aşılamamı yaptırdım 4 gün oldu inş tutar, ovitrella iğne ve onun öncesinde klomen kullandım sonra da aşılamam yapıldı bekleme aşamasındayım:)
bende 18 ekimde aşılama yaptırdım.inş tutar beklemek çok geliyor . Allah herkesin gönlüne göre versin .inş olumlu sonuçlar alırız .
bende 18 ekimde aşılama yaptırdım.inş tutar beklemek çok geliyor . Allah herkesin gönlüne göre versin .inş olumlu sonuçlar alırız .
arkadaşlar yeni gebelerin nar ve nar suyundan kacınması gerekmiş haberınız olsun
arkadaşlar bu aşılamadan sonra verilen purogesteron ılacı bana mantar yaptı kasıntı acıma mahvoldum agızdan alıyorum şmdı umarım oda etkılıdır dr alabılırsın agızdan da dedı bakalım rabbım cuma gununun hayrına hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar nasıp eder inş
:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?