Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nihal hanım;
nasılsınız. dün bana cevap yazmadınız.kurumdan bahsetmiştiniz.dsm açılımı derya.melih ve semih abimin çoçuklarının ismi.onları çık seviyorum.çoçuk özlemimi onlarla gidiyorum şimdilik. ya bi şey diyeceğim ben yanlış biliyomusum galiba. benim tedavim aşılmaya girmiyo demekki.yazılanlardan öyle sonuç çıkıyo.sperm yıkaması olmayacak bende.doğal yoldan. bugün saat 3 te çatlama iğnem var.DUALARINIZI BEKLİYORUM

canım hayırlı olur inşallah.allah yiğenlerine uzun ve sağlıklı ömür versin seninde kucağına allah bebişini versin inşallah. canım sana eğer doktor çatlatma sonrası aşılamadan söz etmediyse seninki farklı tedavi demek.yani senin sadece yumişlerinin çatlama problemi vardır belki başkada bi problem yoktur. ondan tek çatlatma iğnesi yapılacaktır. hadi güzel haberlerle gelirsin biz burda olacağız. yerimseniben

inşallah be güzelim inşallah.alah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ne yapalım benimki farklı tedavi ama siz aranıza alırsınız dimi.ekimayı anne adayı olarak.

kızlar bende bugün doktorda geldim sağda solda 2 tane yumoş var 18 ve 16mm. 4-5 tanede küçükler var. Küçükler yetişirmi bilmiyorum.cuma günü aşılamam var. Bakalım inşallah tutar

tatlı hayırlı olsun. çok güzel sonuçlar alırız allahın izniye.tatlım dedeğin gibi benim sizin gibi aşılama değilmiş.doğal yoldan.çatlama iğnesi vurulup sonra ilişki dedi doktor.olsun sizin gibi bende ekim anne adayıyı dimi.

Nergis55 hayırlısıyla güzel bir transfer olur işallah. Umutlu olmaya devam...

inşallah be güzelim inşallah.alah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ne yapalım benimki farklı tedavi ama siz aranıza alırsınız dimi.ekimayı anne adayı olarak.

tabi canım ne demek sende bizdensin anne adayısın sonuçta.inşallah temmuz ayı doğum yapan anneler listesinede adını yazdırırsın..

Ay yavrum kıyamam çocukların duaları daha bir kabul olurmuş

Biz hergece kızım yatarken allahım bana bir kardeş ver diye dua ettiriyorum.

Onlar melek onlar günahsız

Allahım inşallah kimsenin emeğini boşa çıkarmaz , inşallah kimsenin kucağı boş

kalmaz , allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu aminn:Saruboceq:

ne güzel bi kızın varmış ALLAH ona sağlıklı uzun ömür versin benim daha hiç olmadı bu ay aşılama yaptırıyoruz tutar inşallah dua bekliyorum lütfen:Saruboceq::Saruboceq:

Amin canım cümlemizin evlatlarına

İnşallah canım dualarımız seninle , tutunur sıkı sıkı bebeğin sana , bu duyguyu sende

tadarsın

Ama olmazsada pes etmek yok , üzülmek yok , umudunu yitirmek yok

Her ay umutla bekleyişimiz olacak.

Unutma zafere giden yolda , çekilen çile kutsaldır.

Bunlarda geçicek , unutulacak sen bebişinle mutlu mesut yaşıcaksın.

Yeterki sıkıntı stres yapma

aminnn canım desteğin için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun:1hug:

kizlar bugun ilk ignemi oldum kaydirigubbakcemile2 cok sukur
haftaya cuma tekrar kontrolum var
birde igneleri hergun degil gunasiri vurunucam CADIARZU
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah :Saruboceq:

canım iğneleri kendinmi yapıyorsunkafamçokkarıştı

küçükler 11-12mm civarı, yetişirlermi ki cumaya, bugünde son gonalf mi vurundum.:uhm:

canım ya 1 günde 1 yada 1.5 mm kadar büyüyor son dönem biraz daha hızlanıyor yetişirler sen hiç merak etme kendini de fazla sıkma .... hayırlısı inşallah.........:CüvCüv:

herkese selam burda bende ekim 13de aşılama oldum benide listeye alın lütfen. yeni üye sayılırım pek anlamıyorum burdan bana cevap verdiğinizde mail geliyomu bana anlamadım gitti bi çok kişiye cevap yazdım ama cevap gelmedi yazdığım yerleride karıştırdım cevap verirseniz şu garibi sevindirirsiniz.. bende kimseyle paylaşamadığım şeyleri sizle paylaşmak istiyorum

purogen iğnenin hepsine teker teker paramı vericem ben doktorum 600 tl dedi ama daha almadım adetimi bekliyorum

Canım sigortanız varsa devletr bir kısmını ödüyor.Benim ilaçlar 150tl tuttu, gerisini devlet ödedi. fisfisfis

Canım tabiki sende ekim annesi adayısın. Senin aşılamaya gerek kalmadan tutacak inşallah.Yumoşlarının sayısı çok güzel zemuszemus

Nergis55 hayırlısıyla güzel bir transfer olur işallah. Umutlu olmaya devam...

Evet canım sağol , inşallah hepimiz hamiş kalırızhihoyyyt

tabi canım ne demek sende bizdensin anne adayısın sonuçta.inşallah temmuz ayı doğum yapan anneler listesinede adını yazdırırsın..

demek tutarsa temmuz annesi olacağız. ay çok heyecan yaptım şimdi

Hayırlı olsun canımhihoyyyt

canım ya 1 günde 1 yada 1.5 mm kadar büyüyor son dönem biraz daha hızlanıyor yetişirler sen hiç merak etme kendini de fazla sıkma .... hayırlısı inşallah.........:CüvCüv:

Sağol canım, inşallah bakalım hayırlısı

Aramıza hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile2 Hangi ilaçları vurundun ve kaçıncı aşılamandı bu, bi de muhtemel adet tarihinide yazarmısın canım?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ısim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783................??????......................?????.................................................8ekim

nerminden.................1.aşılama.................klomen..............................................18 ekim

akasyalar.................2.aşılama..................?????................................................22ekim

23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim

f3x.............................2.aşılmama....................pregon........................................26ekim

Ah_kalBıM.....................2aşılma.......................klomen........................................27ekim

nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim

dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım

murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.....................................4kasım

bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................8kasım

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f...........................................8kasım

nursati......................2.aşılama...............merional 75...........................................????

nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????

dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????

boncuk1985...............3.aşılama...................?????...............................................?????

pike...........................2.aşılama..................????.................................................????

aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???

bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????

&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????

lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????

angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????

konuraa......................1.aşılama.......................?????..........................................????

cansam......................1.aşılama.......................?????..........................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

Son düzenleme:
selam nergiscim.işallah tatlım tutar.bugün saat 3 te çatlama iğnesi pregl iğnesini vuruldum.inşallah yumurtalardan biri biri tutar.sen ben gibi tedai gördün mü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…