canım hayırlı olur inşallah.allah yiğenlerine uzun ve sağlıklı ömür versin seninde kucağına allah bebişini versin inşallah. Canım sana eğer doktor çatlatma sonrası aşılamadan söz etmediyse seninki farklı tedavi demek.yani senin sadece yumişlerinin çatlama problemi vardır belki başkada bi problem yoktur. Ondan tek çatlatma iğnesi yapılacaktır. Hadi güzel haberlerle gelirsin biz burda olacağız. Yerimseniben
kızlar bende bugün doktorda geldim sağda solda 2 tane yumoş var 18 ve 16mm. 4-5 tanede küçükler var. Küçükler yetişirmi bilmiyorum.cuma günü aşılamam var. Bakalım inşallah tutar
inşallah be güzelim inşallah.alah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.ne yapalım benimki farklı tedavi ama siz aranıza alırsınız dimi.ekimayı anne adayı olarak.
akasya canım dediğin gibi aynı duyguları yaşıyoz. inşallah aynı sevinçli haberleride burdan yazarız. benim bu aksam bi kontrolüm daha olacak inşallah yumişler istenilen düzeye ulaşmıştır. İnan dün benim uğlumun öğretmeni ödev vermiş tesadüfe bak kompozisyon yazacak konusu ise " kardeşiniz olsaydı ne yapardınız onunla veya kardeşi olanlar neler yapıyorlar" o kadar duygulu şeyler yazmış ki... o kadar hayaller kurmuş ...inşallah olacak tatlım...
ne güzel bi kızın varmış ALLAH ona sağlıklı uzun ömür versin benim daha hiç olmadı bu ay aşılama yaptırıyoruz tutar inşallah dua bekliyorum lütfen:Saruboceq::Saruboceq:
aminnn canım desteğin için çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun:1hug:Amin canım cümlemizin evlatlarına
İnşallah canım dualarımız seninle , tutunur sıkı sıkı bebeğin sana , bu duyguyu sende
tadarsın
Ama olmazsada pes etmek yok , üzülmek yok , umudunu yitirmek yok
Her ay umutla bekleyişimiz olacak.
Unutma zafere giden yolda , çekilen çile kutsaldır.
Bunlarda geçicek , unutulacak sen bebişinle mutlu mesut yaşıcaksın.
Yeterki sıkıntı stres yapma
kizlar bugun ilk ignemi oldum kaydirigubbakcemile2 cok sukur
haftaya cuma tekrar kontrolum var
birde igneleri hergun degil gunasiri vurunucam CADIARZU
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah :Saruboceq:
küçükler 11-12mm civarı, yetişirlermi ki cumaya, bugünde son gonalf mi vurundum.:uhm:
canım iğneleri kendinmi yapıyorsunkafamçokkarıştı
purogen iğnenin hepsine teker teker paramı vericem ben doktorum 600 tl dedi ama daha almadım adetimi bekliyorum
tatlı hayırlı olsun. çok güzel sonuçlar alırız allahın izniye.tatlım dedeğin gibi benim sizin gibi aşılama değilmiş.doğal yoldan.çatlama iğnesi vurulup sonra ilişki dedi doktor.olsun sizin gibi bende ekim anne adayıyı dimi.
Nergis55 hayırlısıyla güzel bir transfer olur işallah. Umutlu olmaya devam...
tabi canım ne demek sende bizdensin anne adayısın sonuçta.inşallah temmuz ayı doğum yapan anneler listesinede adını yazdırırsın..
kizlar bugun ilk ignemi oldum kaydirigubbakcemile2 cok sukur
haftaya cuma tekrar kontrolum var
birde igneleri hergun degil gunasiri vurunucam CADIARZU
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah :Saruboceq:
canım ya 1 günde 1 yada 1.5 mm kadar büyüyor son dönem biraz daha hızlanıyor yetişirler sen hiç merak etme kendini de fazla sıkma .... hayırlısı inşallah.........:CüvCüv:
herkese selam burda bende ekim 13de aşılama oldum benide listeye alın lütfen. yeni üye sayılırım pek anlamıyorum burdan bana cevap verdiğinizde mail geliyomu bana anlamadım gitti bi çok kişiye cevap yazdım ama cevap gelmedi yazdığım yerleride karıştırdım cevap verirseniz şu garibi sevindirirsiniz.. bende kimseyle paylaşamadığım şeyleri sizle paylaşmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?