selam nergiscim.işallah tatlım tutar.bugün saat 3 te çatlama iğnesi pregl iğnesini vuruldum.inşallah yumurtalardan biri biri tutar.sen ben gibi tedai gördün mü canım
nergis benim 2. aşılamam 1. cide gonal f kullandım. bu sefer klomen le 1 tane yumurta oluştu dün saat 11 de aşılama yaptırdım şimdi karnımın üstüne eğilirsem kasıklarım sancıyo inşlh tutar
küçükler ne kadar mesela benim öyle 2 yumurtam gelişiyordu 1-2 gün içinde çabucak yetiştiler ufaklıklar. doktorum çoğul gebelikten korkuyor. ben olsun da diyorum hayırlısı....
nergiscim bugün ayın 14 ü deilmi kaydirigubbakcemile3 sen 24 ü yazmışsın:)
merhaba arkadaşlar,bugün aşılamamı yaptırdım çok şükür darısı diger arkadaşlara olsun inş,sonucu iki hafta sonra ögrenicez inş tutmuştur,çok heyecanlıyım iki haftayı nasıl geçirecegimi bilemiyorum dua ederseniz sevinirim,inş hayırlısıyla isteyen arkadaşlarımızınkide benimkide tutar,benim henüz hiç bebegim yok şimdiden bukadar heyecanlıysam kim bilir hamileyken ne yaparım merakediyorum.rabbim hayırlı olan bütün dilekleri kabul etsin inş selametle,
merhaba arkadaşlar,bugün aşılamamı yaptırdım çok şükür darısı diger arkadaşlara olsun inş,sonucu iki hafta sonra ögrenicez inş tutmuştur,çok heyecanlıyım iki haftayı nasıl geçirecegimi bilemiyorum dua ederseniz sevinirim,inş hayırlısıyla isteyen arkadaşlarımızınkide benimkide tutar,benim henüz hiç bebegim yok şimdiden bukadar heyecanlıysam kim bilir hamileyken ne yaparım merakediyorum.rabbim hayırlı olan bütün dilekleri kabul etsin inş selametle,
Canım tarih bölümüne gelecek adet tarihi yazılıyor. Yani umarım hiç gelmiyecek adet tarihlerimizi yazıyoruz, geriyo doğru gün sayıyoruz.
merhaba f3x senle aynı gibiyiz bende 2. aşılama 13 ekimde oldum sen ne zaman oldun sonuçların ne zaman belli olacak bana bildirirmisin canım. sositososito sositososito
merhaba, benim aşılama 12 ekim de oldu 26 ekim test tarihim. inşallah beraber hamiş haberleri veririz buradan ve listemiz pozitif sonuçlarla dolar. :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
progynex kapsül kullanıyorum ben şimdi günde 3 kere.
Folik asit ve glucophage içiyorum ayrıca.
Birbirimize dua edelim arkadaşlar...:lepi:
ben bir ay klomen kullandım ama yumurtam büyümedi onun için bu ay iğne almak zorundayım
slm dünkü kontrolden sonra 17 olmuş yumurtalar.cumaya çatlatma iğnesini yapacaklar pazar sabahta aşılama dedi doktorum.hayırlısı bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?