Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım hayırlı olsun aşılaman, inşallah pozitifi görürsün, bende yarın olacağım çok heyecanlıyım

slm dünkü kontrolden sonra 17 olmuş yumurtalar.cumaya çatlatma iğnesini yapacaklar pazar sabahta aşılama dedi doktorum.hayırlısı bakalım ne olacak

Canım kaç yumoşun var senin?

Tamam canım şimdi düzelteceğim

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

yesil98783................??????......................?????.................................................8ekim

Ah_kalBİM.....................2aşılma.......................klomen......................................14ekim

nerminden.................1.aşılama.................klomen..............................................18ekim

akasyalar.................2.aşılama..................?????................................................22ekim

23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim

f3x.............................2.aşılmama....................pregon........................................26ekim

sema937.......................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim

dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım

murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.....................................4kasım

bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................8kasım

aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f...........................................8kasım

nursati......................2.aşılama...............merional 75...........................................????

nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????

dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????

boncuk1985...............3.aşılama...................?????...............................................?????

pike...........................2.aşılama..................????.................................................????

aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????

ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???

bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????

&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????

lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????

angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????

konuraa......................1.aşılama.......................?????..........................................????

cansam......................1.aşılama.......................?????..........................................????

19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????

Canım 13 ekimde aşılamanı olduysan, 2 hafta sonra adet olman gerekir normalde, seninki farklı demek ki

kizlar igneleri yaparken hep ayni tarafinizami yaptiniz yoksa her iki tarafada mi yaptiniz ?

nesirn kaç yumuş sormuşsun .
benim 2 tane idi ama bi tanesi tam gelişiyor değeri tembel çıktı :)
aksama ölçüme gidecem çatlatma yapılacak galiba. hayırlısı

selam hanımlar.
bana ayın 14.çatlama iğnesi yapıldı.Ancak hiç ağrım, sızım yok.Bu da beni korkuyo.Acaba Yumurtalar mı çatlamadı diye.Önceki çatlama iğnesinde çok amam çok ağrım vardı.Acillik olup hastaneye çıkmıştım.ilk çatlama iğnesinde 4 adet umurtam vardı ve 3 ü çatlamıştı.şimdi 10 kadar yumurta var ama hiç sancı yok.valla korkuyorum çatlamaz diye.neden böyle olduğuna dair bilgisi olan arkadaşkar yardımcı olurmusunuz.teşekürler şimdiden

selam hanımlar.
bana ayın 14.çatlama iğnesi yapıldı.Ancak hiç ağrım, sızım yok.Bu da beni korkuyo.Acaba Yumurtalar mı çatlamadı diye.Önceki çatlama iğnesinde çok amam çok ağrım vardı.Acillik olup hastaneye çıkmıştım.ilk çatlama iğnesinde 4 adet umurtam vardı ve 3 ü çatlamıştı.şimdi 10 kadar yumurta var ama hiç sancı yok.valla korkuyorum çatlamaz diye.neden böyle olduğuna dair bilgisi olan arkadaşkar yardımcı olurmusunuz.teşekürler şimdiden

ya ben henüz çatlatma iğnesi olmadım. o kadar ağrı yapıyormu ya korkutma beni (

tatlı korkmana gerek yok ama benim ilk çatlama iğnem baya sancılı idi.iyimiş sancılı olması.yumurtanın çatlamasına işarettir demişt dojtor.ama bu sefer sancım yok.olmaması beni korkutuyo.acaba çatlamadımı onca yumurta diye.sen daha önce çatlama iğnesi vurulmadın mı.yumurta takibi yapıldığı tedavide.

benim hala takip devam ediyor..
nasıl takipse bugün 15. gün hala yumişimin takibi bitmedi...:)
bizim yumiş iyi kaçıyor doktor yakalayamıyor demek:))))
ilk aşılamamı olacak inşallah hamiş olurumda son aşılama olur....:Saruboceq:

inşallah canım.benim sizin gibi aşılama değil.ya ama işte sancı olmaması beni tedirgin ediyo.bakalım çatladımı yumurtalar.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

slm kızlar benim aşılama tutmadı bu gün hastalandım.gün sayıyorken ve bu kadar inanırken nasip artık.bundan sonra kendi halime kalıcam.yazında bursada bir tüp bebek merkezine gitcem.benim arkadaşım orda yaptırdı tuttumafoldumben.allah hepimizin yardımcısı olsun ve gözyaşlarımızı en yakın zamanda dindirsin

canım hakkında hayırlısı buymuş demekten baska bişey yapamıyoz. geçmiş olsun
rabbim tez zamanda seni bebişinle kavuştursun. ümidini yitirme sakın..

Kızlar pazar ovitrelle iğne olucam ve SALI öğlene doğru aşılamam var allahın izniyle.

selam nermin.
hiç moralini bozma be güzelim.ne yapılım tatlım hayırlısı RABBİMDEN.SEN ELİNDEN GELENİ YAPAMAYA ÇALIYOSUN.VARDIR BUNDADA Bİ HİKMET.ZAMANA BIRAK TATLIM.OLACAK Bİ GÜN ELBET BEBİŞİN.BİZİM İÇİN DUA ET.KENDİNE İYİ BAK.MARALİNİ BOZMA.

saol canım ya moralimi bozmayım ağlamayım bu sefer diyorum her ay aynı yıkılışla karşılaşıyorum moralim çok bozuk temizlik yaptım durdum ve yorgunluktan ölüyorum ve hala gözlerimdeki yaş dinmedi eşim işten gelene kadar düzelmem lazım her seferinde kızıyor hayırlısı buymuş diyor.dualarım hep sizlerle her akşam dua ediyorum benim gibi olan herkeze allah çocuk nasip etsin diye inşallah sizlerden güzel haber alırız da bir umut ışığı yanar bizim içinde allah yardımcımız olsun.:Saruboceq:

benim bu ay çektiğim sancıları bilsen çatır çatır çatladım sanırsın bence ağrılarla bir ilgisi yok o kadar karnım ağrıdı ki kesin tuttu sanmıştım.canını boş yere sıkma ve moralini bozma bol bol şans diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…