merhaba arkadaşlar,bugün aşılamamı yaptırdım çok şükür darısı diger arkadaşlara olsun inş,sonucu iki hafta sonra ögrenicez inş tutmuştur,çok heyecanlıyım iki haftayı nasıl geçirecegimi bilemiyorum dua ederseniz sevinirim,inş hayırlısıyla isteyen arkadaşlarımızınkide benimkide tutar,benim henüz hiç bebegim yok şimdiden bukadar heyecanlıysam kim bilir hamileyken ne yaparım merakediyorum.rabbim hayırlı olan bütün dilekleri kabul etsin inş selametle,
slm dünkü kontrolden sonra 17 olmuş yumurtalar.cumaya çatlatma iğnesini yapacaklar pazar sabahta aşılama dedi doktorum.hayırlısı bakalım ne olacak
canım anladım seni ama benim adetim in dün gelmesi gerekiyodu normal şartlarda. çünkü ben 10 günde bir olurum, temiz günüm 10 gün dür her zaman. en son 4 ekimde temizlenmiştim 14 ekimde adet olmam gerekiyodu. ya ilaçlar geciktirdi,yada tuttu inşlh hihoyyyt. işte benimki öle karışık bişi
:sm_confused:
f3x bende 13 ekimde oldum ama bana hiç bişi vermedi ilaç olarak. progestan vericekti oda tahlilleri yanlış çıkarabilir dedi hiç bişi kullanmıyorum. ama yanıyorum terliyorum oturduğum yerde,acayip bişi sende de varmı? haftaya progestoron testi yaptır dedi ama ben progeston ve bthcg testide yaptırcam. benim eşim bu tahlillerin cihazına bakıyo zaten zemuszemus kanımı kendi alıyo götürüyo cihazda kendi bakıyo 2 sne bireden baktırcam haftaya, tabi adet olmassam sengözlerimebaksanab
kizlar igneleri yaparken hep ayni tarafinizami yaptiniz yoksa her iki tarafada mi yaptiniz ?
kızlar bende bugün doktora gidiyom bakalım artık ignelere başlarım
dua edin
ya ben henüz çatlatma iğnesi olmadım. o kadar ağrı yapıyormu ya korkutma beni(
slm kızlar benim aşılama tutmadı bu gün hastalandım.gün sayıyorken ve bu kadar inanırken nasip artık.bundan sonra kendi halime kalıcam.yazında bursada bir tüp bebek merkezine gitcem.benim arkadaşım orda yaptırdı tuttumafoldumben.allah hepimizin yardımcısı olsun ve gözyaşlarımızı en yakın zamanda dindirsin
selam nermin.
hiç moralini bozma be güzelim.ne yapılım tatlım hayırlısı RABBİMDEN.SEN ELİNDEN GELENİ YAPAMAYA ÇALIYOSUN.VARDIR BUNDADA Bİ HİKMET.ZAMANA BIRAK TATLIM.OLACAK Bİ GÜN ELBET BEBİŞİN.BİZİM İÇİN DUA ET.KENDİNE İYİ BAK.MARALİNİ BOZMA.
selam hanımlar.
bana ayın 14.çatlama iğnesi yapıldı.Ancak hiç ağrım, sızım yok.Bu da beni korkuyo.Acaba Yumurtalar mı çatlamadı diye.Önceki çatlama iğnesinde çok amam çok ağrım vardı.Acillik olup hastaneye çıkmıştım.ilk çatlama iğnesinde 4 adet umurtam vardı ve 3 ü çatlamıştı.şimdi 10 kadar yumurta var ama hiç sancı yok.valla korkuyorum çatlamaz diye.neden böyle olduğuna dair bilgisi olan arkadaşkar yardımcı olurmusunuz.teşekürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?