Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kıyamam sana.yazık o göz yaşlarına.eşinin dediği gibi canım hayırlısını dile.anladım tatlım geçen ki çatlama iğnesinde de benim çok ağrım vardı.acillik olmuştum.bu sefer tık yok.şansımız açık olur inşallah.kendini üzme.

ya arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz; çatlama iğnesi vurulalı 48 saat oldu.ama hala kasıklarımda ağrı yok.10 kadar yumurta vardı.çatlamadımı yoksa diye korkuyorum.yardımcı olursanız sevinirim

bende hiç ağrı olmıyor ama yumoşlarım hep çatlıyor canım

Canım kendini çok üzme ne olur, birgün inşallah bizde anne olacağız, sakın pes etme. Çok yıpratma kendini

Kızlar pazar ovitrelle iğne olucam ve SALI öğlene doğru aşılamam var allahın izniyle.

Hayırlısı olsun canım, bol şanslar

Son düzenleme:
kızlar yeni geldim doktordan . bugün çatlatma iğnesi yapılır diye giitim ölçmeye. ama ögleden beri yumurtalıklarımda acayip gerilme ve agrılar vardı. doktor baktı ve yumurta catlamış iğneye gerek yok dedi.
aşılamada olmayacakmış o yüzden. benim anlamadıgım çatlamış kendiliğinden niye aşılama yapılmıyo ki. kendiniz gün aşırı birlikte olun dedi doktor. offff ya çok moralim bozuldu.
olmayacakmı ya ....(((

selam kızlar, beni ekim listesinden çıkarabilirsiniz. doktorum doğum yaptığından biz tedaviye devam edemiyoruz. başka doktora da gitmek istemedim açıkçası.

bu ay ve gelecek ay ara veriyoruz.

inşallah ben dönene kadar hepiniz hamile kalır bu forumdan gebe forumlarına geçersiniz :) amin!

Canım yumurtan çatlasa bile 24 saat yaşıyor o yüzden birlikte olursanız eşinle tutabilir.

saol canım bir gün olacağına inanıyorum eşimde ve bende bir problem yok doktorum senin eninde sonunda olur diyor.bide ben her şey normalkentutma ihtimali artsın diye aşılama yaptırdım bıktım artık her ay gidip kendimi yıpratmaktan.tüp bebeğe karar verdik araştırıyoruz bursada iyi bir merkeze gideceğiz bi daha böyle üzmeyeceğim kendimi.sizlere bol bol sanş diliyorum.allah hepimize en yakında bebiş mutluluğunu yaşatsın topluca amin diyelim

Ah_ kalbim den haber varmı adet tarihi geçeli 3 gün olmuş. inşallah hamiledir.

benide ekleyin listeye dün menogon 75 lik iğneye başladım .kızlar aşılama çatlatma iğnesi vurulduktan ne kadar süre sonra oluyo

kızlar aşılama olalı 5 gün oldu daha. ama dayanamadım :bbo: gebelik testi yaptım 15 dakika önce veeeeeee 2. çizgi silik çıktı delikafadulden ne dersiniz yaaaa hamilemiyim acabaaaaa.. bu günde gezdik dışarda biraz bi zararı olurmu dersiniz ay kızlar yoksa ben hamilemiyim delikafadulden allahım inşlh öledir inşlh inşlh inşlh hihoyyyt

canım inşallah hamilesindir .ama çok erken tatlım ya az sabırlı ol ve adet tarihinin gecmesini bekle bence .

benide ekleyin listeye dün menogon 75 lik iğneye başladım .kızlar aşılama çatlatma iğnesi vurulduktan ne kadar süre sonra oluyo

Çatlatma iğnesinden 36 saat sonra oluyor genelde aşılama

İnşallah hamilesindir

ah kalbim arkadaşım inşaallah hamilesindir:lepi: ama ilaçların etkisi 8 günden önce geçmez çatlatma iğnesi olmuşmuydun bilmiyorum ama çatlatma iğnesi b hcg içeriyor. kendini çok kaptırmamaya çalış yinede pozitif düşünmek iyidir. benimde 6. gün bugün bende çok sabırsızlanıyorum ama 12. günden önce test yapmayı düşünmüyorum. haftaya cumartesi kan testi yaptırcam sonra duruma göre pazartesi salı bi daha yaptırırım. benim test tarihim 26 ekim seninkide 27 olması lazım. Allahım senin herşeye gücün yeter bize yardım et. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et bizlere:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar benim göğüslerim acaaip şişti ve hassas arasıra belim ağrıyor ve otururken kasıklarımda batma oluyor. çatlatma iğnesinin etkisi diye avutuyorum kendimi ama inşaallah ters bi durum olmaz. ilişki sırasında ağrı var bende.:kedi: sizde bişi oluyo mu?

merhaba nihalcan lütfen önce biraz sakin ol zemuszemus benim hst den arkadaşımında öyle olmuştu dr sık ilişki önerdi ve kız 9 yıl sonra çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldı ne olur umudunu kaybetme inanıyorum ki seninde öyle olacakopuyorumnanaktan dr nun dediklerini harfiyen yapvereliniortakgüzel haberlerini bekliyorum:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar listenize beni de eklermisiniz lütfena.snihayet 2. aşılama için dün iğnelerime başladımsositosositozannedersem önümüzdeki hafta cuma gibi aşılamam olur :Saruboceq:allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar :Saruboceq:listedeki tüm arkadaşlar bu ay ki aşılamaların hepsi hayırlısıyla tutsun inş nüfus patlaması yaşanacak bu ay hadi bakalım kızlarkaydirigubbakcemile2:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…