Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Son düzenleme:
Kızlar ilk hamilemiz çıktı.Boncuk1985 kendisini çok ama çokkkkk tebrik ediyoruz darısı başımıza :teytey::teytey::teytey:

canım benim negatif yönünü aklımın bi kenarından çıkmıyo zaten. kendimi onada hazırladım. zaten eşime felan sölemedim, sölemicemde, eğer pozitifse süpriz ollsun o benden daha çok istiyo çünkü hayal kırıklığına uğrasın istemem

normal canım bendede olmuştu. ben iğne kullanmadım klomen kullandım ama yinede vardı

nazenin28 1.aşılama fostimon 150 pregnyl 5000 10 ekim

hepimizin allah yar ve yardımcısı olsun

ya ben yanlış yazmışım beklenen adet tarihi yerine aşılama olduğum günü yazmışım doğru tarih 23.10.2009 benide listenize lütfen ekelerseniz sevinirim

Son düzenleme:
İyiyim canım.Benim şuan aşılamamın 3.günü.Pek bi belirti yok. İlk 2 gün belim çok ağrıdı bu gün baktım o da yok

haırlısı olur inşallah dünden itibaren sürekli yazdıklarınızı okuyorum ve dünde üye olmaya karar verdim aslında herkesin yaşadıkları kendine has ancak insan yinede başkalarının ne yaşadığını merak ediyor ve sonrada kendinde o belirtileri aramöaya başlıyor ancak tek gerçek olan şuki herşeyi bilen yalnız ALLAH cc inşallah bizlerede hayırlsıyla iyi haberler almayı nasip eder

ben en son 29 eylülde adet oldum ve 6 gün sonunda 1 i 20 mm sol overde 2 tanede 14 ve 16 mm sağ overde oldu ve 8 ekimde pregnil yapıldı ve 10 ekimde aşılama oldu şuandada heyecanla bekliyorum

Benimde 2 yumurtam vardı biri 18mm diğeri 16mm. Diğerleri küçüktü. ınşallah birisi tutmuştur

msn adresin varsa orada daha hızlı görüşebiliriz ben yeni üye olduğum için aktif olarak bu siteyi kullanmayı beceremiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…