opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
yesil98783................??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah
Ah_kalBİM.....................2aşılma.......................klomen......................................14ekim
nerminden.................1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah
boncuk1985...............3.aşılama...................?????.................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv:
akasyalar.................2.aşılama..................?????................................................22ekim
23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim
f3x.............................2.aşılmama....................pregon........................................26ekim
sema937.......................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim
nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim
dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım
murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.....................................4kasım
bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................8kasım
aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f...........................................8kasım
nursati......................2.aşılama...............merional 75...........................................????
nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????
dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????
aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????
ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???
bugullll......................1.aşılama....................???????.............................................????
&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????
lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????
angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????
konuraa......................1.aşılama.......................?????..........................................????
cansam......................1.aşılama.......................?????..........................................????
19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????
blueege.........................1.aşılama......................menogon.....................................????
flybebis...........................2.aşılama....................???????....................................?????
ah kalbim arkadaşım inşaallah hamilesindir:lepi: ama ilaçların etkisi 8 günden önce geçmez çatlatma iğnesi olmuşmuydun bilmiyorum ama çatlatma iğnesi b hcg içeriyor. kendini çok kaptırmamaya çalış yinede pozitif düşünmek iyidir. benimde 6. gün bugün bende çok sabırsızlanıyorum ama 12. günden önce test yapmayı düşünmüyorum. haftaya cumartesi kan testi yaptırcam sonra duruma göre pazartesi salı bi daha yaptırırım. benim test tarihim 26 ekim seninkide 27 olması lazım. Allahım senin herşeye gücün yeter bize yardım et. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et bizlere:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
normal canım bendede olmuştu. ben iğne kullanmadım klomen kullandım ama yinede vardıarkadaşlar benim göğüslerim acaaip şişti ve hassas arasıra belim ağrıyor ve otururken kasıklarımda batma oluyor. çatlatma iğnesinin etkisi diye avutuyorum kendimi ama inşaallah ters bi durum olmaz. ilişki sırasında ağrı var bende.:kedi: sizde bişi oluyo mu?
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar........................ beklenen adet tarihi
nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim
akasyalar.................2.aşılama...............?????..................................................22ekim
nursati......................2.aşılama.............???????.................................................????
dsm.........................2.aşılama.................?????.................................................????
nihalcan....................1.aşılama................menagon.............................................?????
dalia..........................1.aşılama................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????
23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................?????
yesil98783................????????...............???????..................................................8ekim
murceylan44..............???????..................??????...............................................????
boncuk1985...............3.aşılama.................?????...............................................?????
ısim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
yesil98783................??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah
Ah_kalBıM.....................2aşılma.......................klomen......................................14ekim
nerminden.................1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah
boncuk1985...............3.aşılama...................?????........................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
akasyalar.................2.aşılama..................?????................................................22ekim
nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly............................23ekim
23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim
f3x.............................2.aşılmama....................pregon........................................26ekim
sema937.......................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim
dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.........................2 kasım
murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu.....................................4kasım
bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................8kasım
aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f...........................................8kasım
nursati......................2.aşılama...............merional 75...........................................????
aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????
ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..............................................???
bugullll......................1.aşılama....................menagon.............................................????
&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????
lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????
angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????
konuraa......................1.aşılama.......................?????..........................................????
cansam......................1.aşılama.......................?????..........................................????
19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????
blueege.........................1.aşılama......................menogon.....................................????
flybebis...........................2.aşılama....................???????....................................?????
orada olan varmı tanışıpp görüşmek istiyorum çok stresliyim
merhaba nergis 55
teşekkürler birilerine sesimi duyurduğuma sevindim sanırım var bugün sabahtan itibaren midem bulanıyor
ay birinin bana cevap yazdığını görünce heyacanlandım ben iyiyim sen nasılsın şuanda neler yapıyorsun?
İyiyim canım.Benim şuan aşılamamın 3.günü.Pek bi belirti yok. İlk 2 gün belim çok ağrıdı bu gün baktım o da yok
Benimde 2 yumurtam vardı biri 18mm diğeri 16mm. Diğerleri küçüktü. İnşallah birisi tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?