birşey soracağım şuana kadr okudularıma göre hiç kimse 7.günde tahlil yaptırmamaış aca sana doktorun böyle birşeyden bahsettimi?
merhaba nihalcan lütfen önce biraz sakin ol zemuszemus benim hst den arkadaşımında öyle olmuştu dr sık ilişki önerdi ve kız 9 yıl sonra çatlatma iğnesi olmadan hamile kaldı ne olur umudunu kaybetme inanıyorum ki seninde öyle olacakopuyorumnanaktan dr nun dediklerini harfiyen yapvereliniortakgüzel haberlerini bekliyorum:Saruboceq:
Sen tahlil mi yaptırdın?
tşk ederim desteğin için.arkadaşın çatlatma iğnesi olmadan hamiş oldu demişsinya ona aşılama yapıldımı peki kendiliğindenmi oldu.
kafam karışık anlamıyom çatlasın diye iğne veriliyo benim yumurtalıklarda ağrı oldugunda çatladığını anlamıştım aynı gün doktora gittim neden aşılama yapmadı doktor ya. bizim zaten eşimin sayıda düşme var diye olmuyo galiba. yine oluruna bıraktılar. hala aklımdan çıkaramıyom. elimde deil sanki aşılama olsa hemen hamiş olacaktım gibi hissediyodum
şimdi hayal kırıklıgı var bende.....mafoldumben
evet 7. günde progesteron baktırdım doktorumun isteğiyleydi ancak ben tabi dayanamarak beraberinde bhcde
nasıl çıktı bhcg pozitif mi yoksa :lepi:
35,7 olarak çıktı ancak doktorum buna güvenmemem gerktiğini söyleyince çok üzüldüm
tşk ederim desteğin için.arkadaşın çatlatma iğnesi olmadan hamiş oldu demişsinya ona aşılama yapıldımı peki kendiliğindenmi oldu.
kafam karışık anlamıyom çatlasın diye iğne veriliyo benim yumurtalıklarda ağrı oldugunda çatladığını anlamıştım aynı gün doktora gittim neden aşılama yapmadı doktor ya. bizim zaten eşimin sayıda düşme var diye olmuyo galiba. yine oluruna bıraktılar. hala aklımdan çıkaramıyom. elimde deil sanki aşılama olsa hemen hamiş olacaktım gibi hissediyodum
gamyoncuiremsu
canım ya bu kadar karamsar bir tablo çizme lütfen hç belli olmaz bebiş kendiliğinden geliverir belki.... senin muayene günlerin nasıldı arada kaç gün geçti de yumişler hemen çatladı... benim ilk aşılamamda çatlamıştı ama dr yaptı gerçi tutmadı zaten bir taneydi o da tutmadı... hani diyorum kontrollerin arası uzunsa o nedenle dr un yapmamış olabilir sonuçta ne zman çatladığını bilemeyebilir... sen moralini bozma kalbini ferah tut aşılama öncesi ilişki yaşandıysa hiç korkma bence olacaksa olur zaten sonuçta spermler 3 güne kadar yaşayabiliyor unutma:):ecrin_bebek:
Hamilesin bence bu kadar yüksek çıkar mı ilaçlardan pek sanmıyorum?
bende gerçekten çok merak ediyorum acaba başaka benim kadar erkekn bhcg baktıran ve sonrasında hamile kalan birileri varmı merak ediyorum cumaya kadar beklemek çok zor geliyor
kızlar bende cuma doktora gittim menegon verdi 2 doz 1 su vuruncam 6 gün boyunca cuma kontrol hayırlısı inşallah cuma bi olsa yumurtaların ggayyet iyi durumda dedi çok umutluyum :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
bende gerçekten çok merak ediyorum acaba başaka benim kadar erkekn bhcg baktıran ve sonrasında hamile kalan birileri varmı merak ediyorum cumaya kadar beklemek çok zor geliyor
evet canım var eylül ayını gezersen görürsün... bizde o sayfada çok sevindik ama maalesef sonuçlar hep hüsran oldu... acele etmemek gerek sonuçta çatlatma iğnesi dediğimiz şey hamile idrarı içeriyor ve pozitif çıkması çok normal... dr larınızı dinleyin 14. güne kadar bekleyin... çatlatma iğnesinin etkisi ise 10. günden sonra azalıyormuş yani en az 10 gün şart.... hemen sevinmemek gerekir... ama inşallah öyledir sonuçta hepimiz bunun için çabalamıyor muyuz?
bende yarın son kontrole gidiyorum inşallah salıya bir sorun çıkmazsa aşılamam var .... dua edin de sorun çıkmasın sizin desteğinize gerçekten ihtiyacım var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?