merhaba
ben yeni katılıyorum aranıza uzun zamandır forumu takip ediyorum aslında bende 4.5 yıllık evliyim 2 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor çikolata kistim olduğunu öğrendim bir kaç ay önce 2 hsg ve bir histereskopi çekiminden sonra rahimde ve tüplerde bir sorun olmadığını öğrendik çok şükür geçen hafat pazartesi ilk aşılamamı oldum ve 17 ocak test tarihim sabırla bekliyoruz inşallah benim ve isteyen herkesin olur
Değerler düşükmüş biraz ama hareketsizliği çok takma kafana.Çünkü aşılama sırasında spermleri hareketlendiriyorlar.Bi solüsyonla.İnşallah busefer ki doktor iyi gelir canım.Samsunda hangi doktora gidiyordun?
emineu nasılsın canım:ne zamandır görüşemedik
iyidir canım çok sağol.sen nasılsın nasıl gidiyor.aslında benim pek iyi olduğum söylenemez regl halindeyim şu an depresif takılıyorum canım hiçbişey yapmak istemiyo napıcamı şaşırmış haldeyim.hiçkimseyi görmek istemiyorum yaşamaktan soğudum resmen Allahım sen beni affet diyorum isyan etmiyorum ama dayanamıyorum artık yaaaamafoldumben
böyle konuşarak sizleride üzüyorum özür dilerim ama sizler benim dert ortaklarımsınızmafoldumben
canım ercan demir e gitmiştik. ama o hep beni kurcaladı durdu.. anadolu hastanesınde tolga güçlü var yenı geldi. aşılamamı da o yaptı ii bir dr. Eşimin dr da gene anadoluda şakir aydoğduya gitti bu dr hiç aşılama taraftarı değil. gereksiz dio. yenı gittiği üroloji dr ise devlet hastanesinde inş hayırlı gelir.
en iyisini yaptın emine bağır rahatla
bazen bende bir uçurum kenarına gitip avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.
insan ozaman rahatlıyo canım bişey gelmiyo elden
bazen dr da boşuna gidiyomuşum gibi düşünüyorum . sonunda verecek olan belli ne yapsak boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?