Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hoşgeldin aramıza.bende 4.5 yıllık evliyim 3 yıldır istiyorum bende canım ya inş. tutar aşılaman Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın:Saruboceq:beklerken bol bol dua et muhakki dualar karşılıksız kalmaz.

canım ercan demir e gitmiştik. ama o hep beni kurcaladı durdu.. anadolu hastanesınde tolga güçlü var yenı geldi. aşılamamı da o yaptı ii bir dr. Eşimin dr da gene anadoluda şakir aydoğduya gitti bu dr hiç aşılama taraftarı değil. gereksiz dio. yenı gittiği üroloji dr ise devlet hastanesinde inş hayırlı gelir.

emineu nasılsın canım:ne zamandır görüşemedik

iyidir canım çok sağol.sen nasılsın nasıl gidiyor.aslında benim pek iyi olduğum söylenemez regl halindeyim şu an depresif takılıyorum canım hiçbişey yapmak istemiyo napıcamı şaşırmış haldeyim.hiçkimseyi görmek istemiyorum yaşamaktan soğudum resmen Allahım sen beni affet diyorum isyan etmiyorum ama dayanamıyorum artık yaaaamafoldumben

sinirlerim iyice bozuldueyvahedigeldismilemafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

böyle konuşarak sizleride üzüyorum özür dilerim ama sizler benim dert ortaklarımsınızmafoldumben

hoşbulduk öncelikle teşekkür ederim ilginiz için ben ilk başta sadece 1 ay klomen+pregnyl kullandım olmadı aşılama içinse puregon ve pregnyl kullandım

canım ya biliyorum her regl döneminde insan hayata küsüyor ama bir süre sonra toparlanıyorsun buna inan.Bana baksana 3 aşılamamda negatif ama yinede umutluyum işte.belki doğal yoldan olur diye çalışmalara devam ediyoruz.
Yumurtladığımız sürece anne olma ihtimalimiz var canım bunu unutma

bigün olacak bunu biliyorum ve yürekten inanıyorum ama insan dayanamıyo işte bir zaman sonra patlıyo umut her zaman vardır tabiki Allahtan umut kesilmez biliyorum yapım gereği göz yaşlarımı tutamıyorum elimde değil.geceleri kabusum oldu artık bu gece bi uyandım eşim bana bakıyo noldu diyo besmele çekiyo uyurken sayıklayıp inliyomuşum zaten bağırarak uynadım yani anlayacağın kafayı yemek üzereyim.

kızlar izninizle bağırmak istiyorum.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........................................................................ooooooooohh beeeeeeeeeeeeeeee.

KIZLAR HİÇ ÜZÜLMEYİN ÜZÜLMEYELİM.

bundada vardır bır hayır diyelim gitsin. nergis dr isimleri yazdımbaktınmı canım

canım tolga bey iyi ise ona git bencede.Ama bence bir aşılama daha yaptır derim.Üstelik tüp bebek raporu çıkartmak içinde 2 aşılama şart diye biliyorum

en iyisini yaptın emine bağır rahatla
bazen bende bir uçurum kenarına gitip avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.
insan ozaman rahatlıyo canım bişey gelmiyo elden
bazen dr da boşuna gidiyomuşum gibi düşünüyorum . sonunda verecek olan belli ne yapsak boş

KIZLAR BEN sürekli giremiyorum.Okuldayım boş derslerde ancak girebiliyorum ve tenefüste.O yüzden cevaplarım geç gelebilir.Soryyy

Evet canım ne yazıkki zamanı gelmemişse kendimizi yiyip bitirsekte olmayınca olmuyor.o yüzden çok fazla umursamamız lazım.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

bumuyani..................DOĞAL YOLDAN.............................................................8 aralık

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü..........................26 aralık

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN............................................................21ocak

nergis55......................DOĞAL YOLDAN..........................................................24 ocak

gercek19...........................1.aşılam.................................pregon........................17ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

mirage1983..................Klomen................................??????..................................????

melek0584...............1.aşılama..................................?????...................................???

mltmlkr....................DOĞAL YOLDAN...........................????.................................????

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...............................????

pulsargulsen.............1.tüp Bebek........................................................................????

emineu.....................DOĞAL YOLDAN...............................................................????

bugulll....................2.aşılama............................??????...................................?????

nazenin28.................2.aşılama..........................??????.....................................????

Hatice27.....................2.aşılama..............................pregon.................................?????

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN............................................................????

neoldu gggggııııızzzz emine ne bağrıyon gıııııııı -tatlicadiarzu- kafayı yedik genekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…