Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

günaydın canım.inan bende seninle aynı durumdayım moral sıfır şu an bendede.napalım kısmet değilmiş demekki vakti geldimi rabbim bizlerede vercek inş.moralimizi yüksek tutmamız gerek ama nerdeeeee kafadan atmak imkansız.

günaydın kızlar bugün çok sevinçliyim sınavdan geçtim üçüde 90 nın üzerikaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim eminecim darısı isteyenlere inşallah kaydirigubbakcemile3 sabahtan beri ağzım gülmekten kavuşmuyor

çünkü görümcemde almıştı geçen ay onun puanını geçmem lazımdıkaydirigubbakcemile3

eeeeeeveeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttt motor 98 ilk yardım 100 trafik 90 onunki 70 70 84 dü sınırda geçti artık onlara göğsümü gere gere geçtiğimi söylüycem darısı hamileliğime inşallah hep beraberkaydirigubbakcemile3

ınŞallah canım ınŞallah hamıle olduĞunuda bÖyle gÖgsÜnÜ gere gere sÖylersın.

CANIM GEZİNİYODUM.

aleyna bu arada gözün aydın. inş hamileliğini bölyle sevınçli söylersın bızlere

emine çok saol canım bazn böle moral bozukluğu oluyo . adet bitince tekrar azımnle inatla başlıyoruz. ay sonu kırmızlar gelince hüsrana ugruyoruz. senın tedavi ne durumda canım

Yok canım yoĞunluĞumuz azaldı artık.ıyıyım Çok ŞÜkÜr.Şımdı yemeĞe Çıkıcam canım saat 1 de burdayım ÖpÜldÜn.

öğleden sonra ayrıntılı konuşuruz canım şimdi yemeğe çıkıcam.şu an tedaviye ara verdim neler yaptığımı sana anlatırım.saat 1 de gelirim

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan

merhaba
ben yeni katılıyorum aranıza uzun zamandır forumu takip ediyorum aslında bende 4.5 yıllık evliyim 2 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor çikolata kistim olduğunu öğrendim bir kaç ay önce 2 hsg ve bir histereskopi çekiminden sonra rahimde ve tüplerde bir sorun olmadığını öğrendik çok şükür geçen hafat pazartesi ilk aşılamamı oldum ve 17 ocak test tarihim sabırla bekliyoruz inşallah benim ve isteyen herkesin olur

öncelile hoşgeldın canım. rahimde ve tüplerinde bir sorun olmaması çok güzel. benım aşılamam tutmamıştı. inş senın tutar. 6 gun kalmış inş sevınçli haberlerini alıruz.

canım üzülme ne olur.İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım.ama sayıda ve harekette önceden çok problem yoksa bence bir kez daha aşılama denemelisin, İltahap geçtikten sonra tabii

canım üzülme ne olur.İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım.ama sayıda ve harekette önceden çok problem yoksa bence bir kez daha aşılama denemelisin, İltahap geçtikten sonra tabii

canım eşime bugun arkadaşı bi dr önermiş saat 13:30 randevusu var.arkadaşı 10 yıllık evli hiç çocuğu yoktu dr ona bi macun vermiş o ay eşi hamile kalmış ama eşinde guatur varmış bebek düşmüş. bugun ona gitcek bakalım . ne diycek.
eşimin sperm sayısı 128 milyondu ama %60 hareketsızdi , varikosel ameliyat oldu sayı düştü 20 -30 arası değişiyor. fakat harketsızlık hiç değişmedi.yanı geriye %40 kalıyo , bununda %20 si yerinde hareketli %15 ileri hareketli,morfoloji yok ama, aşılama yaptırdığımızda tahlil çok ayrıntılıydı.
kruger göre morfoloji %15 -%2 yazıyodu ama bnen bundan bişey anlamadım

nergıscım inş hayırlısı olur hakkımızda

dün yolda bi kaıdın gördüm. kadın 60 yaşında var yanında bıtane kız çocuğu vardı 5 yaşında ona anne diodu. kadının ilk çocığuymuş. 55 yaşında ilk hamileliği gerçekleşmiş.
üzülürmüsün , sevinirmisin ne kadar kötü bişey.

Allah herşeyın hayırlısı versın.

canım hayırlı olsun tedavin senide ekliyorum listemize.Hangi ilaçları kullandın canım?

Değerler düşükmüş biraz ama hareketsizliği çok takma kafana.Çünkü aşılama sırasında spermleri hareketlendiriyorlar.Bi solüsyonla.İnşallah busefer ki doktor iyi gelir canım.Samsunda hangi doktora gidiyordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…