kızlar günaydın. iyi haftalar ..
kızlar benim kırmızılar geldı. keçiboynuzu ile incir kürüde işe yaramadı. çok moralim bozuk. bu ay çok heveslenmiştim. çok dikkat etmiştik herşeye. . Eşim çok ateşlendi. üroloji dr gitti. intihap varmış , intihap ateş yaptığı için spremleri öldüyomuş ve hareketsizleştiriyomuş. Be bu ay 2 . aşılamayı yaptırmayı düşünüodum. fakat eşimin dr u ben aşılamayla hamile kalan 1 -2 tane ancak biliyorum demiş. zaten ihtihap varken aşılama yapmanın da bi anlamı yok. biz sanırım direk tüp bebeğe geçcez.
nergiscim bu ayda olmadı benim günüm şubat 10
Allahın takdiri diyorum.herşeyin hayırlısı olsun artık. inşallah psikolejim bozulmadan atlatırım bu günleri
Allah hepimizi tez zamanda evlat sahibi yapar inş.
CANIM GEZİNİYODUM.
aleyna bu arada gözün aydın. inş hamileliğini bölyle sevınçli söylersın bızlere
emine çok saol canım bazn böle moral bozukluğu oluyo . adet bitince tekrar azımnle inatla başlıyoruz. ay sonu kırmızlar gelince hüsrana ugruyoruz. senın tedavi ne durumda canım
CANIM GEZİNİYODUM.
aleyna bu arada gözün aydın. inş hamileliğini bölyle sevınçli söylersın bızlere
emine çok saol canım bazn böle moral bozukluğu oluyo . adet bitince tekrar azımnle inatla başlıyoruz. ay sonu kırmızlar gelince hüsrana ugruyoruz. senın tedavi ne durumda canım
merhaba
ben yeni katılıyorum aranıza uzun zamandır forumu takip ediyorum aslında bende 4.5 yıllık evliyim 2 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor çikolata kistim olduğunu öğrendim bir kaç ay önce 2 hsg ve bir histereskopi çekiminden sonra rahimde ve tüplerde bir sorun olmadığını öğrendik çok şükür geçen hafat pazartesi ilk aşılamamı oldum ve 17 ocak test tarihim sabırla bekliyoruz inşallah benim ve isteyen herkesin olur
kızlar günaydın. iyi haftalar ..
kızlar benim kırmızılar geldı. keçiboynuzu ile incir kürüde işe yaramadı. çok moralim bozuk. bu ay çok heveslenmiştim. çok dikkat etmiştik herşeye. . Eşim çok ateşlendi. üroloji dr gitti. intihap varmış , intihap ateş yaptığı için spremleri öldüyomuş ve hareketsizleştiriyomuş. Be bu ay 2 . aşılamayı yaptırmayı düşünüodum. fakat eşimin dr u ben aşılamayla hamile kalan 1 -2 tane ancak biliyorum demiş. zaten ihtihap varken aşılama yapmanın da bi anlamı yok. biz sanırım direk tüp bebeğe geçcez.
nergiscim bu ayda olmadı benim günüm şubat 10
Allahın takdiri diyorum.herşeyin hayırlısı olsun artık. inşallah psikolejim bozulmadan atlatırım bu günleri
Allah hepimizi tez zamanda evlat sahibi yapar inş.
canım üzülme ne olur.İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın canım.ama sayıda ve harekette önceden çok problem yoksa bence bir kez daha aşılama denemelisin, İltahap geçtikten sonra tabii
merhaba
ben yeni katılıyorum aranıza uzun zamandır forumu takip ediyorum aslında bende 4.5 yıllık evliyim 2 senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor çikolata kistim olduğunu öğrendim bir kaç ay önce 2 hsg ve bir histereskopi çekiminden sonra rahimde ve tüplerde bir sorun olmadığını öğrendik çok şükür geçen hafat pazartesi ilk aşılamamı oldum ve 17 ocak test tarihim sabırla bekliyoruz inşallah benim ve isteyen herkesin olur
Değerler düşükmüş biraz ama hareketsizliği çok takma kafana.Çünkü aşılama sırasında spermleri hareketlendiriyorlar.Bi solüsyonla.İnşallah busefer ki doktor iyi gelir canım.Samsunda hangi doktora gidiyordun?canım eşime bugun arkadaşı bi dr önermiş saat 13:30 randevusu var.arkadaşı 10 yıllık evli hiç çocuğu yoktu dr ona bi macun vermiş o ay eşi hamile kalmış ama eşinde guatur varmış bebek düşmüş. bugun ona gitcek bakalım . ne diycek.
eşimin sperm sayısı 128 milyondu ama %60 hareketsızdi , varikosel ameliyat oldu sayı düştü 20 -30 arası değişiyor. fakat harketsızlık hiç değişmedi.yanı geriye %40 kalıyo , bununda %20 si yerinde hareketli %15 ileri hareketli,morfoloji yok ama, aşılama yaptırdığımızda tahlil çok ayrıntılıydı.
kruger göre morfoloji %15 -%2 yazıyodu ama bnen bundan bişey anlamadım
nergıscım inş hayırlısı olur hakkımızda
dün yolda bi kaıdın gördüm. kadın 60 yaşında var yanında bıtane kız çocuğu vardı 5 yaşında ona anne diodu. kadının ilk çocığuymuş. 55 yaşında ilk hamileliği gerçekleşmiş.
üzülürmüsün , sevinirmisin ne kadar kötü bişey.
Allah herşeyın hayırlısı versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?