Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar yeni geldim kurstan nasılsınız emine sen nasılsınbilmiyorumkismile

sendede ne kurs varmış be bacım bitmek bilmedi.bide 9 da gidip 12 de geliyosun galiba yoruluyorum demişsin kız ne var yorulacak bunda, ben napım o zaman sabah 8:30 gelip akşam 6 da çıkıyorum.yorulmak yok aynen devam şu kurs bitsede kurtulsak bir an önce.bende iyiyim çok şükür çalışıyorum işte arasıra girip bakıyorum buraya kimse yok tamamen dağıldık gibi görünüyokafamçokkarıştı

sınav ayın 17 sine alınmış onun için biraz sıkı çalışıyoruz,Allah çalışanlara güç kuvvet versin anladım ne zor olduğunu mirmirmirmir uykumu alamıyorum gece 12 de sabah 8 de kalkıyorum ayyy çok yoruluyorum mirmirmirmir şu ehliyeti bir alsaydım eyvahedigeldismile neden dağılalım canım aaaa ben çok yoğunum bu aralar ondan 2 hafta sonra yine eskisi gibi oluruz merak etme kaydirigubbakcemile5

yaaa ama öyle deme ben istemezmiyim saatlerce konuşmak bu aralar çok yoğunum inan bana eyvahedigeldismile

kız şaka yapıyorum Allah canını almasın:mymeka:alsanaalsanasmile

fitil bitti diğer ilacım 2 tane kaldı.adetime 3 gün var kız bugün benden pembe renk akıntı geldi sonrasında ise açık kahverengi ne bu şimdi bilgin varmı daha önce böyle bişey olmamıştı.

fitil bitti diğer ilacım 2 tane kaldı.adetime 3 gün var kız bugün benden pembe renk akıntı geldi sonrasında ise açık kahverengi ne bu şimdi bilgin varmı daha önce böyle bişey olmamıştı.

canım fitil kullanıyorsunya ondandır belkide kendine varmış gibi ümit verme inşallah vardır ama böyle yaptıktan sonra hayal kırıklığı oluyor biliyorsun inşallah hamilesindir sositososito

kız şimdi geldi kırmızılar.zaten bekliyodum bu ay hiç umudum yoktu hayırlısı olsun.ama hiç sancım olmadı bu ay hayıt içmeye başlamıştım belkide ondandır.

hayıt tohumu bilmiyomusun bütün hormonları düzene sokuyo hamile kalmayı kolaşlatırıyo.hiç sancım olmadı adet öncesi gerginliğimde olmadı bu çok güzel bir gelişme benim için.adetim bitince devam ederim artık 3 ay içilmesi gerekmiş.

attarlarda satılıyo canım kullanmanı tavsiye ederim.bide bal tarçın çörekotu var buda adetin 2. günü başlanıyo 12.güne kadar devam ediliyo bu karışım için mucize diyolar.sonuçta zararlı bişey değil denemeye değer bence.bende yarın başlarım bu karışıma inş.

canım bu karışım şöyle;bir kase bala bir yemek kaşığı tarçın bir yemek kaşığı ezilmiş çörekotu karıştırıp sabah aç karnına bir tatlı kaşığı akşam yatmadan önce bir tatlı kaşığı şeklinde oluyo.adetin 2.günü başlanıp 12.güne kadar devam 12.günden sonra içilmemesi gerkeliymiş.şifa Allahtan bunlarda vesile olur inş.

teşekkür ederim canım uygulamaya çalışıcam inşallah, ben çıkıyorum canım sofrayı hazırlamam lazım, iyi akşamlar öpüldün opuyorumnanaktan

tamam canım bende çıkıcam zaten birazdan afiyet olsun iyi akşamlar öpüldünopuyorumnanaktan

kızlar günaydın. iyi haftalar ..

kızlar benim kırmızılar geldı. keçiboynuzu ile incir kürüde işe yaramadı. çok moralim bozuk. bu ay çok heveslenmiştim. çok dikkat etmiştik herşeye. . Eşim çok ateşlendi. üroloji dr gitti. intihap varmış , intihap ateş yaptığı için spremleri öldüyomuş ve hareketsizleştiriyomuş. Be bu ay 2 . aşılamayı yaptırmayı düşünüodum. fakat eşimin dr u ben aşılamayla hamile kalan 1 -2 tane ancak biliyorum demiş. zaten ihtihap varken aşılama yapmanın da bi anlamı yok. biz sanırım direk tüp bebeğe geçcez.

nergiscim bu ayda olmadı benim günüm şubat 10

Allahın takdiri diyorum.herşeyin hayırlısı olsun artık. inşallah psikolejim bozulmadan atlatırım bu günleri

Allah hepimizi tez zamanda evlat sahibi yapar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…