Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar herşey için saolunnn canlarım:1hug: cok teşşkr edrm kızlar herşey için inşallah güzel sonuclar gelicem:Saruboceq:

bende bugun başlim çörek otuna bugun 2. Günü adetimin . çörek otu çektirmesem olurmu...

Eşime de devam edicem keçiboynuzu bide ek olarak havuç yapıcam bakalım görcez

canım çektirsen daha iyi olur.ben evde rondoda biraz çektim ama tam ezilmedi ezilmeyenide iyice çiğnemek lazım.

kızlar herşey için saolunnn canlarım:1hug: cok teşşkr edrm kızlar herşey için inşallah güzel sonuclar gelicem:Saruboceq:

ne demek canım biz burada biribimize destek olmak için varız dimi.Rabbim gönlüne göre versin çok istediğin bebişini göbüşüne kondursun tez vakitte:ecrin_bebek:

umutsuzz kız sen 20 yaşındaymışsın daha küççüksün küççük olur anam olur bak ben şubatta 28 e giricem ben napıym.

Ya kızlar sıze bıŞey sorcam

bu tedavılerden hıÇ kılo alan oldumu. Ben aldım veremıyomda sınır oldum.

aleyne sen ne yaptın ne zamana düşünüyosun tüp bebegi

valla bende bilmiyorum eşimede banada nikah tokluğu geldi ikimizde konuşmuyoruz bu konuda bir ay daha bekleriz herhalde ayın 21 i adetim inşallah hamile kalırım şu 2 ay içindede tüp bebeğe gerek kalmaz yoksa şimdiden düşünüyorum üçüzleri ben nasıl bakıcam diyeeyvahedigeldismile

sen nasılsın canım çalışmalar tam gazmı bende şükür iyiyim nisanda mikro enjeksiyon düşünüyoruz:1hug:

iyim canım saol valla bu ay çok umutluydum ama olmadı kırmızlar geldı. bu ay yenıden kürlere devam.inş senın ahyırlı olur canım. mikro enjeksiyon nasıl bişey bizdemı denesek acaba ?

Ya kızlar sİze bİŞey sorcam

bu tedavİlerden hİÇ kİlo alan oldumu. Ben aldım veremıyomda sİnİr oldum.

bende aldım canım 2 ay içerisinde hep iğnelerin yüzünden vurunuyoruz hormanları sonra kilo alıyoruz ben çok fazla yemek yiyen birisi değilim ama bu iğneler yüzünden 4 kilo almışım şimdi diyetteyim böyle hamile kalırsak vay halimize

bide aleyna üçüz olacagını nerden biliyosunki genelde 2 yumurta koyuyorlar oda bazen teki tutuyo kendini şartalandırma canım kısmet

eşimin siperm değeri a b toplamı %52 sayı 25 milyon fakat morfoloji %6 benimde rahmim ters ve sol tüp kapalı onun için şans düşüyor malesef beklemek istemiyorum martta 3 sene olacak evliliğimizemafoldumben bak benide ağlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…