canım öyle ama benim doktorum önermedi bana açılmama riski varmış boşuna kendinle uğraşma yinede sen bilirsin dedi bizde ameliyata aşılamaya vereceğimiz parayı tüpe veririz dedik
emine senın boy ile kilo orantılı. bende 1.60 boy, 58 kilodayım. 53 kilodan çıktım.
canım sen bir kez tüp yaptırdın dimi. aşılama kaç kez oldu.
birkez tüp yaptırdım canım bir kez de aşılama 2.yaptırmaya cesaretim yok her ay yaptırıym diyorum gidemiyorum.
anladım canım hayırlısı olur inş. dr un öle diyorsa maddiyat olarak rahatlayınca tüp bebek yaparsın. nerden yaptırcan karar verdınmı.
ay kızlar geçende rüyamda kendimi adet olmuş gördüm pedime kan gelmişti işte bu ay umudum yok gene ama hayırlısı
canım senin eşinin morfolojisi kaç degerleri falan
canım ne olur kendini fazla ümitlendirme çünkü ben geçen ay 2 kere adet olduğumu gördüm yumurta gördüm bebek gördüm bu ay oldu dedim ama şu an adet oluyorum.ama inş. seninki bebeğe işarettir ama yinede kendini fazla kaptırma sonu kötü oluyo belkide ben bu rüyalar yüzünden bu kadar kötüyüm bu adetimde bitik bir vaziyetteyim.
:kedi::kedi: ayyy utandım
niye utanıyosunki canım bunlar normal gayet merak ettim bende benim gibi olan varmı diye:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?