Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım öyle ama benim doktorum önermedi bana açılmama riski varmış boşuna kendinle uğraşma yinede sen bilirsin dedi bizde ameliyata aşılamaya vereceğimiz parayı tüpe veririz dedik

anladım canım hayırlısı olur inş. dr un öle diyorsa maddiyat olarak rahatlayınca tüp bebek yaparsın. nerden yaptırcan karar verdınmı.

aaaaaaaaah ahhhhh istiyoruz canım hemde çoooook istiyoruz olmasını Allahım sen yardım et Yarabbim.

emine senın boy ile kilo orantılı. bende 1.60 boy, 58 kilodayım. 53 kilodan çıktım.
canım sen bir kez tüp yaptırdın dimi. aşılama kaç kez oldu.

birkez tüp yaptırdım canım bir kez de aşılama 2.yaptırmaya cesaretim yok her ay yaptırıym diyorum gidemiyorum.

ay kızlar geçende rüyamda kendimi adet olmuş gördüm pedime kan gelmişti işte bu ay umudum yok gene ama hayırlısı

ay kızlar geçende rüyamda kendimi adet olmuş gördüm pedime kan gelmişti işte bu ay umudum yok gene ama hayırlısı

canım ne olur kendini fazla ümitlendirme çünkü ben geçen ay 2 kere adet olduğumu gördüm yumurta gördüm bebek gördüm bu ay oldu dedim ama şu an adet oluyorum.ama inş. seninki bebeğe işarettir ama yinede kendini fazla kaptırma sonu kötü oluyo belkide ben bu rüyalar yüzünden bu kadar kötüyüm bu adetimde bitik bir vaziyetteyim.

canım senin eşinin morfolojisi kaç degerleri falan

canım eşimin değerleri inanki şu an aklımda değil morfolojisini hele hiç bilmiyorum evde test var gidince bakıym hele unuttum.ama fena değildi senin eşinin kaç.normali kaç olması lazım biliyomusun.

yok canım zaten kaptırdıgım yok adet oldugumu görünce sinirlendim tabi inşallah olmam ama napalım hayırlısı derim ben hep bide kızlar biz ilişkiden sonra eşimin sperleri biraz dışarda kalıyo sizde böyle olan varmı

valla eminecigim benim eşimin morfolojisi 3 ama hareketler iyidi doktor sorun olmaz dedi ama kısmet olmadı sonradan iyice araştırdım aşılama olması iiçin 4 yada üzeri olması gerekiyomuş kısmet

kızlar bugün moralim çok bozuktu ne ii geldiniz iiki varsınız. inş hepimizn meleği bir gün gelir.

morfoloji değerine ayrı bir tahlil ilemi bakılıyo yoksa sperm tahlilinde yazıyomu.benim dikkatimi çekmişti morfoloji yazıyodu altlarda ama karşısında bişey yazmıyodu.

aleyna yarısının çıkması çok normal canım hiç moralin bozulmasın boşuna genelde herkeste öyle oluyo merak etme.

canım ya orada morfolojinin altında baş boyun kuyruk anamalisi yazıyor sen onlara bak yarin söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…