canım oda tüp bebek gibi ama işlemi daha farklı şans daha fazlaymış onda bakalım sizde sorun neydi canım
bide aleyna üçüz olacagını nerden biliyosunki genelde 2 yumurta koyuyorlar oda bazen teki tutuyo kendini şartalandırma canım kısmet
ben hamile kalıymda kiloya razıyım nasıl olsa veririm evet bende aldım kilo ama tedaviyi kesince vermeye başladım.
ama eşim 3 tane konsun bir sürü para verecez diyor ya ikisi düşerse diye amannn bende şaşırdım ne yapıcamımafoldumben
eşinin degerleri iyi gerçekten şansınız tüp bebekte iyi canım olur inşallah sen kaç kilosun boyun kaçki bu kadar sorun yapıyon
ben hamile kalıymda kiloya razıyım nasıl olsa veririm evet bende aldım kilo ama tedaviyi kesince vermeye başladım.
boyum 1.60 kilom 3 ay önce 60 idi şimdi 64 olmuşum bence fazla bişey yemiyorum sabahtan beri azıcık azıcık atıştırıyorum
eşimin siperm değeri a b toplamı %52 sayı 25 milyon fakat morfoloji %6 benimde rahmim ters ve sol tüp kapalı onun için şans düşüyor malesef beklemek istemiyorum martta 3 sene olacak evliliğimizemafoldumben bak benide ağlattın
canım eşinin değerleri güzel sen diğer kapalı olan tüpü açtırmayı düşündünmü.
Benım arkadaşım da senın gibiydi sol tüpü kapalıydı bi ufakl operasyonla açtırdı. 2. Aşılamada tuttu. Onun sol tarafında daha fazla yumurta oluyomuş kapalı old için döllenemiyomuş . Dr ona öle demiş.
Belki senın için hayırlı olur bir düşün istersen . Tabı uğraşamam direk tüp yapcam dersen sen bilirsin canım
aleyna bence 4 yumurta koysunlar canım ben 3 tane istemiştim hiçbiri tutmadı şimdi diyorum keşke dördünüde koydursaydım yinede sen bilirsin.
bende 1.70 boyundayım tüp yaptırmadan önce 58 dim 61 oldum şimdi 59 kiloyum hiç dikkat etmedim.kızlar tedaviyi bırakınca gidiyo kilolar merak etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?