Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hııııh geldim kızlar.ya ben baktım tahlile toplam sperm sayısı 110 milyon ama morfoloji kızmında bişey yazmıyo.

emine nab er canım
canım çok iyiymiş sperm sayın
ama normal tahlilde morfoloji yazmıyo
ayrıntılı olan tahlıllerde yazıyo
sende hareket sorunumu var canım ozaman

evet gerçekten yüz olarak birbirimizi tanımak çok hoş kız hepimiz güzeliz çirkin yokki burda dimibayanssulusmileopuyorumnanaktan

hadi herkes resmini koysun birbirimizi görerek konuşalımkaydirigubbakcemile5

evet gerçekten yüz olarak birbirimizi tanımak çok hoş kız hepimiz güzeliz çirkin yokki burda dimibayanssulusmileopuyorumnanaktan

çirkin kadın yoktur güzelim bakımsız kadın vardır sadece:)
kadınlar bir çiçektir. zemuszemus

beyzanur kız bu ne şirinlik böyle ya ne güzel oldu böyle şimdi konuşurken karşılıklı konuşmuş gibi oluruzhihoyyythihoyyyt

beyzanur sen kaç yıldır istiyodun canım bebiş.ben akşam hesapladım 2.5 sene olmuş ben 3 sene oldu diyodum gerçi şurda üçe ne kalmış inş. üçü görmeden gelir bebeğim.

aynen bende senin gibi önce olmadı zannettim bi baktım olmuş :kedi::roflol:

beyzanur sen kaç yıldır istiyodun canım bebiş.ben akşam hesapladım 2.5 sene olmuş ben 3 sene oldu diyodum gerçi şurda üçe ne kalmış inş. üçü görmeden gelir bebeğim.

canım biz 3.5 yıllık evliyiz. Hiç korunmadık. Ilk gundenn berı istiyoruz..
Bende eşimde çok severiz çocukları ama olmayınca olmuyo işte
sen tüp bebeği nertden yaptırdın canım bide işyerınden sorun oldumu

ben tüp bebeği gaziantep eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırdım.işyerinde pek sorun olmadı şefime bu konuyu anlattım anlatmasam olmayacaktı sürekli bişeyleri bahane edip gidemezdim oda sağolsun çok anlayışla karşıladı sonuna kadar arkandayız dedi ben rahat rahat gittim geldim doktora dinlenme süresinde yıllık izin kullandım bir hafta.

anladım canım burdada var bi merkez ama eşimin dr ankara yada istanbula gidin dio, benım dr tuttuktan sonra her yerde tutar dio insanın kafasını karıştırıyolar. şehir dışında yaptırcağım zamanda işyerinde 20 gun izin almak lazım. 2 aşılamayada karar veremedim. spermlerrde hareketsızlık az olduğu sürece aşılama tutmaz die düşünüyorum ne bilin. bu ay da böle gideriz sanırım. bidakı ay ne olcak bakalım

beyzanur sen çalışıyomusun ki isminin altında çalışmıyorum yazıyo ne iş.doktor doğru söylüyo tutacağı varsa her yerde tutar.hem şehir dışına gitmek ayrı bir masraf ve yorgunluk demek.benim yaptırdığım merkezde o kadar çok hamile kalan varki ama benim olmadı olmadı mı olmuyo.gerçi bazı merkezlerin misafirhanesi var benim merkezin vardı.

[

canım %15 olması gereken değer.%2 çıktıysa morfoli bozuk demek.Bizimde sorunumuz morfoloji.%2[/QUOTE]
ya nergiscim hiç drlar sizde morfoloji var demedi . ben dün evdeki tahlillere baktım onlardada öle bişey yazmıyo sadece aşılama tahlilindeki evrakta en alt tarafta
krugöre dio %15. % 2
bizde morfoloji olsa dr söylemezmiydi.

bakalım bugunkü tahlilden ne çıkcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…