aleyna yarısının çıkması çok normal canım hiç moralin bozulmasın boşuna genelde herkeste öyle oluyo merak etme.
kızlar bugün moralim çok bozuktu ne ii geldiniz iiki varsınız. inş hepimizn meleği bir gün gelir.
birazdan çıkcam hadi çabuk beyzanur nasıl belli oluyo bu morfoloji
yarın yine görüşelim sizinle konuşmak çok iyi geldi kendinize iyi bakın ben kaçtım.
herkeze ii akşamlar aleyna bi sen bide ben kaldım galiba
senın morfolojide ne yazıyo
nergisciğim beklenen adet tarihim 8 şubat
nergıs benım adet tarihimde 10 şubat
canım
kızlar eşim aradı şimdi dr dan dönmüş
tahlil istemiş
yarın sperm tahlil vercek bkalım herşey normal demiş hareket sorun var demiş. yarınki tahlile göre ilaç yazcak galiba. standart laflar işte bu şekilde çocuğu olan var ......
öf emine ya belimde ağrıyo zaten . kalçalarım sancıdan koptuı valla. senınde sancın oluyomu böle
hoşbulduk beyzacım Allah gönlüne göre versin inş. canım. hakkınızda hayırlısı olsun hamile kalmak için bir tek sperm ve bir yumurta yeterliymiş yeterki Rabbim ol desin. inş. güzel haberlerini burdan duyarız.
SELAM KIZLAR DOKTORDAN GELDİM COK MORALİM BOZUK BU AY ASILAMA TEDAVİİSİNE BASLIORDUM MENOGON AMPUL 75LİK KULLANIORDUM 1TOZ 1SU HERGÜN BUGUN 10.GÜNÜM ADETLE BERABER ADETİN 3.GÜNÜ BASLADK 7TANE İĞNE KULLANDM DOKTOR BİRİ 11 2TANE 9.5 MMLİK ÖLLÇTÜ YANİ ANLAYACAGINIZ COK KÜÇÜKLER...NORMALDE 15OLMASI LAZIM PERŞEMBE TEKRAR CAGIRDI PERŞEMBE ZATEN 13 14.GÜNÜM OLCAK NEZAMAN CATLAMA İĞNESİ OLUCAM NEZMAN ASILAMA UUMUDUM BİİTİİ....İĞNEYİDE KESTİ...COK YUMURTA OLUSUOR DEDİ..ÖNEMLİ OLAN YUMURTA OLUSMASI DEĞİL AZ VE ÖZ OLMASI BİLİORSUNUZ BENİM OLUSUOR AMA KÜÇÜK KÜÇÜKLER NEE YARICAKLAR ÜÇTANE ÖLÇTÜ İŞTE KIZLAR 11 9.5 9.5 İĞNEMDE KESİLDİ.....PERŞEBEYE KADAR BÜYÜYECEĞİNİDE SANMIORUM NAPICAM YARDIMCI OLUN LÜTFEN KIZLAR BİŞE SÖLEYİN KIZLARboshayallersmile
saol canım amin cümlemizin inşallah canım bilmiorum ya cok az vaktim var 3 gün sonra randevum var durumum anormalmi acaba ya 3gün oldu adet biteli asılama adetle beraber kacıncı gün yapılır normlde
ay benım her ay böle ölüyorum sancıdan. ağrı keside içmiyorun. böle çekiorum işte
emine sen bal-tarçın -çörek otunu ne için kullanıyorsun canım. bide eşinnde hareketsızlik varmıydı
beyzanur bende 2.aşılamayı yaptırmaya korkuyorumeyvahedigeldismile
Ya kızlar sİze bİŞey sorcam
bu tedavİlerden hİÇ kİlo alan oldumu. Ben aldım veremıyomda sİnİr oldum.
valla bende bilmiyorum eşimede banada nikah tokluğu geldi ikimizde konuşmuyoruz bu konuda bir ay daha bekleriz herhalde ayın 21 i adetim inşallah hamile kalırım şu 2 ay içindede tüp bebeğe gerek kalmaz yoksa şimdiden düşünüyorum üçüzleri ben nasıl bakıcam diyeeyvahedigeldismile
hem dördü tutsa nolur ki ölmezsin merak etme Allah gücünü verir.
niye utanıyosunki canım bunlar normal gayet merak ettim bende benim gibi olan varmı diye:1hug:
canım morfoloji şekilsiz sprmlere deniliyomuş
bu tahlillerin en altında yazıyo biz aşılama yaptırdığımızde krugöre göre %15. %2 yazıyodu bende anlamadım demek bu yüzdelik
ben 9 ocakta asilamami yaptirdim arkadaslar.test tarihim 26 ocak
bu ay bir tane yumurtam gelisti ama cok hizli buyudu.adetimin 9. gunu kontrole gittigimizde 18 mm olmustu o gun hemen catlatma ignesi vuruldu.
ben buay ignelerle birlikte ada cayida içmistim acaba ondan mi bu kadar hizli oldu?
umutsuz arkadasim sende ada cayini dene istersen.ama sonra birakiyosun cunku adacayi dusukte yapiyo.
insallah canim. dilegim herkesin bu ay hamile kalmasi ama. bakalim bu ay kimler hamile kalacak listemizde.canım hayırlı olsun 2.aşılaman .İnşallah listemizin yeni hamilesi sen olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?