Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yarın yine görüşelim sizinle konuşmak çok iyi geldi kendinize iyi bakın ben kaçtım.

güle güle canım iyi akşamlar benim eşimde şimdi gelir herkese iyi akşamlar yarın yine burda olun lütfen iyi oluyor hep birlikte konuşuyoruzopuyorumnanaktan

birazdan çıkcam hadi çabuk beyzanur nasıl belli oluyo bu morfoloji

canım morfoloji şekilsiz sprmlere deniliyomuş
bu tahlillerin en altında yazıyo biz aşılama yaptırdığımızde krugöre göre %15. %2 yazıyodu bende anlamadım demek bu yüzdelik

nergisciğim beklenen adet tarihim 8 şubat

nergıs benım adet tarihimde 10 şubat
canım

tamam kızlar ekliyorum llisteye hemen

Canım hadi inşallah ilaçlarla düzelir.Hareket tek sorunsa o da aşılama ile düzeliyor canım.Bizde hareket aşılama öncesi%60, aşılamadaki işlem sonrası%98 olmuştu

canım merak etme birdahaki sefer ilaçların dozunu artırır bu sefer büyür yumurtaların.Hem daha çok gençsin
saol canım amin cümlemizin inşallah canım bilmiorum ya cok az vaktim var 3 gün sonra randevum var durumum anormalmi acaba ya 3gün oldu adet biteli asılama adetle beraber kacıncı gün yapılır normlde

canım bu kişiden kişiye değişiyor.Yumurtaların ne zaman 18mm ve üzeri olursa o zaman çatlatma iğnesi ve sonrasındada aşılama yapılıyor.Bence perşembe gününe kadar seninkiler büyüyecek canım merak etme

ay benım her ay böle ölüyorum sancıdan. ağrı keside içmiyorun. böle çekiorum işte

emine sen bal-tarçın -çörek otunu ne için kullanıyorsun canım. bide eşinnde hareketsızlik varmıydı

Benimde çok ağrım oluyor ama ben içiyorum ağrı kesici napiiim.Ama içinde parastemol olanlardan.Hamilelerinde kullanabildiği ağrı kesiciler.(Örarol)

beyzanur bende 2.aşılamayı yaptırmaya korkuyorumeyvahedigeldismile

Bende tam tersi tedavi falan yaptırmayınca daha bi stres oluydum.Aşılama yaptırınca rahatlıyordum.

Ya kızlar sİze bİŞey sorcam

bu tedavİlerden hİÇ kİlo alan oldumu. Ben aldım veremıyomda sİnİr oldum.

3 aşılama öncesi 59 kiloydum.Şimdi 57 kiloyum, boyum 1.70.Bende anlamadım neden kilo almadım.Sanırım bu bebek hasreti beni yiyip bitirdi bilmiyorumkismile.Hemşirede demişti hiç kilo almadınız diye.Bende bir anormallik olduğunu anlamıştım zaten.

İnşallah tüpe gerek kalmadan gelicek bebişin aleynacığım

hem dördü tutsa nolur ki ölmezsin merak etme Allah gücünü verir.

canım sen bence 3 tane koydur.4 tanesi tutunca genelde bir tanesini hamileliğin ilk üç ayında alıyorlar.

niye utanıyosunki canım bunlar normal gayet merak ettim bende benim gibi olan varmı diye:1hug:

bizdede öyle bir kısmı dışarı çıkıyor

canım morfoloji şekilsiz sprmlere deniliyomuş
bu tahlillerin en altında yazıyo biz aşılama yaptırdığımızde krugöre göre %15. %2 yazıyodu bende anlamadım demek bu yüzdelik

canım %15 olması gereken değer.%2 çıktıysa morfoli bozuk demek.Bizimde sorunumuz morfoloji.%2

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

bumuyani..................DOĞAL YOLDAN.............................................................8 aralık

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü..........................26 aralık

gercek19.....................1.aşılama.................................pregon..........................17ocak

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN............................................................21ocak

nergis55......................DOĞAL YOLDAN..........................................................24 ocak

emineu.....................DOĞAL YOLDAN........................................................... 8 şubat

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN.........................................................10 şubat

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

melek0584.................1.aşılama..................................?????...................................???

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...............................????

pulsargulsen.............1.tüp Bebek........................................................................????

bugulll....................2.aşılama............................??????...................................?????

nazenin28.................2.aşılama..........................??????.....................................????

ben 9 ocakta asilamami yaptirdim arkadaslar.test tarihim 26 ocak
bu ay bir tane yumurtam gelisti ama cok hizli buyudu.adetimin 9. gunu kontrole gittigimizde 18 mm olmustu o gun hemen catlatma ignesi vuruldu.
ben buay ignelerle birlikte ada cayida içmistim acaba ondan mi bu kadar hizli oldu?
umutsuz arkadasim sende ada cayini dene istersen.ama sonra birakiyosun cunku adacayi dusukte yapiyo.

canım hayırlı olsun 2.aşılaman .İnşallah listemizin yeni hamilesi sen olursun.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü..........................26 aralık

gercek19.....................1.aşılama.................................pregon..........................17ocak

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN............................................................21ocak

nergis55......................DOĞAL YOLDAN..........................................................24 ocak

Hatice27............................2.aşılama...............................................................26ocak

emineu.....................DOĞAL YOLDAN........................................................... 8 şubat

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN.........................................................10 şubat

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

melek0584.................1.aşılama..................................?????...................................???

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...............................????

pulsargulsen.............1.tüp Bebek........................................................................????

bugulll....................2.aşılama............................??????...................................?????

nazenin28.................2.aşılama..........................??????.....................................????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…