Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ben çalışıyorum canım kayıt olurken öle yazdım kaldı değiştirim.benım ablam ist oturuyo
ama izin sorun olucak .bakalım hayırlısı

beyzanur o zaman sen istnabulda yaptırabilirsin ablan varmış orada tabi izin alabilirsen ne işte çalışıyosun canım.

--------------------------------------------------------------------------------

Kızlar benim eşimin hem sayı problemi hem morfoloji psoblemi vardı. Sayısı 5 milyon idi ve morfolojisi%99 anormaldi. Yani 5 milyon spermin yarısı canlıydı, diğer yarısının bir kısmı 1. saatte ölüyordu, kalanların birazı geri geri gidiyor,birazının kuyruğu yok başı bozuk falan... Yani ciddi morfoloji bozukluğu vardı. Eşime sperm sayısını artırmak için bitkisel ürün satan GNC den enerji rableti Arginmax, Ginsing Korea ve vitamin evicap kullandı. 3 ay sonra yapılan tahlillerde sperm sayısı 7 milyona çıktı ama morfoloji değişmedi. Spermin sayısından daha önemli olan morfolojisi.Üstüne üstlük ben de Polikistikoverliydim. Ve tüp bebekten başka şans verilmedi..Tüp bebeğin de mikroenjeksiyon yöntemi dışında diğer yöntemle bile şans az dendi. Aşılama hiç düşünülmedi bile..
Fakat nasıl olduysa hamile kaldım. Önemli olan şey kafanızı boşaltmanız. Bize bunlar söylenince nasılsa hamile kalamam düşüncesiyle kabullenip beynimi boşalttım. ve hamile kaldım kızlar.

--------------------------------------------------------------------------------
kızlar bunu wetw bir arkadaş yazmış.
yaradan verınce her şekilde veriyo şu beyınleri bi boşaltsak

kafayı boşaltmak gerçekten çok önemli ama bir türlü yapamıyoruz bir formülü falanda yok.varya bunun formülünü bulana madalya takıcam.:hooray:

arkadaşlar morfoloji için solgar pycnogenol işe yarıyormuş. Yurtdışında kısırlıkla ilgili topiklerde okudum. Kullanıp fayda görenler var. Bir çeşit antioksidan. Solgar satan eczanelerde var. Ben dün sipariş verdim. Denemeye değer diye düşünüyorum.

yok yok şaka şaka ben arkadaşımı dövermiyim bu simgeler çok hoşuma gidiyorda ondan lülülülülülü

biraz pahalı galiba

1 kutusu 50 TL, 3 ay kullanmak gerekiyormuş, ama topiklerde 1 ay kullanıp da faydasını gören de var. Önemli bir yan etkisi yok ilacın.

bugün mutluyum kayınbabam biliyor bize yardım edecek eve gelirken tüp bebek merkezi var yanımızda oraya uğradım bilgi almak için sigortalıysan 2 buçuk milyar tutuyor eğer değilsen 4 buçuk 5 arası bişi , biliyormusun merkeze bin kişiden fazla gelen hasta oluyormuş ve 800 tanesi hamile kalabilmiş yani oran %60 felan sence iyi bir oran değilmi burayamı yaptırsak acaba kafam karıştı kafamçokkarıştı tek biz değiliz burada kayıtlı olmayan binlerce insan var Allah herkese yardım etsin çok zor vallahi,laelaelaelaelae

1 kutusu 50 TL, 3 ay kullanmak gerekiyormuş, ama topiklerde 1 ay kullanıp da faydasını gören de var. Önemli bir yan etkisi yok ilacın.

doktor benim eşimede yazmışta galiba senin dediğin ilaç değil bizimki yurtdışında satılıyormuş sadece isteyen getirtebiliyor ve ücreti 1 milyar felanmış bizde istemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…