beyzanur sen çalışıyomusun ki isminin altında çalışmıyorum yazıyo ne iş.doktor doğru söylüyo tutacağı varsa her yerde tutar.hem şehir dışına gitmek ayrı bir masraf ve yorgunluk demek.benim yaptırdığım merkezde o kadar çok hamile kalan varki ama benim olmadı olmadı mı olmuyo.gerçi bazı merkezlerin misafirhanesi var benim merkezin vardı.
beyzanur o zaman sen istnabulda yaptırabilirsin ablan varmış orada tabi izin alabilirsen ne işte çalışıyosun canım.
kız bu kafayla çalışmak çok zor değilmikafamçokkarıştı
BİZ BURDAYIZ CANIM ASIL SEN NERDESİN GEZMEYE GİDEN SENSİN:dilcikar:
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaenaniknanik
arkadaşlar morfoloji için solgar pycnogenol işe yarıyormuş. Yurtdışında kısırlıkla ilgili topiklerde okudum. Kullanıp fayda görenler var. Bir çeşit antioksidan. Solgar satan eczanelerde var. Ben dün sipariş verdim. Denemeye değer diye düşünüyorum.
doktor benim eşimede yazmışta galiba senin dediğin ilaç değil bizimki yurtdışında satılıyormuş sadece isteyen getirtebiliyor ve ücreti 1 milyar felanmış bizde istemedik1 kutusu 50 TL, 3 ay kullanmak gerekiyormuş, ama topiklerde 1 ay kullanıp da faydasını gören de var. Önemli bir yan etkisi yok ilacın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?