Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba ben de bu ay aşılama olacağım ama bişeysorcam ben şu an da 10.günümdeyim dr klomen verdi pregnyl aynı zamanda bana çarşamba kontrole gel dedi 13.gün oluyor cuma da aşılama olacak büyük ihtimalle geç kalınmış olmuyor mu bazı arkadaşlar daha önce aşılama olmuşlar kafam karıştı yardımcı olursanz çok sevineceğim..

Canım pazartesi tekrar baktır eğer yükselmişse kesin hamilesin.Boşuna cumaya kadar stres yapmamış olursun

tavsiyene uyacağım bende kararsızdım yaptırıp yaptırmamakta ya düşüşe geçerse diye korkuyorum ama bakalım hayırlısı ama bulguları çok şiddetli yaşamaya başladım uamarım psikolojik değildir

Canım klomenle(hapla) yumoşlar geç büyüyor ama iğneyle çabuk büyüyüp geliştiği aşılama daha erken yapılıyor.

lütfen yardım edin

teşekürle canım ama benim inlediğimde hiç bhcg değeri bukadar yüksek olana rastlamadım ve sonuçta ben pregnil yapıralı 11.gün testi yaptırdığımdaysa 9. gündü bhcg titresinin daha düşük olması gerekirdi diye düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur:Saruboceq:

Son düzenleme:
klomeni kullamaya zaten bu cuma başladımadet tarihim 9 ekim cuma günü 8.gündü ilaca başladı.çarşamba gel dedi 13.gün oluyor işte kafama çok takıldı sağda 8 solda 6 yumurtam varmış mm olarak söylemedi

elifnaz33 merhaba hayırlı olur inşallah bak şimdiden dua listesine nergis55 tarafından eklendin umutlu ol ve kafana hiçbirşey takama stres yok tamammı?

nazenin inşallah allah hibirimizin emeklerini boşa çıkarmasın..teşekkür ederim nergis beni de eklediğin için..stresli değilim aslında sadece geç kalmaktan korkuyorum.kontrole gittiğimde çatlamış olursa diye

canı merak etme geç olmuyor yumurtaların çapına göre kara veriliyor ve normal adet siklusunu 28 gün hesaplıyor dr ler

Canım o büyüklüğüne bakmıştır, o yüzden sana çarşamba demiş merak etme

nergis55 teşekkürler canım liste için ellerine sağlık.....dualarda hep beraber olalım....:Saruboceq:

Bişey değil canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…