Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız sen kafayı mı yedin vücudu böyle vitaminsiz bırakarak kilo veremezsin ki sık sık ve az yemen lazım bak o zaman nasıl veriyosun.hem sen kaç kilosunki diyet yapıyosun.

Ben hıÇ dıyet yapamam
boĞazıma dÜŞkÜnÜm
hep moral sıfırken yerım
mutluysam pek yemek yıyemem

eee ne var bunda bu kadar büyütecek aşırı bir kilon yok.böyle aç kalarak olmaz canım olmaz bu sadece metabolizmanın yavaşlamasına sebep olur sağlığını kaybedersin.ara öğünler ye meyve, yoğurt, süt, özellikle muz ve süt tok tutar.bol bol su iç.canım şu an senin vitamine ihtiyacın var tavuk yemekleri yap sebze haşla ye yeterki aç kalma bu çok zararlı.

Ben hıÇ dıyet yapamam
boĞazıma dÜŞkÜnÜm
hep moral sıfırken yerım
mutluysam pek yemek yıyemem
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl Kadın Kategorisine Ekle

valla 3 senedir moral sıfır Allahtan obezite olmadık:roflol::roflol::roflol:

beyzanur aynen bende öyleyim canım bende hiç diyet yapamam açlığa hiç dayanamam hiç öğün atlamam aralarda bile yerim abur cubur buda benim metabolizmamı hızlandırıyo yediklerimi hemen eritiyorum.

zaten tüp bebekte ikiz olacağından onlara koşturmaktan kilo milo kalmaz değildi emine bide evdeki büyük bebek varkaydirigubbakcemile3

benim tam tersine moralim bozuk olduğu zamanlarda yiyemiyorum.iştahım kaçar.

zaten ben dengesiz yediğimden kilo alıyorum yoksa inan hiç bişey yemem eşim akşam yemekte bana kızar kuş kadar yiyorsun diye tamam bundan sonra öğünlerimde yiyicem opuyorumnanaktan

zaten tüp bebekte ikiz olacağından onlara koşturmaktan kilo milo kalmaz değildi emine bide evdeki büyük bebek varkaydirigubbakcemile3

yaniiiii ha şunu bileydin be güzelim ye anam ye can boğazdan gelir.zaten bebişlerin gelince yemek yemeye fırsat bulamazsın şimdi ye afiyet olsun.kız insan onların yüzüne baktıkça doyar zaten be bak yine duygusala bağladımmafoldumben

teşekkür ederim eminecim ben çıksam canım kociş birazdan gelir neyse bu günlük patatesimi yiyimde yarın devam ederim hadi herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan

KIZLAR kızkardeşim kiloluydu doğum yaptı çocukla ilgilenmekten verdı bütük kiloları benden bile zayıf
süt emzirince de anneler kilo veriyomuş öle duymuştum. benım bide işim oturark olduğu için ben kolay veremıyorum kiloyu

ben ankarada yaptırmayı düşünüyorum anatolia merkezinde ama eşimle birlikte gidemem burda doktorum yumurta takibini ben burda yaparım yumurta taoplamayı orda yaparsın dedi

canım bende orayı düşünüyordum.Bize çok uzak olduğu için ve kalma derdimiz ve izin problemimiz olduğu için vazgeçtik.Şimdi bulunduğum şehirde elazığda yaptıracağım şubat gibi.Ama ankaradaki en iyi merkez anatolia canım.İki profda alanında çok iyi doktorlar.Ben hepsini araştırdım, anatolia içlerinde en iyisi.

bende size soruyorum kaç gün kalınıyo ben eşimden ayrılamamda:kedi: onunda burda işi var çıkamaz

Bir kere rapor işlerini onlar hallediyorlarmış yani senin gitmene gerek yok.Belgelerini yolluyormuşsun onlar raporu çıkartıyorlarmış.
Adetin ilk üç günü öngörüşme ve tahlil için gidip bir gün kalıp dönüyormuşsun.Onlar sana söylüyormuş şu gün şu ilaçlara başlıyacaksınız diye.Ve tekrar 2.adetine bir hafta kala gidiyormuşsun.Ondan sonrada yaklaşık 15 gün kadar kalınıyormuş .
Bende bunları eşimin doktor arkadaşından öğrendim.Kadın daha yeni orda yaptırdı ve şuan hamile.
evet canım benim:) nasılsın nergiscim iyimisin?

iyiyim canım sağol.çok tatlıymışsın.

canım bende çok düşündüm ankara istanbul mu yoksa kendi bulunduğum şehir mi diye ve kendi bulunduğum şehirde yaptırmaya karar verdim.İyi mi ettim bilmiyorum ama tutacaksa burdada tutar diye düşündüm.Ay ne billim işte hala karasızım. :uhm:

günaydınnnnlaaaarrrrrrr kızlar dün kayınbabam şu hastanede tüp bebek yapılıyormuş demi demiş eşime ayyy çok mutluyum dualarım kabul oluyor inşallah, kayınbabamın kalbine bi merhamet gelmişken bunu kullanalım değilmi:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…