Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim herşey bizim için kocalarımız çocuk gibiler. bir yükün altından çıkamayınca napiyolar en yakınlarında kim varsa ona çatıyolar malesef biz bayanlar oluyoruz. çok sevındım barıştığına

eeeeeeeeee yumurtalama gunlerınde başlamış çalışmalara devam hemde kırmzı geceliği giyip , bu ay fazla çalışalım ki doğal yoldan hamiş kalalım.

Allahım bu topikteki herkeze yardımcı olsun inş fazla sinirlerimiz bozulmadan bebek sahibi oluruz.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evt canım ikimiznde aynı günler

benım bugun 11. gunum . hep çift günlerinde çalışma vardır. bu sefer değiştircem artık tek gunlerde çalışmaya devam. bu gece başlıyorum. eşim dr gitti yarın ultrasyona gircekmiş. değerleri yükselmiş. iyiye gidiyo. bakalım belki bu ay doğol yoldan hamiş kalırıız.

çalışmalar tam hız devamolumunekankayizsmile bu aralar sıkı çalışalım aklinialirimsmile

benimde 12.gün bugün bugüne kadar 1 gün arayla beraber oldum bundan sonrası için daha sık düşünüyorum sende öyle yap benceyerimseniben

nasilsiniz kizlar? ben cee deyip gidiyorum, aksama gelirim. eminecim esinle barismana sevindim.ee bu aralar fazla kus kalmamak lazim demi )

hoşgeldın hatice

emine yanı hergun mü? olurmu kız öyle, benım bugun 11. gun bende bugun bsşlıycam ay az önce bi ateş bastı menopozlulara döndüm heralde yumurtluyorum.

valla emine benim eşimin sprem tahlili vardı o yuzde adet biteli daha birkez beraber olduk bakalım bugun açılış var...

sancux hatice sizlerede selam sancux senin tedavin n sen nasılsın bakalıme zaman aynı yeremi karar kıldın hatice

valla emine benim eşimin sprem tahlili vardı o yuzde adet biteli daha birkez beraber olduk bakalım bugun açılış var...

açılışa bizide davet edinde gelip kırmızı kurdale keselim hehehehe:roflol::roflol::roflol: rats gele bacım Allah yardımcımız olsun hepimizin amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…