Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben şubatta 2.aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum canım.biliyorsun ben bir kez tüp bebek yaptırdım olmadı şimdi 2.yaptırmak isterim ama maddi durumumuz el vermiyor.

eminecim her aile arasinda olur boyle seyler, moralini bozma.heleki su donemler bizim morale ihtiyacimiz var.ilk asilamami yaptigimiz ay ignelere basladigimda bende esimle tartismistim.ortada kavga edilecek biseyde yoktu. ben sadece bu haftasonu ailenlere neden gidecegiz onemli bir isin mi var diye sordum.hani isin onemli degilse bir hafta erteleyelim suan ignelerimi oluyorum dedim.o da sen bunlari bahane ediyosun oraya gitmek istemiyosun,ne zaman gidecek olsak hep burun kiviriyosun falan dedi.tamam oraya gitmekten buyuk bir mutluluk duymuyorum ama bu sefer iyilikle sormustum kalbimde oyle bisey yoktu.bende altta kalmadim tabi kavga ettik.ve sonuç o ay yumurtalarim iyi gelismedi 16 mm bi tane yumurtam vardi ona asilama yapildi ama tutmadi.ustelik 13 gunde igne olmustum.yani anliycan moral cok önemli zaten sende bunu biliyosun.keske bizim bu donemimizde kocalar biraz daha anlayisli olsa.

emineciğim sıkma canını, inan her evlilikte olur zaman zaman.ınşallah bu mesajı sabah okuduğunda eşinle barışmışsındır bile ve yine eski neşeli eminemiz olmuşsundur

aşkolsun emine sanki ben siteye giriyorumda senin böyle üzgün olduğunu görüyorum ve cevap yazmıyorum inan çok darıldım sabahtan beri ehliyeti almak için uğraştım, kursa gittim sertifika gelmemiş canım sıkıldı anneme gittim ordan saat 5 te eve geldim eşimle birlikte kayınvalideme gittik ordanda saat 12 de kalktık ve şu an saat 1buçuk insaf yani hemen damgayı vuruyorsun insanın yüzüne beni çok kırdın emine mafoldumben

kızlar günaydın

emine canım , kimse için üzülmeye değmez şu 3 gunluk dünyada, inan bizdede oluyo o kavgalar, ama neoluyo 3 gun sonra barışıyoz, barışmak zorundayız. bebek için bende aşılamasonucunu öğrenmeme 2 gun kayınpeder aradı bütün moralimin içine etti . inan 2 gun ağladım. sonunda aşılama tutmadı. sen içine atacak ypıda biz kızdeğilsin anladığım kadarıyla. lafını esirgemessin. vur lafını içine atma sonra kan şekerimiz yükseliyoz değerler bozluyo . canım benım önce sen sen sen. öptüm seni inş eşinle barışmısındır.

bugull meraba canım eşimin tahlil değerli iyi çıktı bugun doktora gitcek bakalım ne diycek şubatta aşılama düşünüyoduk ama değişebilir.

kızlara birbirimize kırılmayalım. biz dert ortağıyız, aynı kaderı yaşıyoruz. tek bir şey için mücadele ediyoruz.

emine kız
senle adet tarıhımız arasında 1 gun var. belki bu ay doğal yoldan hamiş kalırızda aşılamaya gerek kalmaz.

özürdilerim emine sana biraz sert çıktım hakkını helal et ben aslında başkasına kızdım hırsımı senden aldım dün kayınbabamla konuştuk 2 ay felan beklememizi istedi çok üzgünüm kusura bakma adetimede yaklaştımbelki onun etkisi herkese çatıyorumsenağlama

kızlar günaydınlar hepinizi öpüyorum emine canım kimse için kendini sıkmaya değmez sonra acısı senden cıkar ben yaşadım şimdi acısını ben cekiyorm tamam canım kızlar 1 saat sonra test yapmaya gidicem bana dua edin

inş hayırlı sonuçlarla gelirsın esinte

aleyna olsun canım bunda da vardır bır hıkmet belki o 2 ay içinde hamiş kalırsın inş

ya emine nerdersın çatlattın meraktan hadı gel artık

Hayırlı haberini alırsın inşallah canım.kaydirigubbakcemile3

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum bana moral vermek için elinizden geleni yapmışsınız sağolun canlarım.inanın dün çok kötüydüm başım çatlıyodu ağrıdan sinirden sizlerle konuşup dertleşmek istedim burda kimseyi bulamayınca daha kötü oldum.sizleri kırdıysam özür dilerim.aleyna sana gelince aynen senin dediğin gibi resmen bana çatmışsın şimdide ben sana kırıldım sağol verdiğin moral için.bu arada eşimle barıştım.

evet canım geldim.iyiyim çok şükür sabah toplantım vardı giremedim.sen nasılsın.hakkaten ikimizin adet tarihi aynı sayılır bakarsın bu ay ikimizde müjde veririz ne güzel olur dimi.

beyzanur kız bu tarihler benim yumurtlama günlerim seninde öyledir çalışmalar nasıl gidiyo:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…