pulsargulsen nerelerdesin kız hoşgeldin.
hoşgeldın pulsargülsen
nedem girmiyodun nete neler yapıyosun tedaviye devam ediyomusun anlatsana kız neler yapıyosun yoksa hamilemisin
canım tüp bebek yaptırdık uzun protokol oldu 1 aydır uğraşıoruz transferim oldu şimdi beklemedeyiz inşallah hamileyimdir..
hadi canım inşallah ya :CüvCüv:kaç tane transfer yapıldı.kaçıncı günündesin.
3 tane 11 ocakta yapıldı.
öyle olsun bakalım emine ,kızlar artık ayrılmayı düşünüyorum kendimi fazlalık gibi hissettim, kimin kalbini kırdıysam özür dilerim herkes hakkını helal etsin hoşçakalın, Allah hepinizin gönlüne göre versin
daha çok yeni. dinleniyosun değilmi sadece tuvalet ihtiyacın için kalk bence.canım benim Allah yardımcın olsun bol bol dua et beklerken hayırlısıyla tutar inş.:ecrin_bebek: bir kız bir erkek ikiz nasıl olur tabi sağlıklı olsunda buda fena olmaz dimi Rabbim isteyin bende vereyim demiş o dilediği sürece 3 tane bile olur.
bol bol dua ediyorum ALLAHIM İNŞALLAH KABUL EDER...
sevdiklerim hakkımda kötü düşününce deli oluyorum benimde kişiliğim bu vazgeçemiyorum aynısını bazen eşimede yaparım sonra pişman olurum daha çok adetime yaklaşınca oluyo mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım sana bişey dicem 4444 salat ı tefriciye duası var biliyosundur bunu okumanı veya okutmanı tavsiye ederim bu bekleme süresince tanıdığın hoca olur veya akrabalar arkadaşlar olur farketmez bunu bir haftada okuyup bitirebililer.
pulsargulsen canım inş hayırlı olsun trasferın inş hamilesındir. Tedavın olumlu sonuç verır ilk tüp bebek tedavınmıydı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?