Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nedem girmiyodun nete neler yapıyosun tedaviye devam ediyomusun anlatsana kız neler yapıyosun yoksa hamilemisin

öyle olsun bakalım emine ,kızlar artık ayrılmayı düşünüyorum kendimi fazlalık gibi hissettim, kimin kalbini kırdıysam özür dilerim herkes hakkını helal etsin hoşçakalın, Allah hepinizin gönlüne göre versin

3 tane 11 ocakta yapıldı.

daha çok yeni. dinleniyosun değilmi sadece tuvalet ihtiyacın için kalk bence.canım benim Allah yardımcın olsun bol bol dua et beklerken hayırlısıyla tutar inş.:ecrin_bebek: bir kız bir erkek ikiz nasıl olur tabi sağlıklı olsunda buda fena olmaz dimi Rabbim isteyin bende vereyim demiş o dilediği sürece 3 tane bile olur.

saçmalama kız manyakmısın otur oturduğun yerde beni kızdırmaklava:biz burada herşeyi paylaştık birbirimize kızdık kimi zaman güldük ama hiç böyle bişey düşünmedik senin anne olduğunu görmeden hiçbiyere gidemezsin.ikimizde gergindik oldu bitti.hadi sohpete katıl sende:1hug:

bol bol dua ediyorum ALLAHIM İNŞALLAH KABUL EDER...

sevdiklerim hakkımda kötü düşününce deli oluyorum benimde kişiliğim bu vazgeçemiyorum aynısını bazen eşimede yaparım sonra pişman olurum daha çok adetime yaklaşınca oluyo mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Son düzenleme:
bol bol dua ediyorum ALLAHIM İNŞALLAH KABUL EDER...

canım sana bişey dicem 4444 salat ı tefriciye duası var biliyosundur bunu okumanı veya okutmanı tavsiye ederim bu bekleme süresince tanıdığın hoca olur veya akrabalar arkadaşlar olur farketmez bunu bir haftada okuyup bitirebililer.

pulsargulsen canım inş hayırlı olsun trasferın inş hamilesındir. tedavın olumlu sonuç verır ilk tüp bebek tedavınmıydı canım

canım ben hakkında kötü düşünmedim sadece o an destek istedim konuşmak istedim üzüntümü dile getirdim.tamam üzülme artık ben anlıyorum seni benimde adetim yaklaşınca böyle oluyorum.senin bu kayınpederin neden beklemenizi söyledi.

canım okudum ayrıcada 1500 ü geçti yasin okundu (1500 kişi) ALLAHIM İNŞALLAH KABUL EDER

aleyna emine doğru dio . biz burda herşeyiz paylaşıyoz iyi kötü ağlıyacağızda gülceğizde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…