ancak 2 aya parayı toparlayabilirmiş
olsun canım buda Allahtan herşeyde bir hayır vardır. inş doğal yoldan kalırsın o iki aylık dönemde
Yapılan dualar geri çevrilmez canım er geç kabul olur Allah kabul etsin.canım okudum ayrıcada 1500 ü geçti yasin okundu (1500 kişi) ALLAHIM İNŞALLAH KABUL EDER
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisaleyna emine doğru dio . biz burda herşeyiz paylaşıyoz iyi kötü ağlıyacağızda gülceğizde ..
ancak 2 aya parayı toparlayabilirmiş
aleynacım sen çok hassas bir insansın biliyorum ama bu şekilde devam edemezsin bak tüp bebek yaptıracaksın güçlü olmak zorundasın.şu an senin en büyük düşmanın stres yapma bunu üzme kendini.ben herzaman yanındayım hamile kalana kadar destek olucam sana tamam mı canımkaydirigubbakcemile5:teselli:
Yapılan dualar geri çevrilmez canım er geç kabul olur Allah kabul etsin.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
yokya yalana bak amma atmış ha.şimdi bu adamın 5000 tl si yokmuşmu yani.ya sabır gidin kredi falan çekin yaptırın şu adama muhtaç olmayın yaaaaklava:
belki olmasın nerden biliyosun adet olacağını hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıymış canım boşver ya.ben senin üzüntünü paylaşmak istemezmiyim daha ehliyeti alamadım şu gün gel bu gün gel diyorlar bugünde hanımannemle gezmedeydik bu aralar evde değilim sende üzerime geldin başım çatlıyo göğüslerim sızlıyo karnım şiş bide stres tam oluyo yani cuma hastalanıcam bu ayda olmadı mafoldumben
olmuyo işte eşimin maaşı bize yetiyo muhtacız ona neyse ya zaten biraz bekleyelim stres var üzerimde zaten 3 yılın bi onu atıyım
kızlar benim için de dua edin Rabbim hepimizi görendir inşallah dualarımızı kabul eder.ben namaz kılıcam ALLAHA EMANET OLUN...
eşim geldi kızlar herkese iyi akşamlar
tamam canım iyi akşmalar öpüldün.eşim geldi kızlar herkese iyi akşamlar
anam bu herif gecelik görmez oldu kudurdu iyice:roflol::roflol::roflol:şaka şaka bakarım artık o anki psikolojime bağlı belki pembe olanı giyerimaklinialirimsmilekızlar streslerı atalım üzerimizden
e emine bu gece hangı geceliğini giycen
kızlar benim için de dua edin Rabbim hepimizi görendir inşallah dualarımızı kabul eder.ben namaz kılıcam ALLAHA EMANET OLUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?