Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aleynacım sen çok hassas bir insansın biliyorum ama bu şekilde devam edemezsin bak tüp bebek yaptıracaksın güçlü olmak zorundasın.şu an senin en büyük düşmanın stres yapma bunu üzme kendini.ben herzaman yanındayım hamile kalana kadar destek olucam sana tamam mı canımkaydirigubbakcemile5:teselli:

canım okudum ayrıcada 1500 ü geçti yasin okundu (1500 kişi) ALLAHIM İNŞALLAH KABUL EDER
Yapılan dualar geri çevrilmez canım er geç kabul olur Allah kabul etsin.
aleyna emine doğru dio . biz burda herşeyiz paylaşıyoz iyi kötü ağlıyacağızda gülceğizde ..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ancak 2 aya parayı toparlayabilirmiş

yokya yalana bak amma atmış ha.şimdi bu adamın 5000 tl si yokmuşmu yani.ya sabır gidin kredi falan çekin yaptırın şu adama muhtaç olmayın yaaaaklava:

ben senin üzüntünü paylaşmak istemezmiyim daha ehliyeti alamadım şu gün gel bu gün gel diyorlar bugünde hanımannemle gezmedeydik bu aralar evde değilim sende üzerime geldin başım çatlıyo göğüslerim sızlıyo karnım şiş bide stres tam oluyo yani cuma hastalanıcam bu ayda olmadı mafoldumben

olmuyo işte eşimin maaşı bize yetiyo muhtacız ona neyse ya zaten biraz bekleyelim stres var üzerimde zaten 3 yılın bi onu atıyım

kızlar benim için de dua edin Rabbim hepimizi görendir inşallah dualarımızı kabul eder.ben namaz kılıcam ALLAHA EMANET OLUN...

belki olmasın nerden biliyosun adet olacağını hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıymış canım boşver ya.
olmuyo işte eşimin maaşı bize yetiyo muhtacız ona neyse ya zaten biraz bekleyelim stres var üzerimde zaten 3 yılın bi onu atıyım

o zaman bişey diyemicem.iyi sende kafanı toplarsın iyice bakarsın bu arada olur.

eşim geldi kızlar herkese iyi akşamlar
tamam canım iyi akşmalar öpüldün.
kızlar streslerı atalım üzerimizden

e emine bu gece hangı geceliğini giycen
anam bu herif gecelik görmez oldu kudurdu iyice:roflol::roflol::roflol:şaka şaka bakarım artık o anki psikolojime bağlı belki pembe olanı giyerimaklinialirimsmile
kızlar benim için de dua edin Rabbim hepimizi görendir inşallah dualarımızı kabul eder.ben namaz kılıcam ALLAHA EMANET OLUN...

dualarım seninle canım hayırlısıyla inş. tutar.

esinte üzülüyorsun biliyorum ama aşılamada şans zaten%15-20.Kendimizi çok kaptırıyoruz tutar diye ama sonrasındada çok üzülüyoruz.O yüzden 2.aşılamada çok umutlanma yoksa olmayınca insan çok üzülüyor.

pulsargülsen canım tedavin hayırlı olsun.Bizi muhakkak haberdar et , inşallah listemizin yeni hamişi sen olursun.Kendine iyi bak.

emine canım demedimmi sana eşinle barışırsınız diye .Hadi bakalım çalışmalar tam gaz devam etsin.:jeyyar: İnşallah bu ay doğal yoldan olacak

aleyna canım daha dur 22 yaşındasın.Ya biz ne yapalım 30 yaşıma geldim.Şunun şurasında 5-6 yıl sonra yumurtalarımın kalitesi düşecek.Sen daha çok gençsin.Gençliğini böyle üzüntülerle geçirmemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…