Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 31 aralıkta aşılama yapılmıştı sonucum pozitif üstelik aşılamaya pek inanmıyordum ve baştan beri hep olumsuz düşünüyordum...

hoşbulduk 2.aşılamamdı ve hiç ümitli değildim çünkü adet sancılarım vardı ve kendime hiç dikkat etmedim dinlenmedim ama olabiliyormuş...

hoşbulduk 2.aşılamamdı ve hiç ümitli değildim çünkü adet sancılarım vardı ve kendime hiç dikkat etmedim dinlenmedim ama olabiliyormuş...

canım hoşgeldın aramıza benimde ilk aşılamam tutmadı açıkcası 2. yi yaptırmaya korkuyırum.cnım bıraz kendınden bahsedermısın sorununuz neydı acaba
.

aslında daha önce gittiğim doktorlar sizde sorun yok kendiliğinden olur dediler ama ben yaşım ilerliyor diye endişelendiğim için aşılama istedim...

beyzanur eşimin hareketlilik ve morfoloji sorunu yoktu hareketlilik %80 di toplam 154 milyon sperm sayısı bendede herşey normaldi.benim yaşım 31 eşimin 34 ondan acele etmek zorundaydık.

canım adet belirtileri dışında dikkatini çeken bişey olmadımı.ya neden iki belirtide aynı çok sinir oluyorum.

ilk aşılamam 5 kasımdaydı 19 kasımda adet oldum o ay yapmadı aşılama.ara verdi doktorum heralde kist falan oluşmasın diye.2. aşılamam 31 aralıkta oldu.genelde 1 ay ara veriyo ama yaşı ilerlemiş olan bi hasta vardı sanırım onda ara vermeden tedaviye devam ediyordu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…