emine beyza aleyna valla içimde his var hamile kalcaz
inşallah hadi bakalım haticeee kızz bizide arkandan sürüklekaydirigubbakcemile:dance:
Hatice hayırlı olsun cnm Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inş. liste de çok az kişi kalmış hamile olmayan hızla sıra size geliyo kızlar maşallah:))
canım tüp bebekte hiç canın acımıyomuş doktora sordum hep anestezi altında oluyomuş zaten hayırlısı
inşallah canım sıra bizede gelir senin hamileleik nasıl gidiyor
kızlar bu arada nasılsınız gördüğüm kadarıyla keyifler yerinde maşallah hep böyle olursunuz inş. :) opuyorumnanaktan
maşallahoh listemizin kalabalıgına bak maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh eski zamanlardaki gibi
bende öyle hissediyorum canım 2010 hepimize uğur getirecek inş.emine beyza aleyna valla içimde his var hamile kalcaz
benim güzel gidio çok şükür bugün 17:00 de doktor kontrolüm var belki cinsiyetide öğrenirim baya merak ediyorum:)CADIARZU
Geldim geldim.insallah ayami surumusumdurde sizde arkamdan gelirsiniz.ya ben daha hala inanamiyorum.kontrole gidipde bebisimi gorene kadarda inanamiycam heralde.çok mutluyum kizlar. Allah en kisa zamanda sizede nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?