Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hatice şimşek gibi geldi şimşek gibi geri çıktı valla kıııızzzz huuuu kendini kaptırıp yeğenimizi yormaaa:mymeka:

Hatice hayırlı olsun cnm Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inş. liste de çok az kişi kalmış hamile olmayan hızla sıra size geliyo kızlar maşallah:))

kızlar bu arada nasılsınız gördüğüm kadarıyla keyifler yerinde maşallah hep böyle olursunuz inş. :) opuyorumnanaktan

kızlar bu arada nasılsınız gördüğüm kadarıyla keyifler yerinde maşallah hep böyle olursunuz inş. :) opuyorumnanaktan

hasta kendini nasıl hissederse öyleyim ben işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

oh listemizin kalabalıgına bak maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh eski zamanlardaki gibi
maşallah evet ama yinede eski günlerdeki gibi değil hamile kalan arkadaşların kaç tanesi aramızda şu an.
emine beyza aleyna valla içimde his var hamile kalcaz
bende öyle hissediyorum canım 2010 hepimize uğur getirecek inş.

Geldim geldim.insallah ayami surumusumdurde sizde arkamdan gelirsiniz.ya ben daha hala inanamiyorum.kontrole gidipde bebisimi gorene kadarda inanamiycam heralde.çok mutluyum kizlar. Allah en kisa zamanda sizede nasip etsin insallah.

Geldim geldim.insallah ayami surumusumdurde sizde arkamdan gelirsiniz.ya ben daha hala inanamiyorum.kontrole gidipde bebisimi gorene kadarda inanamiycam heralde.çok mutluyum kizlar. Allah en kisa zamanda sizede nasip etsin insallah.

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…