Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
haticecim inşallah kontrolde kesenide görürsünde mutluluğun dahada artar.
sen 2. aşılamayla hamile kaldın. bende yapsam mı 2. aşılamayı ya çok korkuyorum.
eşimin değerleri düzelmiş dr yapalım dio
ama ben kararsızım

ya emine napalım bi önce bu duyguyu yaşamak isyorum.

allahım herkeze yaşat yarabbım bu duyguyu

inşallah sorun olmaz tatlım benim tabi şımar sevin hakın ama bizi yalnız bırakma

bu ay adet olursam 2.aşılamayı yaptırıcam canım.
emine can demek emine canım benim demek candan istemek demek eşimin adı burak ben ona hep burak can derim

kız senin bu kısaltmaların beni öldürecek:roflol::roflol:

canim simdi siz orda cok para veriyosunuz ya asilama yaptir yada yaptirma diyemiycem simdi asilama yaptir derim olmazsa kendimi suçlu hissederim, hem maddi yonden hem manevi yonden yipranirsin.ama esinin spermleri duzeldi diyosun, hem rapor almak için belki bir kere daha denesen.hem asilamada tup bebege gore vucut daha az yipraniyo.ama yinede sen kendin içinden nasil geliyorsa oyle davran.dilegim insallah hiç birini yapmadan hamile kalman.insallah oylede olur.

10 dakika sonra geliyorum kizlar.

KIZLARRRRRRRR

içim pır pır böle sanki ben hamileyim .hatice doya doya sevın canım Allahım bu kadar beklemenin
ardına inş üzücü bir olayla karşılaştırmaz seni. canım benım .

opuyorumnanaktanhatice canım çok çok tebrik ederim.ınş.. sorunsuz bir hamilelik geçirirsin.Ve sonunda nazlı melegine kavuşursun....ıkinci aşılamaya daha sıcak bakmaya başladım sayende.......Darısı tüm isteyenlere ve bana olsun

aleyna hastalanmısın galiba ama bak fazla üzülme şimdi kendini çok hırpalama.Yaşadıgın moral bozuklugu önümüzdeki ayları da etkiliyormuş....Şansını azaltma canım

KIZLARRRRRRRR

içim pır pır böle sanki ben hamileyim .hatice doya doya sevın canım Allahım bu kadar beklemenin
ardına inş üzücü bir olayla karşılaştırmaz seni. canım benım .

inşallaaaaaaaaah canım hissettiğin gibi.sanki bendede bi kıpırtılar var kız aramızda 2 gün var bakarsın 2 gün arayla listeye bizde geçeriz ne güzel olur dimi Allahım sen yardım et bizlere amiiiiiin.

Kızlar nasılsınız,Hamiş haberi okuyunca sevinçten hemen tebrik edeyim dedim.Oyüzden selam veremedim...Kusura bakmayın,inanıyorum yakında kendimize gebelik bölümünde topik açacaz

hasta kendini nasıl hissederse öyleyim ben işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ay canım benim geçmiş olsun Allah şifa versin evet üç buçuk aylık olduk:) hızlı geçio zaman

sulecik napıyosun canım haticenin sevincinden seninle konuşamadık.ne var ne yok nasıl gidiyo hayat.

ya kızlar hamileler kaçıyo demişsiniz ben gerçekten bi yere kaçmıyorum her zaman takip ediyorum sizi ve içimden öyle geliyorki çok yakın zamanda sizlerde hamiş olacaksınız bu arada nergis nerelerde tatilde girmiyo galiba pek nete.
aleynacım hastalık olayınıda yanlış anladım galiba:) inan bana herşey bir gün yoluna girecek o kırmızılardan kurtulcan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…