canım ne demek istemişsin anlamadım
ee mutlu olmammi canim, 4 yildanberi bu ani bekliyorum.bu 4 yil içinde neler yasadim neler ne hayal kirikliklari.ama Allah'im en sonunda bizimde yuzumuzu guldurdu.insallah kontrole gittigimizde de bebegimizi sag salim goruruz.ilk hamileligimde kontrole gittigimizde sevinerek bebegimizi gorme hayaliyle gitmistik ama kotu haberle yani bebegimizin yasamadigini ogrenerek geri donmustuk.Allah'im insallah bu sefer sag salim kucagimiza almayi nasip eder.Allah sizide en kisa zamanda hamile olmayi nasip etsin insallah.
bu ay adet olursam 2.aşılamayı yaptırıcam canım.haticecim inşallah kontrolde kesenide görürsünde mutluluğun dahada artar.
sen 2. aşılamayla hamile kaldın. bende yapsam mı 2. aşılamayı ya çok korkuyorum.
eşimin değerleri düzelmiş dr yapalım dio
ama ben kararsızım
ya emine napalım bi önce bu duyguyu yaşamak isyorum.
allahım herkeze yaşat yarabbım bu duyguyu
emine can demek emine canım benim demek candan istemek demek eşimin adı burak ben ona hep burak can derim
inşallah sorun olmaz tatlım benim tabi şımar sevin hakın ama bizi yalnız bırakma
haticecim inşallah kontrolde kesenide görürsünde mutluluğun dahada artar.
sen 2. aşılamayla hamile kaldın. bende yapsam mı 2. aşılamayı ya çok korkuyorum.
eşimin değerleri düzelmiş dr yapalım dio
ama ben kararsızım
ya emine napalım bi önce bu duyguyu yaşamak isyorum.
allahım herkeze yaşat yarabbım bu duyguyu
sizi yalniz birakirmiyim hiç. hepinizin hamile oldugunu görmeden gitmek yok, sonrasindada yeni bi topik acariz kendimize.oradan devam ederiz.
KIZLARRRRRRRR
içim pır pır böle sanki ben hamileyim .hatice doya doya sevın canım Allahım bu kadar beklemenin
ardına inş üzücü bir olayla karşılaştırmaz seni. canım benım .
hasta kendini nasıl hissederse öyleyim ben işte mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?