Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Geldim geldim.insallah ayami surumusumdurde sizde arkamdan gelirsiniz.ya ben daha hala inanamiyorum.kontrole gidipde bebisimi gorene kadarda inanamiycam heralde.çok mutluyum kizlar. Allah en kisa zamanda sizede nasip etsin insallah.

hatice tatlım listeye eklendin hayırlı olsun inşallah senin eşinde sorun varmıydı belirti yaşadınmı hiç

kıssss sen desene eşindemi sendemi belirtiler neler
hem esimde hem bendeydi.
esimde sperm sayisi normalin altindaydi ve 1 saat sonra canli sperm sayisi cok dusuyodu.
bendeki sorunda hipofiz adenome var. bu yuzdende prolaktin hormonum yuksekti.yaklasik iki yildanberi dostinex kullaniyorum. halende devam ediyorum.

belirtilerde sadece gögüs uçlarim dokundugumda cok hafif aciyodu.halende oyle.bunun disinda hiç bir belirti yok.gercek belirtiler iki hafta sonra baslar heralde.

hatice hanım oh bu ne mutluluk

ee mutlu olmammi canim, 4 yildanberi bu ani bekliyorum.bu 4 yil içinde neler yasadim neler ne hayal kirikliklari.ama Allah'im en sonunda bizimde yuzumuzu guldurdu.insallah kontrole gittigimizde de bebegimizi sag salim goruruz.ilk hamileligimde kontrole gittigimizde sevinerek bebegimizi gorme hayaliyle gitmistik ama kotu haberle yani bebegimizin yasamadigini ogrenerek geri donmustuk.Allah'im insallah bu sefer sag salim kucagimiza almayi nasip eder.Allah sizide en kisa zamanda hamile olmayi nasip etsin insallah.

tabiki olacaksın bu senin hakkın.hepimiz bu anı yaşamak için neler yapıyoruz Allaha ne kadar şükretsen azdır.inş. sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleride görürsün.anın tadını çıkar sevinçten çığlık at yıllardır bu anı bekledim şimdi sevinçten havalara uçma zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…