hatice ben sana bişey sorucam hamile kalınca göz bebekleri büyüyomuş seninkiler büyüdümü bi aynaya bakıp söylermisin merak ediyorum.
hatice ben sana bişey sorucam hamile kalınca göz bebekleri büyüyomuş seninkiler büyüdümü bi aynaya bakıp söylermisin merak ediyorum.
ben iyice kafayı yedim herhalde unuttum senin aşılama ile hamile kaldığını.ben asilamayla hamile kaldim ya kiz. catlatma ignem vurulduktan sonra asilamanin yapilacagi gun agrimaya basladi goguslerim. belki benim ilaclardan oyle olmustur sen yinede moralini bozma.herkeste ayni olacak diye bisey yok.kafani rahat tut pozitif dusun
hatice geçmiş olsun canım... inş dahada büyümez. Allah bebeğine ve sana yardımcı olsun. amin
emine daha erken canım senın niye moral böle bozuk gerçi benımde hiç keyfim yokk çalışmak istemiyorum. öföf
şulecık naber canım
ya benım nett geliyo gidyo kusura bakmayın. canlarım inş bu sene bebeğimizi kucağımıza alırız. Allahım düşmanıma bile verme bu evlat hasretini.
baktim bisey farkedemedim.
:roflol::roflol::roflol:
ne gülüyon yaaaaaaaamafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
kız göz bebeğin varya hani gözünün içindeki küçük siyah renk varya o nasıl mesela ışığa baktığın zaman küçülür hiç dikkat etmedinmi.
kız yanlış anlama ne ağlıyorsun ben adetim başladıktan sonra eski halime geri dönerim amannn sende herşeye alınıyorsun hıııı kızıcam:mymeka:
sen eski haline dönebilirsin ama ben şu an senin adetten önceki durumundayım merak ettim sordum hep derlerya hamile kalınca göz bebekleri büyür bende merak ettim doğrumu diye. ne var bunda gülecekbilmiyorumkismile:1no2:
ya emine sorumacevap vermedın.
sen yumurtalama günü hasaplarken adetın 1. gununden saymaya başlamıyomusun. 12-14-16 olmuyomu yumurtalama günleri ben yanlışmı hesaplıyom ozaman.
canım bende 10. dan başladım saymaya şubat 21- (12.gun) şubat 23 (14. gun) şubat 25( 16. gun şubat 27 (18. gun ) bugunler ben böyle hesaplıyım . daha çok 12-14 gunlerı iyiymiş. dr öle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?