Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hatice ben sana bişey sorucam hamile kalınca göz bebekleri büyüyomuş seninkiler büyüdümü bi aynaya bakıp söylermisin merak ediyorum.

kiz eminem takma kafaya sonrasinda iliskiye girmedim diye.erkek spermi iki üç gun yasiyo onlar kapida yumurtanin gelmesini bekliyo yumurta catlayinca etrafina saldiriyolar.sen benden daha fazla bilirsin bu isleri.boyle dusunupte vucudunu olmiycak diye sartlama bakim aaaa kizarim bak

ben iyice kafayı yedim herhalde unuttum senin aşılama ile hamile kaldığını.

bilmiyorum canım içim sıkılıyo işte.

kız yanlış anlama ne ağlıyorsun ben adetim başladıktan sonra eski halime geri dönerim amannn sende herşeye alınıyorsun hıııı kızıcam:mymeka:

sen eski haline dönebilirsin ama ben şu an senin adetten önceki durumundayım merak ettim sordum hep derlerya hamile kalınca göz bebekleri büyür bende merak ettim doğrumu diye. ne var bunda gülecekbilmiyorumkismile:1no2:

ya emine sorumacevap vermedın.

sen yumurtalama günü hasaplarken adetın 1. gununden saymaya başlamıyomusun. 12-14-16 olmuyomu yumurtalama günleri ben yanlışmı hesaplıyom ozaman.

sen eski haline dönebilirsin ama ben şu an senin adetten önceki durumundayım merak ettim sordum hep derlerya hamile kalınca göz bebekleri büyür bende merak ettim doğrumu diye. ne var bunda gülecekbilmiyorumkismile:1no2:

ben seni anlıyorum canım hemen alınma o soruyu okuyunca küçük bir tepkiydi özür dilerim:çok üzgünüm:

ya emine sorumacevap vermedın.

sen yumurtalama günü hasaplarken adetın 1. gununden saymaya başlamıyomusun. 12-14-16 olmuyomu yumurtalama günleri ben yanlışmı hesaplıyom ozaman.

pardon canım.kız şimdi ben 8 ocakta adet oldum 8 den saymaya başla 8-9-10-11-12-13-14-15-16-17.(10.gün) 18-19-20-21.(14.gün) canım.yani 17-21 arasıymış canım ben 16 ı demişim.sen nasıl hesapladın bi söylesene.şu otomatik hesaplayıcılar varya onlarla hesapla aynı sonuç çıkar.bnimki hesaplayıcıda 16-21 çıkmıştı.

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

canım bende 10. dan başladım saymaya şubat 21- (12.gun) şubat 23 (14. gun) şubat 25( 16. gun şubat 27 (18. gun ) bugunler ben böyle hesaplıyım . daha çok 12-14 gunlerı iyiymiş. dr öle demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…