Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hatice ne ilacı o canım ne için kullanıyosun.

benim beynimde hipofiz buyumesi var. 8mm buyuklugunde onun buyumemesi için. bu hipofiz prolaktinide cok yukseltiyo.benim bebek sahibi olamama nedenlerimden bi taneside buydu.onun için kullaniyodum.dun aksam internette baktim hamile oldugunu ogrendiginde birakilmasi gerekiyomus.ama doktoruma dun esim sormustu ilk ekografiye kadar devam etsin demis.

canım ya geçmiş osun çok üzüldüm önemli bir hastalıkmı:çok üzgünüm:

AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aleyna moral olsun sana canımyerimseniben
ısim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................ıncirkürü..........................26 aralıkhamilemiz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Hatice27..................2.aşılama..............................?????..............................26ocak hamilemiz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

gercek19.....................1.aşılama.................................pregon..........................17ocak

aleyna222..................1.tüp bebek............................................................şubat hamilesi olacak inşallah

esinte...........................1.aşılama............................pregon,ovitrelle....................22 ocakbidaki aya inşallah

nergis55......................DOĞAL YOLDAN..........................................................24 şubat

emineu.....................DOĞAL YOLDAN........................................................... 8 şubat

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN.........................................................10 şubat

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

melek0584.................1.aşılama..................................?????...................................???

pulsargulsen.............1.tüp Bebek........................................................................????

bugulll....................tüp bebek...........................??????...................................nisan

nazenin28.................2.aşılama..........................??????.....................................????

sancux....................1.tüp Bebek.................................................................????[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Son düzenleme:
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

ayyy teşekkür ederim canım inşallah inşallah hep beraber şübat ayında:dance:

canım ya geçmiş osun çok üzüldüm önemli bir hastalıkmı:çok üzgünüm:
cok onemli bir hastalik degil canim, uzman doktor bebek yapabilirsiniz,hamileliginiz sirasinda ilaci birakirsiniz bikac mm buyur ama zarari olmaz demisti.simdi benim kafama takilan ilk ekografiye kadar bu ilaci devam edersem ya bebegime zarar verirse diye korkuyorum ama bi yandanda doktorumun dedigine guvenmek istiyorum.

başka bir kadın doğumcuya sor internetten bak nerde oturuyorsan anlat derdini rahatla böyle durulmaz ama şuda var bir zamana kadar ilaç bebeğe geçmiyormuş ama hangi zamana kadar bilmiyorum

e iyiya inşallah hamilelik belirtisidir:teytey:

inan öyle bir duruma geldimki artık hiçbirşeyi hamilelik belirtisi olarak görmüyorum sadece sinirimi bozuyor.bugüne kadar o kadar çok hamilelik belirtisi yaşadımki hepside psikoljikti.artık inanmıyorum bu belirtilereama inşallah senin dediğin gibi olur canım sağolopuyorumnanaktan

başka bir kadın doğumcuya sor internetten bak nerde oturuyorsan anlat derdini rahatla böyle durulmaz ama şuda var bir zamana kadar ilaç bebeğe geçmiyormuş ama hangi zamana kadar bilmiyorum

bide bu ilacin normal dozu haftada iki kere alinmasi ama ben haftada bi kere aliyorum.belki bu yuzden devam etmemi istemis olabilir.esim suan evde yok yarin gelcek bi gelsinde bi daha email gondersin sorsun bakalim neden devam etmemizi istiyo.ben fransizcayi duzgun yazamiyorumda o yuzden esime sordurcam.yani nenden kendin sormuyorsun diye merak ederseniz diye soyluyorum

bence erken degil. sen gecen gun yumurtlama zamanim bu aralar demiyomuydun? gogus agrisi yumurta catladiktan sonra basliyo.en azindan bende oyle oluyodu.bence ondandir.

nasıl yanibilmiyorumkismilebenim yumurtlama zamanım ayın 16 -21 arasıydı yumurta çatlayıncamı ağrı oluyo benimki ayın 21 den sonra ağrımaya başladı.o yüzden sinirim bozuldu.eğer öylesye bu ayda hiç umut yok çünkü gögüs ağrısı başladıktan sonra ilişkiye girmedim.bu ayda boşa gitti desene sen öyle yaparakmı hamile kaldın canım.şimdi dahada canım sıkıldı.

kiz sen bana dememismiydin adetten onceki belirtilere kafani takma diye.bak benim gogusler daha cok agrimiyo sadece uçlarina dokununca cok az hassasiyeti var.adetten once vucudunuzda hiç bir belirti arayipta kendinizi yormayin, ne zaman adet gecikti o zaman test yaparsiniz.soylemesi kolay diyeceksiniz ama bende bu gune kadar sizin yasadiklarinizi yasadim.

hatice geçmiş olsun canım... inş dahada büyümez. Allah bebeğine ve sana yardımcı olsun. amin

emine daha erken canım senın niye moral böle bozuk gerçi benımde hiç keyfim yokk çalışmak istemiyorum. öföf

şulecık naber canım

ya benım nett geliyo gidyo kusura bakmayın. canlarım inş bu sene bebeğimizi kucağımıza alırız. Allahım düşmanıma bile verme bu evlat hasretini.

aaa sen fransadamısın çok ilginç ben burda olduğunu sanıyordum ailen burda herhalde zor oluyormu canım

ben asilamayla hamile kaldim ya kiz. catlatma ignem vurulduktan sonra asilamanin yapilacagi gun agrimaya basladi goguslerim. belki benim ilaclardan oyle olmustur sen yinede moralini bozma.herkeste ayni olacak diye bisey yok.kafani rahat tut pozitif dusun

canım emınem şimdi senın yumurtalama nasıl 16-21 arası ben anlamadım adetın 1. gundan saymaya başladığımızda. 12-14-16 olarak gelmiyomu. doktorlar hep öyle hesaplıyo bende yanlış yapıyom kız kafam karıştı şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…