iyiyim canim.yegeninde iyi aksam biraz varligini belli etti kasiklarimda igne batar gibi batmalar vardi.
ya ben daha hala inanamiyorum, keseyi gormedende inanamiycam heralde.
kizlar benim kafam biraz karisik, simdi ben dostinex kullaniyorum.internette arastirdim hamile kaldigini ogrenince birakilmasi gerekiyomus, ama benim doktorum ilk ekogragiye kadar devam etmemi soyluyo.
napcami bilemiyorum
bitirdim çok şükür 2 saat uğraştırıyor beni canım ya sen zeytinyağlı yaprak sarmasının içine ne koyuyorsun akşama ondanda sarsam diyorum
şimdi tertemiz oldun haaa hadi bakalım adet bitiminde hazır vaziyettesin:jeyyar:canım ben antepli olduğum için bütün yemekleri acılı yaparım acı yemezsem yemekten bişey anlamam.yaprak sarmasınıda acı yaparım pirinci sıcak suda ıslatırım biraz, içine soğan sarımsak, biber salçası, domates salçası, toz biber karabiber, koyarım.herkes farklı yapıyo kuru nane koyanda var isteğe göre değişiyo canım.
selam kızlar
şimdi tertemiz oldun haaa hadi bakalım adet bitiminde hazır vaziyettesin:jeyyar:canım ben antepli olduğum için bütün yemekleri acılı yaparım acı yemezsem yemekten bişey anlamam.yaprak sarmasınıda acı yaparım pirinci sıcak suda ıslatırım biraz, içine soğan sarımsak, biber salçası, domates salçası, toz biber karabiber, koyarım.herkes farklı yapıyo kuru nane koyanda var isteğe göre değişiyo canım.
selam emine aleyna şule beyza hatice kocaman öptüm ya ilişkide dışarda sperm fazla kalıyo biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?