Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben bu ay tüp bebeğe başladım ama size söylemedim süpriz yapıyım diye şimdide sizlere emineye danışıcam şeyler vardı

Ayyyyyyyy hayırlısı canım inş. tedavin başarılı geçer desene yıl bitmeden anne olucan Allahın izniyle Tedavin başladımı hangi aşamadasın

canım ya bugün 5. günüm puregon kullanıyorum 225 lik doktor şimdide olguraton diye bi ilaç istedi o ne işe yarıyor sen tüp bebek yaptırmamıştın değilmi

yaptırmadım canım ama ilaçları agır diye biliyorum yan etki yapmaz inş. bilemiyorum o ilacı canım tüp bebek topiklerinde bulabilirsin belki

iyiyim işte ne olsun biz akışına bıraktık bu işi bahara kadar düşünmüyorum

kızlar nerdesnizin aşkolsun beni böyle bir günümde yanlız bırakıyorsunuz emineeeee mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben ya benim streslenmemem lazım

kızlar merhaba

aleyna hayırlı olsun canım valla hiç tüp bebek hakkımda bılgım yok. nerde yaptırıyosun kayseridermi.

gerçekten de şaşırtın bızi süpriz oldu daha cumrtesi günü nerde yaptırım fikir alıyodun. merğer başlamışsın hakkında hayırlı olur cabım. inş bebeğine kavurşursun.

teşekkür ederim canım evet kayseride yaptırıyorum size süpriz yapayım dedim ama sabredemedim ama inan çok pahalı puregonun tanesi 493 tl ve ondan 3 kutu kullanıyorum ondan hariç çatlatma iğnesi felan var neyse kayınbabam bize yardım ediyor o olmasa yaptıramayız zaten Allah yardımcımız olsun inşallah bu ay bebeğime kavuşurum

canım ya bugün 5. günüm puregon kullanıyorum 225 lik doktor şimdide olguraton diye bi ilaç istedi o ne işe yarıyor sen tüp bebek yaptırmamıştın değilmi
canım orgalutran bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi.
kızlar nerdesnizin aşkolsun beni böyle bir günümde yanlız bırakıyorsunuz emineeeee mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben ya benim streslenmemem lazım

sabah çok işim vardı giremedim.çok sevindim canım hayırlı olsun şimdiden.inş. kavuşursun bebişine:ecrin_bebek:

canım çatlatma iğnesi değil herhalde erken çatlatmayı önleyici değilmi emine ne olur dualarınızı bekliyorum Allah rızası için bu son olsun artık çok yıprandım ilaçlar beni bitirdi

canlar işim çıktı birazdan gelirim.bugün benimde heyheylerim üzerimde.adetim yakın sinirlerim gergin işim başımdan aşkın imdaaaaaaaaaat of ya çok canım sıkkın görüşürüz işim bitince çok sürmez herhalde.aleyna ayrıntılı konuşuruz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…