Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım tabiki öyle umudumu yitirmiyorum inancım sonsuz Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek nasıl bir duygu olduğunu en iyi siz anlarsınız o yüzden sadece sizinle konuşuyorum bu konuları ama bazen dayanacak gücüm kalmıyo.inş. canım sağ salim görürsün bebeğini.

üfff ne zor süreçmiş bu emine üzülme canım hepsi geçicek inşallah hadi gül biraz

yokya bugün gülmek gelmiyo içimden Allahım sen sabır ver yarabbim.

ama böyle olmazki benim streslenmem lazım yaaaaa üzmeyin beni güzel şeylerden bahsedinmafoldumben

ama böyle olmazki benim streslenmem lazım yaaaaa üzmeyin beni güzel şeylerden bahsedinmafoldumben

aleyna bana kızma ama şu an sadece kendini düşünüyosun tamam streslenmem lazım ama bende bugün stersliyim sen beni teselli edeceğine benim streslenmemem lazım diye kızıyosun bravo sana.özür dilerim seni strese soktuğum için.

emnine can sana ne oldu tatlım ne olur üzülme herşeyin saati vardır napalım buda sınavımız canım benim yarın görüşelim sinirlerini alırım kocaman öptümzemuszemus

meraba ezmag123 hoşgeldin canım aşılamamı yaptıracaksın.

merhaba cnm evet 2.aşılamam olacak bu gün çatlatma iğnesi vurunucağım akşam 21.00 da çarşambada aşılama inş.. hepimizin aşılaması tutarda bebeklerimize kavuşuruz...:Saruboceq::lepi:

merhaba cnm evet 2.aşılamam olacak bu gün çatlatma iğnesi vurunucağım akşam 21.00 da çarşambada aşılama inş.. hepimizin aşılaması tutarda bebeklerimize kavuşuruz...:Saruboceq::lepi:

merhaba gamze, sanirim nikin isminin tersten yazilisi.
insallah asilaman tutar. benim ikinci asilamam tuttu suan hamileyim.insallah sende hamile kalirsin

canım hoşgeldin aramıza . 2 aşılaman hayırlı olsun canım. Allah en yakında senı ve bizleri bebek sahibi yapar.

işim vardı canım çıktım sen napıyon nasılsın devam ediyomu akıntın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…