canım tabiki öyle umudumu yitirmiyorum inancım sonsuz Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek nasıl bir duygu olduğunu en iyi siz anlarsınız o yüzden sadece sizinle konuşuyorum bu konuları ama bazen dayanacak gücüm kalmıyo.inş. canım sağ salim görürsün bebeğini.üzülme canim benim, umudunuda yitirme.vakti gelince olucak ben inaniyorum.cunku sen daha once hamile kaldin vucudun buna alisik. bende senin gibi ümitsizdim, olucani hiç ihtimal vermiyodum.ama oldu iste Rabbim istedikten sonra hersey olur.bende haftaya persembe gunu kontrolum var. insallah bebegimi sag salim gorebilirim.cok korkuyorum.
üfff ne zor süreçmiş bu emine üzülme canım hepsi geçicek inşallah hadi gül biraz
ama böyle olmazki benim streslenmem lazım yaaaaa üzmeyin beni güzel şeylerden bahsedinmafoldumben
meraba ezmag123 hoşgeldin canım aşılamamı yaptıracaksın.
merhaba cnm evet 2.aşılamam olacak bu gün çatlatma iğnesi vurunucağım akşam 21.00 da çarşambada aşılama inş.. hepimizin aşılaması tutarda bebeklerimize kavuşuruz...:Saruboceq::lepi:
merhaba cnm evet 2.aşılamam olacak bu gün çatlatma iğnesi vurunucağım akşam 21.00 da çarşambada aşılama inş.. hepimizin aşılaması tutarda bebeklerimize kavuşuruz...:Saruboceq::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?