Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canımya şubatın 23 de adetim bekliyoz hiç bukadar adetim bir an önce diye beklemezdim inşallah hemen adet olurumda tedaviye başlarım kız amin de:dance:

kızım sen delimisin insan adetim gelsin diye heycanlanırmı önce inşallah hamileyimdir hastalanmam der ben öyle dedim ama hamiş olamadım:1no2:

herkese meraba. kiz aleyna insallah hayirlisiyla hamile kalirsin.hep pozitif dusun canim negatif dusunceleri kafandan cikar. bende iki asilamamda da puregon kullanmistim ama benim doz dusuktu 50 unite. orgalutron da yumurtalarin erken catlamamasi için. ben ilk asilamamda kullanmistim. sanirim iki gunden fazla kullanmamak gerekiyomus.bana doktor 3 tane yazmisti, bize soylemedi kac gun yapilmasi gerektigini. bizde 3 tane yazmis hepsi yapilir diye yaptik, sonra hastaneye gittigimizde dosyamda o ilacin karsininda dikkat iki taneden fazla yapilmayacak yaziyodu. zaten benim yumurtada erken catlamis gitmisti sonra arkadan gelenleri gelistirdiler ama olmadi.sen kactane yapacaksin bu ilactan.bide belki seninki tup bebek için oldugundan farkli olabilir o yuzden yinede doktoruna sor.

canım ben aşılamada bu ilaçlardan kullanmamıştım gonal f 75 lik vurunmuştum bide çatlatma iğnesi oldum 2 gün sonra aşılamam olmuştu ama bu tüp biraz farklı puredon 225 lik vurunuyorum her gün sabah kahvaltısından sonra vitamin ilacı içiyorum ve şimdide doktorum puregona devam ve yanında orgalutran kullanacaksın dedi 5 tane işte daha sonra çatlatma iğnesi ve preglyn diye bir iğne daha offfff karnım kevgire döndü neyse ilerki güzel günler için boşşşşveeeeerrrr :dance: :dance: :dance:

eee sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

simdilik iyi gidiyo canim, dun biraz kasiklarimda batmalar vardi cok kipirdadigimdan oldu heralde.esim bugun hastaneden ekografi için randevu aldi, gelecek hafta persembe gunu gitcez, bebegimizi gormeye:ecrin_bebek:.insallah hersey yolunda gider.

hayırlısı olsun canım sende orda gurbet ellerde yanlızsın değilmi senin çin çok zordur benimkide bir zamanlar amerikaya gidicem diye çabalamıştı ama bu sorunlarımız çıkınca oturuverdi

kızım sen delimisin insan adetim gelsin diye heycanlanırmı önce inşallah hamileyimdir hastalanmam der ben öyle dedim ama hamiş olamadım:1no2:

bunu ne cok isterim olmuyo ne yapabilirim bu ay tüpbebek tedavisine başlıcam oyüzden bir an önce gelsinki bende bebepğime bir an önce kavuşayım yoruldum artık her ay beklemekten artık hayal kırıklığına uğramak istemiom yazık değilmi bize artık kendimizi sıka sıka hastalanacağız bu sefer bebiş olsa oan doymadan hastalıkla mücadele et tabi inşallah hamileyimdir tüpbebeğe gerek kalmaz

inş canım amimmmm

ya kızlar beim sürekli çamaşırımda ıslaklık var neden anlamadım. daha adet olmama 10 gün var.
emine sende ne var ne yok

canım benimde 8 gün var sivilcelerim çıktı çamaşırımdada ıslaklık var genelde adet öncesi oluyo bu ıslaklık bu aydanda benim umudum yok.inş. senin bu ay olmuştur canım.

peki sende ateşlenmede varmı ay menopuzlulara döndüm valla.
inş bu ay hamiş kalırız canım hepimiz.

herşeyi bırakıp gidesim var bugün şöyle kimsenin olmadığı bir yere ne ilaç ne doktor ne bitkisel kürler herşeyden bıktım artık her ay hayal kırıklığı her ay hüsran, hiçkimseyle konuşmak istemiyorum sadece sizlerle konuşmak istiyorum.ne olur kusuruma bakmayın kızlar sizleri özdüysem ama artık bende anne olmak istiyorum kimseye imrenerek bakmak istemiyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım aynen benimde öyle inan çalışmak istemiyorum.milletin çocuğunuda sevmek istemiyorum.
isyankar da olmak istemiyorum. ama hepimiz insanı sabır bıryere kadar bazen böle tıkanıyo ne ağlıyabiliyosun nede gülebiliyosun ormanlık bir yere gidip kendini dinlemek istiyosun. ama olmuyo işte.
kendimiz bunaltmayalım. Allahın izniye meleklereimize kavuşcağız

üzülme canim benim, umudunuda yitirme.vakti gelince olucak ben inaniyorum.cunku sen daha once hamile kaldin vucudun buna alisik. bende senin gibi ümitsizdim, olucani hiç ihtimal vermiyodum.ama oldu iste Rabbim istedikten sonra hersey olur.bende haftaya persembe gunu kontrolum var. insallah bebegimi sag salim gorebilirim.cok korkuyorum.

hayat zaten okul değilmi buda bizim sınavımız Allah beerinden saklasın. ya sağlımıza bişey ola eşimize akrabamıza bişey olsa. herşeyde vardır bir hayır. bunada şükür. diyelim. napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…