yok canımya şubatın 23 de adetim bekliyoz hiç bukadar adetim bir an önce diye beklemezdim inşallah hemen adet olurumda tedaviye başlarım kız amin de:dance:
herkes burda ama ne hatice yazıyo ne esinte huuu kızzzlaaarrrv ne yapıyosunuz aşağıda
eee sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
kızım sen delimisin insan adetim gelsin diye heycanlanırmı önce inşallah hamileyimdir hastalanmam der ben öyle dedim ama hamiş olamadım:1no2:
inş canım amimmmm
ya kızlar beim sürekli çamaşırımda ıslaklık var neden anlamadım. daha adet olmama 10 gün var.
emine sende ne var ne yok
herşeyi bırakıp gidesim var bugün şöyle kimsenin olmadığı bir yere ne ilaç ne doktor ne bitkisel kürler herşeyden bıktım artık her ay hayal kırıklığı her ay hüsran, hiçkimseyle konuşmak istemiyorum sadece sizlerle konuşmak istiyorum.ne olur kusuruma bakmayın kızlar sizleri özdüysem ama artık bende anne olmak istiyorum kimseye imrenerek bakmak istemiyorummafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hayat zaten okul değilmi buda bizim sınavımız Allah beerinden saklasın. ya sağlımıza bişey ola eşimize akrabamıza bişey olsa. herşeyde vardır bir hayır. bunada şükür. diyelim. napalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?