Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet ya orgalutran erken çatlamayı önlüyo yanlış dedim kusura bakma kafam çok karışık.şu işimi bi bitireyim detaylı konuşucaz canım.

kolay gelsin canım inş. bu çektigin çile son olur. Sen nisan felan diyordun hakkaten süpriz oldu..Zamanı gelince hamileyim diye de süpriz yap bize Bu arada morelini yüksek tut

kolay gelsin canım inş. bu çektigin çile son olur. Sen nisan felan diyordun hakkaten süpriz oldu..Zamanı gelince hamileyim diye de süpriz yap bize Bu arada morelini yüksek tut

olduğunca yüksek tutmaya çalışıyorum ama bu doktorlar yokmu adamı çileden çıkarırlar sinir ediyorlar beni git gel git gel neyse Allah hayırlısıyla versinde ben razıyım bu çileye:teytey:

kızlar bazen içim kıpır kıpır oluyor bazende tutmayacak yine diyip pus yas oluyorum kafam çok karışık kimseyi ümitlendirmek istemiyorum inşallah güzel haberleri veririm sizede burda halay çekeriz hep beraber

inş canım amimmmm

ya kızlar beim sürekli çamaşırımda ıslaklık var neden anlamadım. daha adet olmama 10 gün var.
emine sende ne var ne yok

canlarım benim beni bi tek siz anlıyorsunuz Allah hepinizden razı olsun , hoşgeldin kız esinte sende tedaviye başladın değilmi

canlarım benim beni bi tek siz anlıyorsunuz Allah hepinizden razı olsun , hoşgeldin kız esinte sende tedaviye başladın değilmi

yok canımya şubatın 23 de adetim bekliyoz hiç bukadar adetim bir an önce diye beklemezdim inşallah hemen adet olurumda tedaviye başlarım kız amin de:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…