Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emine bişey sorcam sana

ilişkiyi bıraktınmı adet olana kadar
bıraktım gibi bişey canım.misafirlerim oldu temizlik yemek falan yorgunluktan yapamadım ama arada 1 kere oldu oda zaten adete 8 gün kala oldu.sen devam ediyomusun.
kızlar içim kıpır kıpır burda hava çok güzel bahar gelmiş gibi

kız içindeki kıpırtı bebeğinin geleceğinin habercisidir inşallaaaaaaaaaaaaaah.Allahım o baharı yaşatsın sana bu şubat senin baharın olur inşallaaaaaaaaaah.....................

aleyna sen güçlüsün zaten ne güç toplamasıguclubacismilegerçi hepimiz güçlendik bu uğurda yapmadığımız şey çekmediğimiz acı kalmadı yinede Rabbime şükürler olsun Allah başka dert vermesin aminnnnn.kız aleyna bebişin geleceğini düşün bak nasıl yapıyosun o zaman iğneyi hadi yap iğneni.

namazımı kılıyımda iğne vurununca abdest gidiyor

ne güzel isim bahar adı gibi baharın olur senin kız.erkek olursada doğuş koy onun doğduğu gün senin yeniden doğduğun gündür bence.biz bebeklerimizle yeniden doğmuş gibi olacağız eminim.

ben hep bırakıyodum 10-15 gun öncesinden ama bu sefer bırakmıycam son gune kadar yapıcam olcaksa zaten olur.

ben hep bırakmıyorum canım bu ay böyle oldu. sen niye hep bırakıyosunki 10-15 gün öncesinden anlamadım.

haticem canım sen nasılsın taze anne :CüvCüv:bebiş iyimi hissettiriyomu kendini.

hadi aleyna korkma canım zaten küçücük ucu var değilmi ilacı verince biraz yanıyo oda hemen geçer.hadi canım dualarım seninle ya Allah de yap iğneni.

ne bilim birinden öyle duymuştum adete yakın ilişkiye girince bebek tutunmazmış falan

ne duysak ona inanıyoz işte. artık boşverdım son güne saldık çayır mevlam kayıra yapcaz bakalım nolcak

aleynna dualrımız senınle inş şubat hamilesi sen olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…