Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben çıkıyorum yemek yapmadım hala yarın görüşürüz bana dua etmeyi unutmayın bende sizlere ediyorum her namazdan sonra yarin kontrolüm var iyi akşamlar öpüldünüz opuyorumnanaktan

Herkese gÜnaydın.

günaydın eminecim ya sana birşey sorcam tüpbebek için rapor nasıl alınıyo canım devlet hastanesindemi alcam bu ay tüpbebek yaptırcam özelde ilçlar için rapor almak istiom özelde daha önce aşılama yaptırdım bana yardımcı olurmusun kafam karışıkya

kızlar ya doktor muayene ederken canımı acıtıyor her seferde neden böyle ağrıyor dedim sağ tarafın arkaya biraz yapışıkta dedi sorun olurmu sizce

özelden alınıyo canım aşılama yaptıracağın hastane bilgi vermiyomu.özel bir hastaneye gidiyosun kullanacağın ilaçların ismini götürüyosun diğer evraklarıda biliyosundur canım.tabi tanıdığın olursa daha kolay halledersin benden söylemesi şipşak yaparlar canım.
günaydın kızlar doktordan geldim yumişler büyüyor 15 tane yumurta saydı doktor iyimi sizce

iyimi ne demek süpeeeeeeeeeeeeeerrrrr

canım onu doktora sorsaydın daha iyi olurdu benim bilgim yok bu konuda nasıl arkaya yapışıkmış anlamadım zaten.o muayenelerde benimde canım acıyodu doktor böyle bişey demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…