Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
emine herkez yumurtlama gününde hamile kalmıyo doktorlar gün aşırı adet olana kadar demişti benim doktorum sen bırakam canım

emine senin adetine daha çok var yap sen ginede

:roflol::roflol::roflol:tamam yaparım ama adet sancılarım başladı nasıl olacakki.ben anlamıyorum doktorlar çatlatma iğnesi yaptırıyo yumurta çatlayınca hamilelik oluyo peki ya sonraki günlerde nasıl oluyo hergün yumurtamı çatlıyo:roflol::roflol::roflol:

kızlar ya ne diycem biz gün aşırı yapıyoz ya dün 18 ve 16.günllerde yaptık bu sefer hiç dışarı gelmedi maşallah emine senin dediginide yaptım 5 dakika bekledi farketti resmen

evet canım inşallah senin kaç yumurtan oluşmuştu

inan canım tam hatırlamıyorum ama dört tane döllenmişti üçünü transfer ettiler.zaten önemli olan yumurtanın fazla olması değil kalitesi ve döllenebilmesi canım.benimkiler dört hücreliydi inşallah seninki sekiz hücreli olur.

tatlım eminem sen yap bence çünkü mesala bazen adetlerimiz bir iki gün farkediyo o yüzden yumurtlama günlerimiz degişir gün aşırı yapmak en iyisi

kızlar ya ne diycem biz gün aşırı yapıyoz ya dün 18 ve 16.günllerde yaptık bu sefer hiç dışarı gelmedi maşallah emine senin dediginide yaptım 5 dakika bekledi farketti resmen

maşallah iyi iyi inş. dokuz ay sonra bebek olarak çıkar o spermler canım.eşin bekledi değilmi çıkmak için o çok etkili oluyo canım sperm kaçağını önlüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…