Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
biliyorum
sen bir meleksin
bana yardım için gönderildin

biliyorum
sen bir meleksin
zor günlerimde çıkageldin

yüzümü güldürdün
başımı döndürdün
acımı dindirdin
yolumdan çevirdin

eğlendirdin
sakinleştirdin
ehlileştirdin
ve daha bir sürü şey

canım mısın sen
benim misin
her şeyim misin sen
hoş geldin melek
sefalar getirdin

ya gelmeseydin
yetişemeseydin
beni bulamasaydın
ne yapardım
yarım kalırdım melek

Son düzenleme:
bugullll bende doktora gittim bütün tahlillerim yenileniyo yarın tekrar gidicem tahlil sonuçalrına göre konuşuruz dedi doktor.

kızlar ben geldim napiyosunuz.

aleyna çok sevındım canım çok yumurtan var naşallah inş hayırlısıyle kucağınada alırsın.

eminem hadı bakalım inş senınde guzel haberlerını bekliyoruz.

progestan banada vermişti canım bende kullandım bebeğin tutunmasını sağlıyo düşüğü önlüyo

emine ya ben ilaç kullanımını okudum progestanda ağız yoluyla alınır yazıyor ama doktorum vajinadan koyacaksın fitil dedi şaşırdım kaldımkafamçokkarıştı

canım ben öyle birşey duymuştum ama onu ağızdan pk kullanan yok vajinadan koyulduğunda daha iyi oluyomuş

teşekkür ederim canım yumurtanın çok olması önemli değil asıl yarın iyi haber alsam inşallah hepsi döllenir sen ne yaptın gııızzzzzolumunekankayizsmile

canım ben öyle birşey duymuştum ama onu ağızdan pk kullanan yok vajinadan koyulduğunda daha iyi oluyomuş

ne biliyim canım ya ağız yoluyla yazıyorda kafam karıştı yaa ben nasıl koyucam fitili hiç koymadım daha önce :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hastaneden geldikten sonra 4-5 saat yattim sonra kalktim normal hayatima devam ettim.hatta o aksam misafirimbile vardi.
yediklerimde normal herzaman yediklerimi yedim.özel bisey yapmadim.

demekki herşey Allahtan ben aşılama yapıldı gun dr 2 gün ilişki verdı ve 3 gun banyo yapma dedi. ben sadece normal abdest aldım. 4 gun evde yattım hiç biryere çıkmadım. nasip işte. Allahım hayırllısıyla bebeğiinı kucağınada verır canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…