Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi kurtuldun artık nasıl canın yandımı yalnızmı gittin kusura bakma sorularımla seni sıktım ama merak ettim seni arkadaşım inan dünden beri aklımdan çıkmadın

teşekkür ederim canım eşimle beraber gittim canım fazla yanmadı ama ameliyathane olunca biraz korktum heyecan yaptım genel anestezi yaptılar

ay varya bekarken çok samimi görüştügüm ark. çevrem vardı evlendim sürekli sormalar felan birde ben başka şehirde oturuyorum her ay msj atıyorlardı varmı bebek diye sonra onlarda tek tek evlendi sonra anlaşmış gibi sanki sırayla müjde teyze oluyon diye yazdılar ama bilmiyorlar ki ben anne olabilmek için çırpındıgımı ve beni incitebileceklerini inan hiç birini aramıyorum.Geçenlerde bir ark. sende bişey yokmu bak benim 2. geliyo dedi (şimdi belki dogmuştur)yok dedim olmayacak bu gidişle dedim siz yapıyosunuzya bana gerek yok dedim o son konuşmamız oldu halbuki çok samimiydik bekarken şartlar değişti işte kusura bakmayın uzun oldu ama içimden atamıyorum bunu iyiki sizler varsınız :1hug:

teşekkür ederim canım eşimle beraber gittim canım fazla yanmadı ama ameliyathane olunca biraz korktum heyecan yaptım genel anestezi yaptılar

eşinin geldigine sevindim canım sana moral olmuştur.Kız nasıl izin aldı hani alamazdı kayın baban karışıyordu size

evet seni cok iyi anlıyorum bende aynı sorunları yaşıyorum çok kötü bi durum o yüzden evden cıkmak istemiom insanların yüzünü sorularını görmek istemiom yüzüme karşı olur diolar arkamdaysa neler diolar canım bende tewk sizlen paylaşıyom kimse bilmio canım tabiki içimizi dökçeğiz ah gülüm ah

inşallah canım çektiğim sıkıntılar son bulur artıkopuyorumnanaktan anesteziden galiba gözümü açamıyorummirmirmirmir

herkese meraba, nasilsiniz kizlar?
aleyna hadi bakalim hayirlisi, yolun yarisina geldin.insallah sonu guzel olacak.
emine sen nasilsin canim? ignelere basladin mi?

aleyna yumurta sayın çok iyi canım maaşallah.sonucuda böyle iyi olur inşallaaaaaaaaaaah.kız ben burdayımda çok işim var bugün bir türlü yazamadım.sabah daha müsaittim o zamanda siz yoktunuz tabi sen doktordaydın biliyorum.

çok şükür iyiyim haticem sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo canım.yok daha iğnelere başlamadım cuma günü kan aldılar tahlil için bugün sonuçlar çıkacak yarında tekrar gidicem doktora yarın belli olur herhalde ne yapacağım ne zaman başlayacağım.

hatice sen aşılama yaptırdığında hep yattınmı canım ne yedin ne içtin özel bişey yaptınmı.

herkese meraba, nasilsiniz kizlar?
aleyna hadi bakalim hayirlisi, yolun yarisina geldin.insallah sonu guzel olacak.
emine sen nasilsin canim? ignelere basladin mi?

amin inşallah canım sen nasılsın benim küçük bebişim nasıl kız iyi bakıyormusun yeğenime:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…