inşallah canım biraz ağrım var
hadi kurtuldun artık nasıl canın yandımı yalnızmı gittin kusura bakma sorularımla seni sıktım ama merak ettim seni arkadaşım inan dünden beri aklımdan çıkmadın
evet canım herşey biyana insanların sorusu biyana ya nekadar anlayışsız toplumumuz var ya zaten yaramız bizim bebek soruyolar o yarayı deşercesine canım arkadaşım hamileymiş 2 aylık daha 1 yaşında kızı var bide kazaylan oldu dio sinir oluyom ya niye bizde o kazalar olmuyo hatta zincirleme olsun kötükedihüso
teşekkür ederim canım eşimle beraber gittim canım fazla yanmadı ama ameliyathane olunca biraz korktum heyecan yaptım genel anestezi yaptılar
ay varya bekarken çok samimi görüştügüm ark. çevrem vardı evlendim sürekli sormalar felan birde ben başka şehirde oturuyorum her ay msj atıyorlardı varmı bebek diye sonra onlarda tek tek evlendi sonra anlaşmış gibi sanki sırayla müjde teyze oluyon diye yazdılar ama bilmiyorlar ki ben anne olabilmek için çırpındıgımı ve beni incitebileceklerini inan hiç birini aramıyorum.Geçenlerde bir ark. sende bişey yokmu bak benim 2. geliyo dedi (şimdi belki dogmuştur)yok dedim olmayacak bu gidişle dedim siz yapıyosunuzya bana gerek yok dedim o son konuşmamız oldu halbuki çok samimiydik bekarken şartlar değişti işte kusura bakmayın uzun oldu ama içimden atamıyorum bunu iyiki sizler varsınız :1hug:
eşinin geldigine sevindim canım sana moral olmuştur.Kız nasıl izin aldı hani alamazdı kayın baban karışıyordu size
aldı işte ohhhh oldu ama ben yanlız gitseydim halledemezmişim
21 tane yumurtam alınmış dondurmayı düşünüyoruz inşallah donduruyordur o merkez
herkese meraba, nasilsiniz kizlar?
aleyna hadi bakalim hayirlisi, yolun yarisina geldin.insallah sonu guzel olacak.
emine sen nasilsin canim? ignelere basladin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?