Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş. dondurulmuşlara gerek kalmaz canım niye 3 tane istemediniz.üçününde tutma ihtimali düşük çünkü bu şekilde şans daha yüksek neyse sen uyu gel konuşuruz bende işlerimi bitireyim.

aleynam tüp bebekte %100 şans vermiyorlarki hepsi tutsun.tabi karar sizin inş. ikiside tutarda doyarsın bebek kokusuna.bu seferde imdaaaat diye kaçarsın evden:roflol:

hatice sen aşılama yaptırdığında hep yattınmı canım ne yedin ne içtin özel bişey yaptınmı.

hastaneden geldikten sonra 4-5 saat yattim sonra kalktim normal hayatima devam ettim.hatta o aksam misafirimbile vardi.
yediklerimde normal herzaman yediklerimi yedim.özel bisey yapmadim.

sblkmbsr arkadaşım altta duruyosun hoşgeldin seninle ilgili bir yazı göremedim burada yenisin herhalde kendini tanıtsana biraz.

haticeeeeeeee benim için dua et canım. bu sefer olsun artık hayırlısıyla ya Allahın gücüne gitmesin ama çok yoruldum yıprandım artık bende evde bebek sesi duymak istiyorum anne olmak istiyorummafoldumben

evet canım artık pozitif düşünüyorum belkide şimdi döllenmişlerdir ben kıyamam onlara, eşime diyorumki tutmazsada yinede 2 günlüğüne hamile oluyorum çünkü içime döllenmiş embriyo konuyor tadını çıkarıyım diyorum iki günün:çok üzgünüm:

aleyna kız sen uyumadınmı.tabi uyku tutmaz şimdi heyecandan Allah yüzünü güldürsün canım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…