Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar, geçmiş yazılarınıza bakıyordum.ilkdefa girdim nasıl girdim onu bile bilemiyorum.benim durumumda sizlerin ki gb ama braz daha sanırım zor bi durum.ben yeni dışgebelik ameliyatı oldum.3 ay oldu bu ay korunmayı bıraktık.buaralar yani.ama yenileyebilyormuş.onun tedirginliği var bende de.dr.tüp yapalım gel dedi.ki onda bile olabiliyormuş.bende aşılama nedir ne değildir ona sitemizden bakıyodum.

Merhaba cnm geçmiş olsun.
İlk hamileliğin miydi?

canım aramıza hoşgeldın
öncelikle geçmiş olsun aşılama tüpe göe daha basit bir işlem ama tutma olasılığı %20 eğer eşinde hareket sorunu ve morfoloji sorunu yok ise bu oran yükseliyo inş hakkında hayırlı olur tedavin olumlu sonuçlanır.

merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaar nasılsınız bugün .Çok şükür Aleynanında sesini duyduk rahatladık...

canım bazen oluyo bide sanki iğneler batıyo
felaket gazım var kabızım valla yeşil çay içiyorum kabızlık için ama ne bilim hareket yapıyorum evde

Evet.korunmayı bıraktım 2.ay dışgebelik oldu.gerçi dr.um bana klomen kullandırdı.eski dr.um daha doğrusu.ondanda olabilirmiş.bir çok sebep sunuyolar.şimdi tekrar düşünüyorum.dr.nbana tüp önerdi.ondada olma ihtimali varmış.olmayabilirmiş te.aşılamayı merak ettimde nasıl oluyo onu bile bilmiyorum.dr.gerçi gerek yok hiç uğüraşmayalım onlarla dedi.

morfoloji nediir ne dğildir.ilk defa sayfanızdan okuyorum .ama eşimden sorun yok çünkü döllenme oluyo ama tüplerin pasifliği nedeniyle yada enfeksiyon sebebiyle tıkalı halde orda yerleşiyo.bunad a zaten dış gebelik diyolar.

hoşgeldin canım Allah şifa versin

beyzacım klasik soru ama sen hala adet olmadınmı......Bi kere benimde gecikmişti test yaptırdım çıkmadı. Dr. geç döllenmede de negatif çıkabiliyor dedi .Gelsin diye ilaç yazdı ama 15 gün bekle gelmezse tekrar test yapalım öyle ilacı kullan dedi ama maalesef 4.gün geldi.

kızlar günaydın ya netim yoktu yeni geldi oooooo herkes burda ahada bu güzel nasılsınız güzellerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…